Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Wirtualne Życie - [System Narkotyków][System Autobusów][System Prac][Pay&Day][Ogromne Metropolie][System Biznesów]

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie screeny, bez nich stwierdzam ze fake... ( Bylo wiele takich serwerow, pelno obietnic, ludzie wysylali SMSy na "vipa" a serwer sie ulatnial wraz z prezentacja)

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Stwierdzam że z takimi użytkownikami jak niektórzy tutaj się wypowiadający, nie znający w żadnym stopniu zasad role-play ten serwer zginie.

Opublikowano

Serwer z opisu wydaję się nawet fajny .Wejdę zobaczę i jak się spodoba zostanę na dłużej a czy macie TS3 ??

Biorę Udział:Hebius

Opublikowano

@UP

To nie mój serwer kolego, reklama robiona jest tylko na moim koncie :)

@

Co do tych SS'ów, cały czas pracowaliśmy i po prostu nie miałem kiedy ich wstawić, za 1,5h będzie start - ludzie wytrzymajcie ...

Opublikowano

Po prezentacji serwer wydaje się super ! Na początku czytając to musiałem zobaczyć temat czy to wogóle jest minecraft ! Takiego serwera jeszcze nie widziałem , czekam n start !

@Edit

Mój nick : CaTheRoN

lf1q.jpg

Opublikowano

No ok,ale czy mógłbyś dodać jakieś SS ?

@Edit

A co z fak'owymi wezwaniami policji ?

Nic się nie dzieje ,a owa osoba ją wzywa ? Dostanie jakąś karę ?

Opublikowano

Zapowiada się co najmniej dobrze :)

Przewidywany jakiś texturepack?

Moje minecraftowe dane personalne:

Imię: Philip

Drugie Imię: Jack

Nazwisko: Brooks

Data urodzenia: 26 październik 1978

Miasto: Chicago, ILLINOIS

Kraj: USA

Nick do konkursu: Minkrafter

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

No ok,ale czy mógłbyś dodać jakieś SS ?

@Edit

A co z fak'owymi wezwaniami policji ?

Nic się nie dzieje ,a owa osoba ją wzywa ? Dostanie jakąś karę ?

Na serwerze tego typu jest ważna zasada, czego nie zrobił byś w prawdziwym świecie nie rób na serwerze.

Za takie występki konta będą blokowane na okres tygodnia.

50 minut do Startu!

Wytrzymajcie!

:)

Opublikowano

Już wiem jak będę miał na imię !!! Darek.... Wyczesany Darek. xD

jeszcze 40min i 36 osób wbije na twój serwer. Jak się z tym czujesz ??? xD

Opublikowano

Po prezentacji stwierdzam że serwer jest 1szy w Polsce ... A może nawet w Europie czy na Świecie? Raczej wątpie ale napewno jest w Polsce bardzo mało takich trybów gry jeśli wgl. są. Wreszcie ktoś się wziął i zrobił RP czasów nowożytnych a nie same średniowiecza czy prehistoria...

Na 100% wbije. Nick w grze: MyKasero

P.S: Czy będzie 2 konta na IP? Bo martwię się o kolegę , który tak jak ja posiada internet radiowy przez co mamy ten sam adres IP. Jeśli nie będzie to czy mógłbyś go zarejestrować? Jeśli tak to dane podam na serwerze :)

Opublikowano

WoW... Boje się że nie żdążę wbić na serwa, już 41 osób w temacie. Super, serwer jak widac cieszy się bardzo dużą popularnością. :3

Opublikowano

biore udzial

Szchachcic

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...