Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Wirtualne Życie - [System Narkotyków][System Autobusów][System Prac][Pay&Day][Ogromne Metropolie][System Biznesów]

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uczestnicy losowania którzy wygrali punkty w SMS SHOP o wartości 50 zł.

- Minkrafter

- xOstateczny

- Themistro

Start za 30 minut!

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Budowniczy
Opublikowano

Bardzo, dobrze się zapowiada, ciekawe co będzie gdy gracze wbiją na serwer i jak go ocenią :)

Pozdrawiam, życzę duuużo sukcesów w dalszych dorobieniach serwera :D

efx.

Opublikowano

Nie żebym coś miał do wygranych ale np. jeden ze zwycięzców (nie bd mówił kto) się niezbyt wysilił ... Napisał tylko: ,,Zaje^^^^^ napewno wejde!" czy jakoś tak.

Moim zdaniem się niezbyt natrudził aby to napisać... Chyba że nie źle zrozumiałem zasady tego losowania. Jeśli tak to przepraszam.

@UP Hehehe Gothic 4 EVER :D (Me Gusta)

Jaka twoja ulubiona część? Moja 2 NK

Opublikowano

Nie żebym coś miał do wygranych ale np. jeden ze zwycięzców (nie bd mówił kto) się niezbyt wysilił ... Napisał tylko: ,,Zaje^^^^^ napewno wejde!" czy jakoś tak.

Moim zdaniem się niezbyt natrudził aby to napisać... Chyba że nie źle zrozumiałem zasady tego losowania. Jeśli tak to przepraszam.

@UP Hehehe Gothic 4 EVER :D (Me Gusta)

Jaka twoja ulubiona część? Moja 2 NK

Szczerze. Jedyneczka. No i dwójeczka wsumie też. 3 i wzwyż to jest poprostu Scheiße.

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

Zagram serwer Zajeb**** , jedyny taki. :) oby to nie fail,

Ale tylko 40 slotów ? :(

Teraz tylko czekać do 20:00 aha mógłbyś powiedzieć nazwę forum etc. ? wysłać mi na pw najlepiej

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Szczerze. Jedyneczka. No i dwójeczka wsumie też. 3 i wzwyż to jest poprostu Scheiße.

3 i 4 To jest szmelc bo te kombosy to poprostu walenie w myszke... W 1 i 2 to musisz samemu je wykonywać. Za to właśnie <3 Gothica bo musisz się nauczyć walczyć a nie jak to teraz w MMORPG i RPG bywa...

Opublikowano

68 osób przegląda prezentacje slotów jest 40 xD trzeba sie spieszyć z rejestracja na forum i wbiciem na serwa <3

Opublikowano

Fajna prezentacja itp zobaczymy o 20 a na jaką wersje to jest / czy ma wlasny laucher bo niczego nie moge sie doczytac

TAK A PROPO PODAJCIE IP TERAZ I ZROBCIE WL A O 20:00 ZDJEMIJCIE WHITELISTE BEDZIE NAJLEPIEJ

To se nie pogram ( 1.6.2)

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

ten serwer to fake ;(

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

jprd twój nick jest za krótki lub za długi !!!

Jakie noobstwo już 40/40 bo moja premka ma za długi nick kto taki plugin w ogóle wymyśla -_-

Opublikowano

@up pliki by cust i to fake

jeszcze admin udaje ze nei wie o co chodzi

Jeśli czytasz tę sygnaturę to uświadom sobie, że jeśli czytasz to z prawą reką na myszce oznacza to, że jeśli balon pęka to twoim starym pękło coś innego dlatego tak powstałeś. Jeśli to przeczytałeś wiesz już co zostawić pod moim komentarzem.

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Jaki FAKE to zwykła reklama zwykłego i zjebanego serwera! Stoi za tym Malinczik serwery Jail mu nie wypalaja oszukal juz tylu Współwłaścicieli a teraz to ? Jaka szmata

Opublikowano

FAKEEEEEEEE FUUU BAN DLA WŁAŚCICIELA TEMATU !!!

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Sluchajcie opy za darmo i 10k zlotych! wbijac: s8.fibercraft.pl:26010

to bys napisal i bysmy nie musieli sie meczyc z czytaniem tak przy okazji to moj serwerek

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Oficjalnie stwierdzam że serwer to FAKE. Nie wchodźcie tutaj. A najlepiej jezeli zobaczycie w teamie nick Malinczyk, poprostu wychodźcie.

Zaraz się postaram o banika dla tego pana :)

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...