Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje Wirtualne Życie - [System Narkotyków][System Autobusów][System Prac][Pay&Day][Ogromne Metropolie][System Biznesów]

Piteren

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbić wbije ;) jakis launcher czy cos ? I jak mozesz daj screeny i jakis poradnik co najlepiej zrobic po rozpoczęciu gry :) !
A serwer po prezentacji oceniam jako serwer zrobiony przez 'ludzików ogarniętych' którzy prawdopodobnie wiedzą co robią wiadomo ze nie bede wychwalać jak nie zobacze... jak większość ludzi napalonych którzy zrobią jak 'najlepiej administracji' pisząc 'super serwer napewno zagram prezentacja zajebista zaprosze kolegów' . I tyle z mojej wypowiedzi ;> . Ale kolege zaprosze jednego :< .

Podoba mi się hodowla 'ogurasów' i trening na siłowni :) !

@Jak cos biore udział w losowaniu !
@edit Nick Oxozon .

Wróciłem.
664501451058467508490.png

Opublikowano

Launcher - Nie

Poradnik - Wszystko będzie opisane, po wejściu na serwer i tak będziesz musiał zrobić postać w panelu na forum, nadać jej imię, wiek, pochodzenie itd.

Screeny - Radzę Ci wytrzymaj do 20 :)

Opublikowano

O stary ! To jest coś, jestem pewien, że tam będę równo o 20 :)

Generalnie, to zjadłbym jakiegoś batona.

Sieciowiec. CCNA Discovery i IT ESSENTIALS. Póki co :)

Opublikowano

Może po godzinie 17:00 wstawię filmik jak wygląda jazda samochodem czy wzywanie policji przez TELEFON.

Mamy jeszcze sporo pracy do startu ale się wyrobimy na 100%

Opublikowano

WoW. Sądząc po prezentacji wnioskuje, że to będzie serwer na którym będę mógł pograć xD. Ten system prac to jest coś, a co do tych biznesów to chyba zostane dillerem xD.

Gierkomaniak2762

Opublikowano

@UP

Dillerka jest dla osób które są członkami gangu, istnieją 4 gangi do których można dołączyć, każdy gang zajmuje się czymś innym:

- Haracze

- Dillerka

- Sprzedaż nielegalnej broni

- Rozboje/Napady

@Down

Jeszcze tylko 7 godzin do startu :)

Opublikowano

To będę musiał zczaić co zajmuję sie dillerką. xD I czy będę mógł być pod przykrywką nwm jestem w gangu i dilluje i później ide np do swojego sklepu spozywczego ?? :P

Opublikowano

Jeśli jesteś w org. przestępczej nie będziesz mógł dołączyć do innych biznesów ze względu na dość wysokie zarobki.

Pamiętaj że po złapaniu jak Cię zapuszkują będziesz musiał odsiedzieć do 30 minut w więzieniu ONLINE, po tym czasie automatycznie przeniesie Cię do najbliższego hotelu.

Osoby które mają normalną pracę np. swój własny sklep lub są zatrudnieni mogą dołączyć do 2 innych prac.

Aby dostać automatyczną wypłatę musisz przesiedzieć za ladą tyle czasu ile wyznaczył pracodawca (można ustawić w panelu biznesów na forum).

Dosyć pisania, idziemy doszlifowywać serwer :)

Do 20:00 !

Opublikowano

Informacja.

Wszystkie auta od teraz posiadają system Paliwa, przejechane 20 kratek to 1l, każdy samochód mieści 100l.

Paliwo tankujemy na stacji komendą /zatankuj [ilość], każda stacja ma inną cenę paliwa, na obrzeżach miasta jest najtaniej.

~

Ukończyliśmy właśnie system ciśnienia w postaciach, osoby odżywiające się pizzą, hamburgerami które nie uprawiają sportu i nie podnoszą siły będą mogły chorować, gdy ciśnienie podniesie się do 100% umierasz. Ciśnienie można zbić w szpitalu komendą /szpital tylko trzy razy!

~

Przez telefon można wezwać karetkę / policję itd.

/telefon policja [Prosze o przybycie tu i tu], w tym momencie wszyscy pracujący jako Policjanci otrzymają tę wiadomość i muszą się tam zjawić :)

Mam nadzieje że narobiłem wam troszkę smaczku, do zobaczenia o 20:00.

Komentujcie, oceniajcie!

Opublikowano

Event będzie jak najbardziej, od razu zaznaczam że nigdy nie będzie Eventów typu Spleef, Parkour itp.

Mamy inne, ciekawsze rozwiązania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...