Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]GuildCraft-Autorskie Gildie[100Slotow][TeamSpeak.3][Autorska Reklama][Wiele eventow][Server gildii [DAUN] EXP ZE STONE

MrLusise

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MrLusise wiec na kiedy przewidujecie start serwera jak sam widzisz spam ucichl, ale zrozum nas ! Bardzo nas zacheciliscie na wasz serwer i gdy ktos nam pisze ze start serwa jest 25.07.13 o godz 18 a nastepnie jest przekladany ( MY TEZ CIEKAMY , A WIECZNIE CZEKAC NIE MOZEMY !) a nastepnego dnia znow okazuje sie ze serwer nie dziala a ten FUSH czy jak on tam ma gra sobie na mchc zamiast zajac sie serwerem i bawiac sie w najlepsze odpisuje ze startu dzis nie bedzie nawet nie odpisal dla czego jak widac na screenie w poprzednich stronach. Wiec milo byloby gdybyscie dali nam date serwera kiedy on wystartuje w 99% gdy nie bedzie zadnych bugow bo an takim serwerze tez nie chcemy grac .Stad moja prosba zebyscie podali ta date. Dziekuje.

A tak na marginesie osoby ktore pisza w tym temacie widze ze tez nie moga sie doczekac startu serwera wiec stad moja propozycja zebyscie napisali mi na pw ( zainteresowani) swoje nicki, wiek oraz 3 zdania o sobie mysle ze w ten sposob stworzymy niepokonana gildie ;3 ( oczywiscie bedzie ts ). Dzieki temu bedziemy mieli bardzo ulatwiony start i raczej nikt nas nie bedzie dreczyl zabijaniem nas bo do takiej ekipy nikt nie podskoczy ! :3

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy bedzie dostepny serwerowy ts bo nie wiem czy mam sie ubiegac tam o kanal czy mam zakladac na innej "serwerowni" bo zalezy mi zeby ts "gildyjny"byl na ts'sie serwerowym ;3 a tak to kiedy on bedzie On ? z nim tez macie jakies problemy ;d ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Dobra widze ze osoba ktora zrobila prezke jest tak zajeta serwerem i jego naprawa dlatego nie moze odpisac w temacie i na 2x pw hahah ( mam taka nadzieje, choc szczerze w to watpie :D)

4uc581.jpg

Opublikowano

Panowie, nie mówiłem? Tak to jest, jak 13 latek zabiera się za serwerki. Pseudo technik hehe, nie lepiej iść na jakiś ogarnięty serwer, a nie czekać na to gówno? pomyślcie panowie, jest tyle fajnych serwerów a wy czekacie na serwer dzieciaka, który padnie po kilku dniach? jeśli ktoś jest zainteresowany, mogę podać na pw 10 zajebistych serwerów, survival + gildie ;) Gdyby nie Fish w ekipie, serwer by był zajebisty na pewno ;) tyle z mojej strony, nie czekajcie na ten serwer.

Opublikowano

Nie ma co czekać na serwer ;) , to jest właśnie magia FUSH'a, serwer padł zanim wystartował xDDDD

Jak koniecznie chcecie iść na jakiś serwer z gildiami to idźcie na serwer MasterPepcia, bardziej ogarnięty od tego ;)

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

DOWIEMY SIE KIEDY START ?

4uc581.jpg

Opublikowano

@up

raczej nie. Jeszcze wystartuje cierpliwosci

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Czy tylko ja myślę że serwer nie wystartuje

(miał być 6 dni temu a dalej jest off)

Wszystko zalerzy od maszynki. ma swoje zle dni.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Wszystko zalerzy od maszynki. ma swoje zle dni.

i od ortografi też, kolejne dno, admin wygaduje na innych od dzieci a 13 lat ma ;)

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Wystartuje czy nie wystartuje padnie po 2 moze 4 godzinach. Pozdrawiam Jokera i FUSHA. Pffffffffffff

Moderator nadał już ostrzeżenie za tą zawartość.

Opublikowano

Serwer dzis wystratuje, a to do ludzi ktorzy mowia ze nie ogarniam.

1. Serwer nie odpowiadal po wpisaniu reboot czyli ponownego uruchomienia.

2. Od razu napisalem o tym administracji hostingu lecz im sie nie spieszy.

3. Maszyna odzyskala sprawnosc dopiero wtedy gdy napisalem do wlasciciela hostingu.

To tyle serwer startuje Dzis o 18 00

Jak by co jest domena darmowa ale jest xD

Serwer: mcguildcraft.tk

Ts: ts.mcguildcraft.tk

Zapraszam do ponownego komentowania

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Serwer dzis wystratuje, a to do ludzi ktorzy mowia ze nie ogarniam.

1. Serwer nie odpowiadal po wpisaniu reboot czyli ponownego uruchomienia.

2. Od razu napisalem o tym administracji hostingu lecz im sie nie spieszy.

3. Maszyna odzyskala sprawnosc dopiero wtedy gdy napisalem do wlasciciela hostingu.

To tyle serwer startuje Dzis o 18 00

Jak by co jest domena darmowa ale jest xD

Serwer: mcguildcraft.tk

Ts: ts.mcguildcraft.tk

Zapraszam do ponownego komentowania

Hahahaha beka xDD znowu miał być start, i znowu go nie ma xDD nie mogę. Godzina 18:40 i co? serwer nie działa, good job.

Opublikowano

Zajebisty start 11/10 !!!

Btw.Nie używajcie na swoim serwerz tego pluginu od FUSU, bo to straszny syf...

Ps.Dla nie kumatych nie było go ;)

Opublikowano

Widzisz i nie grzmisz... Nawet na wakacjach na Dominikanie nie można odpocząć, bo ciśnienie mi się podnosi jak widzę to coś.

Ale może do rzeczy...

Po pierwsze serwer oszusta, kłamcy, oraz dzieciaka. Osoba, która prowadzi serwer (FUSH) ma 13 lat, nie przeszła nawet pierwszego etapu mutacji, zachowuje się jak rozwydrzony bachor, nie da sobie nic powiedzieć, do tego na każdym kroku oszukuje ludzi, podstawowy dowód to seria "Zgriefuj z FUSH'em". Wciska ludziom pluginy, które mają w sobie komendy odpowiadające za dodawanie wszystkich uprawnień, ale to osobny temat. Jedynie na starcie zależy mu na rozwoju serwera, ale gdy każdy się o nim przekonuje i na serwerze gra 10 osób ma na niego po prostu wylane. Wszystko jest robione na odwal się, od pluginu na gildie, który ma w sobie 10% kodu autorskiego, 80% kodu Factions i 10% PayInItemsForGuild, pluginy spolszczone strasznie nieudolnie, błędy ortograficzne oraz gramatyczne rażą oczy. ;)

Co dalej? Nie stać go nawet na wymyślenie własnej nazwy. GuildCraft jest to skopiowana nazwa serwera, który istniał około miesiąc temu i był naprawdę popularnym serwerem, ale on oczywiście też musiał dołożyć swoje 3 grosze do upadku tego serwera, swoimi pseudo kozackimi umiejętnościami. :)

Mógłbym wymieniać tutaj godzinami, dlaczego jest oszustem, dlaczego nie opłaca się grać na jego pseudo serwerach, ale dam Wam czas, abyście sami się przekonali o nim. ;)

Jedno Ci obiecuję - Jeżeli nazwa do jutra, do startu serwera nie zostanie zmieniona serwer będzie atakowany 24/7 z botnetu 15GB/s. ;-)

Nie wierzysz? Mogę zaprezentować i uwierz gówno Ci dadzą pseudo IPTables do tego nieudolnie skonfigurowane. :)

Nie, nie jest to groźba, jest to ostrzeżenie, bo podrabianie nazw jest całkowicie nielegalne, tym bardziej, że jest to nazwa zarejestrowana. ;)

Chociaż w sumie i tak przez cały okres trwania tego serwera będzie on atakowany, po to, aby ludzie nie tracili czasu na grę u rozwydrzonego gimbusa. ;-)

Teraz czekam na straszenie mnie o podanie do sądu, na policję. Już to widzę, gdy 13-latek zapierdala zgłosić Avateryska za DDoSy, na pewno. ;-)

Koniec tej wiadomosci, pozdro dla tych, którzy dotrwali do końca.

Czekam na hejty i bronienie Waszego idola Arkadiusza aka. FUSHa. ;*

Mozesz mi wyjasnic gdzie to ma jakis kod z factions? Widze ze sie znasz na pluginach :* Factions to porzadnie napisany plugin, a to jest g..., to nie ma nawet 1 linijki napisanej bez bledu. :) wiec to ma g... wspolnego z factions.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...