Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]GuildCraft-Autorskie Gildie[100Slotow][TeamSpeak.3][Autorska Reklama][Wiele eventow][Server gildii [DAUN] EXP ZE STONE

MrLusise

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a co widziales go na mchc ?

4uc581.jpg

Opublikowano

To swietnie, my czekamy na serwer a ten sie bawi w najlepsze ... zalosne. Wale ten serwer ide na dwor jestem ciekaw kiedy wystartuje jezeli ts jest off strona im padla tzn zostala zawieszona pozatym amcie tu ich forum looknijcie sami guildcraft.xaa.pl . Pewnie start zostanie znow przelozony jak bedzie tak dalej nikt na tym serwie nie zagra hahaha

4uc581.jpg

Opublikowano

@UP a wiadomo kiedy on bedzie albo dlacezgo dzis nie bedzie >? hahahah

4uc581.jpg

Opublikowano

Pozdro, robią zapowiedź ludzie się wkręcają a oni robią w ch*** i nie startują z serverem.

sa problemy z maszynka! , Moja wina?

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

To swietnie, my czekamy na serwer a ten sie bawi w najlepsze ... zalosne. Wale ten serwer ide na dwor jestem ciekaw kiedy wystartuje jezeli ts jest off strona im padla tzn zostala zawieszona pozatym amcie tu ich forum looknijcie sami guildcraft.xaa.pl . Pewnie start zostanie znow przelozony jak bedzie tak dalej nikt na tym serwie nie zagra hahaha

Nie ogarne tego bez FUSH!!!! Nie mam maszynki co za ludzie. Ogarnijcie!

Unbenannt.jpg

Opublikowano

@UP twoja maszyna? To poprostu technika zmien proste;) FUSH to jest yebniete dziecko nic wiecej.

nie moja maszyna tylko fusha.

Unbenannt.jpg

Opublikowano

TYLKO ZE START MIAL BYC WCZORAJ POTEM ZE DZSIAJ A DZSIAJ ZE JUTRO A JUTRO ZE JESZE POZNIEJ PEWNIE TAK BEDZIE!

4uc581.jpg

Opublikowano

nie moja maszyna tylko fusha.

Hehe... dziecko sponsora pewnie stracilo albo rodzice pieniedzy mu nie dali ale ok. Poczekajmy do jutra ciekawe czy "Wogle" wystartuje.

Opublikowano

MrLuise dzieciaku to po ch*** się za to brałeś jak maszynki nawet ogarnąć nie potrafisz, hmm a może jej nie masz . Bardzo dziwne miał być start wczoraj i został przełożony na dzisiaj a dzisiaj znowu problemy.

Opublikowano

Hehe... dziecko sponsora pewnie stracilo albo rodzice pieniedzy mu nie dali ale ok. Poczekajmy do jutra ciekawe czy "Wogle" wystartuje.

tylko byscie narzeali. te dziecko robi pluginy o czym ty mogl bys tylko marzyc. i to dziecko potrafi wiecej niz takie dziecko jak ty wiec prosze nie gegaj mi tu gimbusie.

Unbenannt.jpg

Opublikowano

tylko byscie narzeali. te dziecko robi pluginy o czym ty mogl bys tylko marzyc. i to dziecko potrafi wiecej niz takie dziecko jak ty wiec prosze nie gegaj mi tu gimbusie.

yyy gimbusie do niego piszesz ? na twpim profilu masz napisane ze masz 13 lat wiec sam nim jestem ;OO

4uc581.jpg

Opublikowano

Prosze Moderatora o zamkniecie dzialu, spam sie straszny robi, a jak sobie chłopak nie potrafi odsylacza na serwerze do forum zrobic to juz jego problem. Dziekuje, Do widzenia.

Opublikowano

To moze nam napiszesz ZNOWU NA KIEDY PRZEKLADACIE START -.- ?

a ty themrkrzychu chcesz chyba zamkniecie tematu zeby zmiejszyc knkurencje bo u cb na serwerze tez duzo osob nie ma ;3 a gdy temat bedzie zamkniety wgl juz nic sie nie dowiemy o serwerze -.-... idz zajmij sie swoim serwerem mc

4uc581.jpg

Opublikowano

GImbus? Chyba sam do siebie mówisz;) I co że robi pluginy? Licza sie czyny w zyciu realnym nie komputerowym ;3

Opublikowano

GImbus? Chyba sam do siebie mówisz;) I co że robi pluginy? Licza sie czyny w zyciu realnym nie komputerowym ;3

nie powiedzial bym ze taki mega ogar. skoro nie potrafisz zrozumiec ze server nie wystartowal dlatego ze maszynka szwankuje. To tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia. To tylko swiadczy o tobie i twoim wychowaniu dziekuje

Unbenannt.jpg

Opublikowano

nie powiedzial bym ze taki mega ogar. skoro nie potrafisz zrozumiec ze server nie wystartowal dlatego ze maszynka szwankuje. To tyle z mojej strony dziekuje dowidzenia. To tylko swiadczy o tobie i twoim wychowaniu dziekuje

Hehe... co ty wiesz o moim wychowaniu? Szwankuje?... Nic nie powinno szwankować. Niby co? Jaki błąd macie? FUSH zle serwer postawil na maszynie? Moze nie umie? Moze masz racje ze nie rozumiem bo tu nie ma czego rozumiec ;)

Dobra nie bede spamicbo moderator zaraz warny bedzie lepil;)

Opublikowano

Jak maszyna moze szwankowac ;oo poprostu nie potraficie wgrac tych waszych "autorkich pluginow" moze lepiej sie nie zabierac za serwer jezeli ni potraficie go zrobic ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Maciew jakies sapy, to do Mineserv z tamtad wszystkie problemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unbenannt.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...