Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]GuildCraft-Autorskie Gildie[100Slotow][TeamSpeak.3][Autorska Reklama][Wiele eventow][Server gildii [DAUN] EXP ZE STONE

MrLusise

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się Epicko ;) Pozdrowionka od Pewnej Osoby z Gildii HAJS ;3

A pozdrawiam pozdrawiam

To co pisze Evolution. to jest cała prawda co się stanie z tym serwerem i nikt nie twierdzi inaczej ja sam podzielam to co mówią inni bo serwer nie wypali .

Zapewniam Cię Jok3r że fush znów wszystko zepsuje .... Ale powodzenia !

Jak nie zrobimy to sie nie dowiem :P

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

qnwc.png

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

GuildCraft 100% Autorski Server

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

mnwc.png

IP Servera:178.33.22.231

100 Slotow

TeamSpeak.3:178.33.22.231

FILM SERVERA

http://www.youtube.com/watch?v=tXVH1DqTRgs&hd=1

rnwc.png

[Wlasciciel]:Jok3rStars

[Wlasciciel]:FUSH

[HeadAdmin]:Michu_24

[Admin]:Rekrutacja ON

[Moderator]:Rekrutacja ON

[Moderator]:Rekrutacja ON

[ChatMod]:Rekrutacja ON

nnwc.png

/gildia stworz <tag> <nazwa> - tworzy gildie

/gildia zapros <nick> - zaprasza gracza

/gildia wypros <nick> - anuluje zaproszenie
/gildia opusc <nick> - opuszczasz gildie
/gildia wyrzuc <nick> - wyrzuca gracza z gildi
/gildia mod <nick> - daje moda graczowi
/gildia demod <nick> - odbiera moda graczowi
/gildia admin <nick> - daje admina graczowi
/gildia dolacz <nazwa> - dodaje gracza do gildi
/gildia info - pokazuje info na temat naszej gildi
/gildia info <nazwa> - pokazuje info na temat innej gildi
/gildia list - pokazuje liste gildi
/gildia usun - usuwa gildie
/gildia wojna <nazwa> - wojna z gildia
/gildia neutral <nazwa> - reguluje stosunki z gildia
/gildia sojusz <nazwa> - sojusz z gildia
/gildia baza - dostajesz do reki gabke ktora musisz wyznaczyc cuboid
/gildia dom - teleportuje w miejsce domu gildi
/gildia ustawdom - ustawia nowy dom dla gildi

pnwc.png

Komendy Gracza
/vip informacje na temat vipa
/svip informacje na temat svipa
/g info informacje na temat gildii
/kit gracz Zestaw Startowy
/stone informacje na temat dropu z kamienia
START SERVERA 25.07,2013 Godzina 18:00
Rekrutacja tylko na TeamSpeak.3
178.33.22.231
Lub pod Tematem
ZROBIC SERVER NA 1.6.2 CZY NA 1.5.2
PISAC W KOMENTARZACH!!!!!!!!!
SYGNATURKA SERVERA
Tqwc.png

rced0h.jpg

Zapraszamy!!!

Polecam

Polecam :D

Opublikowano

miałem wbić ale jak poczytałem to jednak podziękuje ;)

o to sie nie boj :) ci panowie od roku z nami rywalizuja :P

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Od kiedy my ze sobą rywalizujemy?

Nie mamy o co rywalizować, każdy wie, że serwer i tak i tak nie wypali. :)

Ja z Wami rywalizować nie zamierzam, więc kolejnego kitu nie wciskaj...

Opublikowano

Od kiedy my ze sobą rywalizujemy?

Nie mamy o co rywalizować, każdy wie, że serwer i tak i tak nie wypali. :)

Ja z Wami rywalizować nie zamierzam, więc kolejnego kitu nie wciskaj...

nie o to chodzi ava. chodzi o to ze kazdy server jaki zalorzymy to zaraz proba rozwalenia.

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Pora na mam nadzieję ostatni mój post w tym temacie. Z mojej strony nie będzie żadnych ataków, ze względu na brak dostępu do narzędzi potrzebnych do ataków DDoS, bardzo wolny internet (żeby napisać ten post musiałem czekać jakieś 15 minut...), mam wakacje więc nie będę się przejmował takimi pierdołami, no i Ty Jok3r zawsze byłeś w porządku i szczerze mówiąc nie wiem po co trzymasz z tym skończonym idiotą... Kiedyś przejrzysz na oczy, mam nadzieję. ;)

Czekam aż serwer po tygodniu sam padnie, bo pan Arkadiusz coś odwali, lub po prostu po tygodniu każdemu odechce się gry na takowym serwerze zgaduję, że robionym w kilka dni. :)

Opublikowano

.

Pora na mam nadzieję ostatni mój post w tym temacie. Z mojej strony nie będzie żadnych ataków, ze względu na brak dostępu do narzędzi potrzebnych do ataków DDoS, bardzo wolny internet (żeby napisać ten post musiałem czekać jakieś 15 minut...), mam wakacje więc nie będę się przejmował takimi pierdołami, no i Ty Jok3r zawsze byłeś w porządku i szczerze mówiąc nie wiem po co trzymasz z tym skończonym idiotą... Kiedyś przejrzysz na oczy, mam nadzieję. ;)

Czekam aż serwer po tygodniu sam padnie, bo pan Arkadiusz coś odwali, lub po prostu po tygodniu każdemu odechce się gry na takowym serwerze zgaduję, że robionym w kilka dni. :)

Jak nie spruboje to nie zobacze

Unbenannt.jpg

Opublikowano

KoMaRy wkraczaja do akcji

Serwer nie wypali na 100 % jak każdy wasz serwer. Autorski plugin nie jest czymś na graczy, myślicie że gracze będą na serwerze z powodu autorskiego pluginu na gildie ? na serwerze ważna jest atmosfera a nie czy posiada on autorskie pluginy czy nie. Tyle ode mnie.

mca.png
Opublikowano

.

Serwer nie wypali na 100 % jak każdy wasz serwer. Autorski plugin nie jest czymś na graczy, myślicie że gracze będą na serwerze z powodu autorskiego pluginu na gildie ? na serwerze ważna jest atmosfera a nie czy posiada on autorskie pluginy czy nie. Tyle ode mnie.

Kolego. Czy w temacie gdzies pisze o zlej atmosferze czy o tym ze przyciagamy graczy Pluginami?. Wejdz na TeamSpeak zobaczysz atmosfere i pomoc administratorow. Nic pochopnie czlowiek. Naucz sie tego

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Ooo Komar sie przekonal co do fusha xDDD a tacy przyjaciele byli. Hahahah beka xDD

//Serwer padnie w tym lub w przyszłym tygodniu. Obiecuje

Opublikowano

Ooo Komar sie przekonal co do fusha xDDD a tacy przyjaciele byli. Hahahah beka xDD

//Serwer padnie w tym lub w przyszłym tygodniu. Obiecuje

ojt am intel nie marudz :)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Imię: Adrian
Nick: Adis123
Od kiedy grasz w mc ?: Od 1.2.5 Bety.
Byłeś już gdzieś administratorem?:Bardzo dużo razy miałem Admina, więc jestem ogarnięty. Miałem także swoje serwery.
Znajomość komend: Podstawowe : 9/10 Zaawansowane: 7/10
Ile możesz grać na serwerze?:4-5h
Coś o sobie :? No co tu napisać o sobie , imię znacie ,wiek także mogę dodać że lubię piłkę nożną. ^^

Mój skype : adis123.adisman

Posiadam również ts3 i mikrofon.

Co do serwera to wolę 1.5.2 :)

Opublikowano

Destiny, nędzny to ty jesteś, Ja mam nadzieje, że ten serwer wypali :3

Ale czasami lepiej ustepowac dzieciakom ;)

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Imię: Adrian

Nick: Adis123

Od kiedy grasz w mc ?: Od 1.2.5 Bety.

Byłeś już gdzieś administratorem?:Bardzo dużo razy miałem Admina, więc jestem ogarnięty. Miałem także swoje serwery.

Znajomość komend: Podstawowe : 9/10 Zaawansowane: 7/10

Ile możesz grać na serwerze?:4-5h

Coś o sobie :? No co tu napisać o sobie , imię znacie ,wiek także mogę dodać że lubię piłkę nożną. ^^

Mój skype : adis123.adisman

Posiadam również ts3 i mikrofon.

Co do serwera to wolę 1.5.2 :)

Co kopiujesz podanie od mojego ?

Opublikowano

to sie nazywa ziomek xD

Unbenannt.jpg

Opublikowano

Podanie ^^

Imię: Darek

Nick: xCrysiSx

Od kiedy gracz w mc ?: Od wersji 1.5 tej w której wyszły łóżka.

Byłeś już gdzieś administratorem?: Tak na swoich serverach i na kogoś.

Znajomość komend: Podstawowe: 9-10/10 Zaawansowane: 8-9/10

Ile możesz grać na serverze?: 4-6 H

Coś o sobie?: Witam, nazywam się Darek mam 15 lat. Mieszkam w województwie Dolnośląskim, interesuję się piłką nożną, komputerami jak i serverami minecraft.

Opublikowano

Sorrki ale bym prawie wszystko takie same napisał, więc stwierdziłem że ''porzyczę'' ;p mam nadzieje że się nie gniewasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...