Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]GuildCraft-Autorskie Gildie[100Slotow][TeamSpeak.3][Autorska Reklama][Wiele eventow][Server gildii [DAUN] EXP ZE STONE

MrLusise

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Imię: Dawid

Nick: ShadowGameSs

Od kiedy gracz w mc ?: Od wersji 1.2.5 malo ale ogarniam naprawde duzo.

Byłeś już gdzieś administratorem?: Oczywiscie aktualnie mam H@ na serwerze Survival i myślę ze napewno sie nadaje

Znajomość komend: Podstawowe: 9-10/10 Zaawansowane: 9/10

Ile możesz grać na serverze?: wakacje: 3-6h zalezy od pogody oraz dni szkolne 2-5h

Coś o sobie?: Siema, nazwywam sie Dawid mam 17lat mieszkam w belgii. Oraz zajmuje sie naprawa komputerów oraz sportami(Piłka nozna i reczna).

Opublikowano

Cały Avaterys i jego znajomi :D Padł zanim wystartował :33

Dowody że to był On? Pewnie problemy z maszyna miał aaa i pisał ze nie będzie atakował.

Opublikowano

Server wystartuje jutro o godzinie 18:00.

Niestety maszynka ma slabe dni Oo.
Wszystkich za ten Fakt bardzo przepraszam.

Ale zato mam czas na rozpatrzenie Podan.

Pisac podania !

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Jok3r maszynka nie ma słabych dni. xD
Pewne osoby mają dobre dni i wykonują ataki na serwer. :-)

Osoby, które bardzo nie lubią fushów i innych turystów... ;)

Dlaczego mnie to nie dziwi... :>
@pijany1221 : To pokazuje tylko jak bardzo nie ogarniają, jeżeli dostali lekkiego DDoSa i padło im wszystko. :)

Idź FUSH, konfiguruj IPTables. Beka w chuj. xDDD

Opublikowano

Jok3r maszynka nie ma słabych dni. xD

Pewne osoby mają dobre dni i wykonują ataki na serwer. :-)

Osoby, które bardzo nie lubią fushów i innych turystów... ;)

Dlaczego mnie to nie dziwi... :>

@pijany1221 : To pokazuje tylko jak bardzo nie ogarniają, jeżeli dostali lekkiego DDoSa i padło im wszystko. :)

Idź FUSH, konfiguruj IPTables. Beka w chuj. xDDD

oczywiscie musiales maczac w tym palce? :) i niech zgadne KoMaR1991 ?

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Sorrki ale bym prawie wszystko takie same napisał, więc stwierdziłem że ''porzyczę'' ;p mam nadzieje że się nie gniewasz :)

porzyczę ? fajna orto :)

Opublikowano

Nether bedzie off ?

4uc581.jpg

Opublikowano

18:01 serwer off ;_; ts tak samo -.-

4uc581.jpg

Opublikowano

cos czuje ze serwer dzisiaj nie wystartuje. a oto forum serwa ktore tez jest off

xxxx

4uc581.jpg

Opublikowano

Dobrze że za 2 godziny startuje nowa edycja skkf-a. Pogram sobie na jakimś normalnym serwerze, który nie padnie po 2 dniach, lub się zapowiada, a potem nie startuje. Nie wiem czy Jok3rStars ma coś wspólnego z tym serwerem, bo podobno został nowym adminem na mchc.pl

Opublikowano

Natepnym razem nie zapowiadajcie jakies fajnego serwera MC : autoskie pluginy itp... jezeli nie potraficie ogarnac start mial byc wczoraj nagle ma byc dzis a raczej tez nie wysratuje i bedzie przeniesiony na jutro i tak w kolko-.-

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...