Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revential - Closed Beta

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Krótko i na temat, ludzie.. Wy szukacie dziury w całym, założyli firme to o co spinacie wary? Wasza to sprawa? Ważne, że serwer jest fajny :) Wyjdźcie w końcu z tego gimnazjum i przestańcie robić z Siebie wielkich znawców.

Podsumowałeś to właściwie za mnie.

Strasznie mało nowości, chociaż prezentacja bardzo przejżysta i wygodna dla oka.

Dlaczego zmieniliście lev. broni? 65-67 / 80-85? Ku czemu ma to prowadzić? : )

Wdarł mi się błąd do prezentacji. Bronie na 65lv pozostają bez zmian. Kolejny set jest na 85lv, ostatni na 105. Niedługo poprawie :)

Jest juz client ?

Udostępniony dla wszystkich będzie po beta testach, dwa dni przed startem serwera, tak samo jak i rejestracja.

Opublikowano

macie juz wybrane osoby na zamknieta bete czy nie? :D:D

Na naszym profilu na Facebooku w weekend ogłosimy nabór osób na beta testerów. Chcemy, aby serwer testowały osoby z doświadczeniem.

Opublikowano

Bez wstepnego pierdolenia zapisuj mnie na bete, pro elo hakier jestę i wgl, ekszpic potrafie itepe... topka zawsze moja, elko

Bez wstępnego pierdolenia to mogę Ciebie pominąć przy doborze osób na bete pro hakjerze ;) Wszyscy mają takie same szanse, wybiorę najlepszych.

Opublikowano

nie

Rzeczywiście, Twoja wypowiedź wnosi zajebiście wiele do tematu. Jak macie jakies pytania odnosnie gry, smialo ;)

Opublikowano

Prezentacja niczego sobie, brakuje jakiś filmów, ale mówiłes że będą to lajt :)

Mam kilka pytań:

1. Czy na serwerze będą magiczne metale ? Jak tak to będą dropic gdzieś czy is ?

2. Doczytalem, że bronie 75 dropi w red lesie, więc jaka jest szansa na wydropienie takiej broni ?

3. Jak się ma sprawa ze zmiankami / dodaniami? Wyczytalem, że dropia z metkow, czy jeszcze gdzieś i w jakiej ilości?

Dobra nie będę tak was męczył pytaniami, narazie tyle starczy.

Opublikowano

Prezentacja jest świetna, na serwer czekam z wielkim zadowoleniem ;)
Bardzo mnie cieszy, że w końcu pojawi się naprawdę, bardzo, bardzo dobry serwer.
Kiedy zostanie ogłoszony nabór na beta testy? Bardzo chciałabym, być w tym składzie ;)

Opublikowano

Andrzej jest podobno w teamie, a pytania mamy kierować do niego na PW, więc czemu on prawie wgl nie jest online na mpc? Opublikował prezentację i od tamtego czasu go nie było...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Prezentacja jest świetna, na serwer czekam z wielkim zadowoleniem ;)

Bardzo mnie cieszy, że w końcu pojawi się naprawdę, bardzo, bardzo dobry serwer.

Kiedy zostanie ogłoszony nabór na beta testy? Bardzo chciałabym, być w tym składzie ;)

Nabór zostanie ogłoszony w weekend, najpóźniej w poniedziałek, śledzcie nas fanpage na facebooku! ;)

Andrzej jest podobno w teamie, a pytania mamy kierować do niego na PW, więc czemu on prawie wgl nie jest online na mpc? Opublikował prezentację i od tamtego czasu go nie było...

Endymion dobrze to podsumował, andrzej rzadko bywa na forum, dlatego reszta teamu przejmuje jego obowiązki w tej kwestii.

Opublikowano

Gdzie można zgłosić swoją chęć na udział w becie? :)

Na naszym fanpage na facebooku w weekend pojawi się ogłoszenie i będzie można zgłosić swoją kandydaturę ;)

xxx
Opublikowano

Świetnie się zapowiada. Widać, że coś z tego będzie.

Wykonanie mega. Najbardziej interesują mnie te zwierzaki

ich poziomy. Naprawdę świetne rozwiązania.

Czekamy na dalsze newsy z serwera. :)

Opublikowano

@up

Aby dojść na beta testy, będą jakieś pytania?

Jak tak to jakie?

Zadamy serie pytań związanych z grą, spośród wszystkich odpowiedzi, które trafią do nas na PW na naszym fanpage na facebooku wybierzemy 30 osób, którym damy dostęp na beta testy.

Świetnie się zapowiada. Widać, że coś z tego będzie.

Wykonanie mega. Najbardziej interesują mnie te zwierzaki

ich poziomy. Naprawdę świetne rozwiązania.

Czekamy na dalsze newsy z serwera. :)

Po beta testach pojawi się nowa zapowiedź, w której ujawnimy wszystkie nowości oraz grę na serwerze.

Mam pytanie. Mianowicie będziecie mieli jakąś wiekszą reklamę?

Tak, już wcześniej w temacie pisałem, że na początku przyszłego tygodnia rozpoczynamy promowanie serwera na YouTube oraz na fanpageach na facebooku.

Opublikowano

No no niezły serwer się zapowiada. Czekam na rekrutację do beta testów i liczę że się załapie :D

2nsj.jpg

Opublikowano

No no niezły serwer się zapowiada. Czekam na rekrutację do beta testów i liczę że się załapie :D

Na beta testerów wybierzemy tylko ludzi z najwiekszym doswiadczeniem w Metinie.

Zapraszamy do polubienia zaprzyjaźnionego z nami fanpage na FB:

xxx
Opublikowano

Zawitam na pewno :)

z7upphW.jpg
Zapraszam na mojego TeamSpeak 3 !
IP : srv2.multigaming.pl:10012 // Hasło : paranormal

Opublikowano

Nie polecam serwera .

Pamietam inne odslony loczka .

Byly olewane .

Serwer padnie po 2tygodniach .

You heard it here first .

:)

@anyt warn

Czy jak dam 100zl do isu to wszystko kupie ?
I Czy wygrym wszystkie Pvp?

Opublikowano

Nie polecam serwera .

Pamietam inne odslony loczka .

Byly olewane .

Serwer padnie po 2tygodniach .

You heard it here first .

:)

@anyt warn

Czy jak dam 100zl do isu to wszystko kupie ?

I Czy wygrym wszystkie Pvp?

pajsor, jak masz zamiar tylko hejtować pod skrzydłem swojego gimbomentora nismo, to otwarcie Ci powiem wypierdalaj i nie wychylaj się z szeregu, bo sam za bardzo nie masz czym się pochwalić kolego. Skoro tak głośno szczekasz, to "uwal" serwer i zobaczymy, czy faktycznie potrafisz robić coś, poza trollowaniem i hejtowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...