Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revential - Closed Beta

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada sie naprawde swietnie prezentacja bardzomi sie spodobala juz mialem zamir zbierac ekipe do grania lecz okazalo sie,ze to HARD wiec sorki ale nie zawitam .Na serwer polecam wbic bo bd naprawde fajnie :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

A reklama będzie u kogoś znanego na YT czy jakiś wasz kanał z 2 subskrypcjami?

u paru znanych youtuberów.

Opublikowano

Może zdradziłbyś nazwę jednego z tych, którzy mają nagrywać mhm? :)

Prosze bardzo, jednym z nich jest MrPiotrek122.

Wprowadziliśmy parę nowych bajerów, więcej z nich przedstawimy w Oficjalnej zapowiedzi serwera.

1. U Fryzjerki, która znajduje się w każdym z pierwszych miast, możecie ZA DARMO otrzymać fryzury. Mowa tutaj o tych najzwyklejszych fryzurkach.

2. Ciężko połączyć zawód Rybaka i handlarza wędkami, przez co Rybacy w miastach nie mają czasu na połów ryb, a jednak potrzebuje ich... Rybak jest tak zdesperowany, że za każdą Martwą Rybkę da wam 5.000 sztuk Yang.

3. U Seon-Hae, który znajduje się w każdym z pierwszych miast, możecie wziąć udział w Loterii. Udział w Loterii kosztuje 100.000 sztuk Yang i polega na wybraniu liczby. Jeżeli wybrana przez nas liczba, będzie identyczna jaką wymyśli Seon-Hae będziecie mogli wybrać jedną z sześciu nagród. Jakich? O tym przekonacie się już na serwerze, jednak uważam, że za tą cenę jak najbardziej warto.

4. Seon-Hae jest mądrym człowiekiem, który ciągle poszerza swoją wiedzę. Ostatnio jego uwagę w księgach przykuły wzmianki o tajemniczych Magicznych Metalach. Według tego co się dowiedział, Magiczne Metale można stworzyć, ale potrzebuje on do tego odpowiednich przedmiotów. Za drobne 250.000 sztuk Yang i dwa Zwoje Błogosławieństwa starzec wykona dla was naładowany mocą Magiczny Metal.

Opublikowano

No to nic pozostaję mi tylko czekać na zakończenie Beta Testów i na start Oficjala. Powodzenia panowie. :]

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Tez czekam na beta testy , zagram na pewno na oficialnym. Tworzy sie zaj***ty serwer . Jak cos zbieramy ekipe na ten serwer FanPage na fejsie Nie spie bo gram w metina, tam znajdziecie post odnosnie ekipy ;)

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

Powiem Wam tak, przerośliście nasze oczekiwania co do beta testów, póki co zgłosiło się na nie prawie 120 osób, to niesamowity wynik jak na bete!

Opublikowano

Fajny Serwer sie zapowiada .

Jesli chcecie moge wam dla tego serwera udostepnic ts3

Ip to : sts3.pl

Dogadamy Się

Mamy już TSa, jesli bylby ktos zainteresowany:

178.217.186.106:6309
Opublikowano

Przygotowaliśmy dla Was pare screenów z gry przed startem serwera:

1077113_401285209975598_1386578577_o.jpg

1091191_401274646643321_947767554_o.jpg

1082589_401274926643293_1143573923_o.jpg

1094682_401277169976402_1025372169_o.jpg

1094052_401279006642885_1218973803_o.jpg

1073133_401279686642817_299295949_o.png

1077409_401280413309411_942592655_o.jpg

Więcej znajdziecie na facebooku ;)

facebook.com/revential
Opublikowano

Można wiedzieć jak z bonusami? Bo najwidoczniej ślepy jestem ;3

31806132234197490012.png

"Wymagajcie od Siebie, choćby inni od Was nie wymagali"
Jan Paweł II

Opublikowano

Można wiedzieć jak z bonusami? Bo najwidoczniej ślepy jestem ;3

Zostaja standardowe wartosci, 6/7 bonusu nie ma. Przed startem oficjalnej wersji dodamy nowa uzupelniona prezentacje. Jakies jeszcze pytania?

Uczeń
Opublikowano

Ja nie wiem co jest śmiesznego w zakładaniu firmy, aby wszystko odbywało się zgodnie z prawem...

Człowieku, najśmieszniejsze jest to, że nie ma takiej firmy - sprawdziłem w KRS i .. taka firma nie istnieje, powodzenia wszystkim którzy zostaną zrobieni w balona ;).

PS. Nie ma to jak robić serwer i powoływać się na firmę która firmą jest tylko w waszej wyobraźni.

ExodusMt2.pl

Opublikowano

Człowieku, najśmieszniejsze jest to, że nie ma takiej firmy - sprawdziłem w KRS i .. taka firma nie istnieje, powodzenia wszystkim którzy zostaną zrobieni w balona ;).

PS. Nie ma to jak robić serwer i powoływać się na firmę która firmą jest tylko w waszej wyobraźni.

Sprawdz przed startem, zapewniam Cie kolego, ze znajdziesz ją tam, jeśli nie, leci do Ciebie krata piwa i SMy o wartości 500 pln do wykorzystania ;)

Opublikowano

Ja mam takie pytanie odnośnie samej gry: Załóżmy, że wbijam 30 LEVEL ile do tej pro mam dodań i zmianek w ekwipunku :)?

@ Jeszcze taka sprawa wierzchowce typu Lew Cienia będą do zdobycia na wyższych mapach tak jak grota wygnańców tj: Dropią bezpośrednio z mobów czy może drop z wróżki itd?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie odnośnie samej gry: Załóżmy, że wbijam 30 LEVEL ile do tej pro mam dodań i zmianek w ekwipunku :)?

@ Jeszcze taka sprawa wierzchowce typu Lew Cienia będą do zdobycia na wyższych mapach tak jak grota wygnańców tj: Dropią bezpośrednio z mobów czy może drop z wróżki itd?

Wiesz, ciężko mi to prezycyjnie określić, aczkolwiek sądze, że bedzie ok 60 tego i tego, moze byc wiecej, moze byc mniej.

Tylko zwykle wierzchowce beda do zdobycia poprzez, Cienia i Lodowe są do nabycia w Itemshopie i do zdobycia w Eventach.

Opublikowano

Proszę moderatora o zamknięcie tematu, za paręnaście minut pojawi się nowa zapowiedz serwera w wersji oficjalnej. Z góry przepraszam za double posta.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...