Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revential - Closed Beta

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niektórzy tu płaczą, że hard, a według mnie lepiej pograć właśnie na takim serwerze i cieszyć się z osiągnięć. Dam sobie rękę uciąć, iż to nie będzie serwer na parę dni i na pewno nie "padnie" szybko jak większość easy czy medium, które niby miałby być "takie fajne" i "takie długowieczne".

Rampage bardzo dobrze to podsumował. Jesli macie jakies pytania odnosnie gry, czekamy ;) Ponagrywamy również parę filmików w tym tygodniu jeszcze i wrzucimy tutaj w zapowiedzi.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Endymion i Azprime...

Powiem tak... Ogólnie nic do nich nie mam jednak uważam, że nie maja jaj. Nie mają nawet odwagi odpisać na gg.

Wchodzą w deale a później chowają głowę w piasek i udają, że ich nie ma.

Serwer padnie ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Endymion i Azprime...

Powiem tak... Ogólnie nic do nich nie mam jednak uważam, że nie maja jaj. Nie mają nawet odwagi odpisać na gg.

Wchodzą w deale a później chowają głowę w piasek i udają, że ich nie ma.

Serwer padnie ...

Nie chce byś chamski, ale nie współpracujemy z ludźmi, który robią w chuja swoich wspólników, poza tym, zero odzewu było z Twojej strony, także na jakiej zasadzie mieliśmy z Tobą negocjować warunki współpracy. Przedstawiliśmy swoją propozycje, Ty powiedziałeś, że się odezwiesz i na tym kontakt się urwał. PS. Załatwiajmy takie sprawy na PW, a nie na forum. Na pewno będzie stał dłużej niż Twój Sathir, na którego wychujałeś Nismo i jego ekipe ;)

Haters gonna hate.

Opublikowano

Nie chce byś chamski, ale nie współpracujemy z ludźmi, który robią w chuja swoich wspólników

Kogo wychujałem?...

Nismo wychujałem? Teodora?

napisze im aby napisali posty jak mogą w tym temacie to zobaczymy.

Nie wiesz więc zamilcz Azprime. A pisałem do Ciebie ale nie miałeś jaj aby odpisać :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Kogo wychujałem?...

Nismo wychujałem? Teodora?

napisze im aby napisali posty jak mogą w tym temacie to zobaczymy.

Nie wiesz więc zamilcz Azprime. A pisałem do Ciebie ale nie miałeś jaj aby odpisać :)

Tak się składa, że znam Nismo bardzo dobrze i dowiedziałem się paru niuansów na temat funkcjonowania tego serwera jak i umowy z Tobą. Zostawię to jednak dla siebie, nie będę oczerniał Twojej serwerowni. Nie przypominam sobie, byś do mnie pisał, od czasu naszej konferencji w trzech z Endymionem.. Proponuje, zebys my sie przeniesli na PW, to jednak są sprawy prywatne i lepiej zachować je dla siebie, w trosce o nasze dzieła ;)

Opublikowano

Tak się składa, że znam Nismo bardzo dobrze i dowiedziałem się paru niuansów na temat funkcjonowania tego serwera jak i umowy z Tobą. Zostawię to jednak dla siebie, nie będę oczerniał Twojej serwerowni. Nie przypominam sobie, byś do mnie pisał, od czasu naszej konferencji w trzech z Endymionem.. Proponuje, zebys my sie przeniesli na PW, to jednak są sprawy prywatne i lepiej zachować je dla siebie, w trosce o nasze dzieła ;)

Jak się coś zaczyna publicznie to należy to skończyć publicznie..

Ale spoko... jak masz cos mi jeszcze do powiedzenia lub urosły już Ci te jaja to zapraszam na PW albo na gg:)

Wypowie sie tu Nismo i Teodor i zobaczymy czy ich wychujałem.

Czekam na te newsy z funkcjonowania bo może o czymś nie wiem:) Nie mam nic do ukrycia więc słucham. napisz tu albo na PW. Mi egal.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dobra skończ te denne tekściki z jajami, bo to jest dosłownie na poziomie gimbazy, sam w tym momencie siebie oczerniasz, z resztą to nie jest temat na rozmowy o Sathirze, jak założysz temat z dyskusją w dziale zapowiedzi to tam możemy porozmawiać, albo wyjaśnimy sobie to na PW.

Opublikowano

w końcu się doczekałem z harnaśkiem startu :D

btw. co ile czytamy medal?

Co 2h. Jesli macie pytania, smialo ;)

Opublikowano

Jest twój numer, bo militinka dała go harnasiowi, hehe.

Teraz wal spierdoliny, że to pisal azprime albo, że to nie twój numer, tak jak to pisałeś.

No to zapytam jeszcze czy serwer jakoś zabezpieczony jest? No bo jak wiadomo nie chcemy grać z cheaterami xD

@down ale ja nie latam po serwerach niszcząc je, broń boże, nie można tego przecież robić na MPC, hakerem też nie jestem.

Czemu wczoraj czy przedwczoraj lizałeś mi dupe na tsie, a teraz co? Jeszcze pytałeś się jaki jest komenda dostępna, boże fck logic.

Opublikowano

jak odniesiecie się do tego

1374690158-U316234.jpg

Ach i pytanie

Kiedy klient, bo harnaś chce go już rozpakowac?

Jaki ty jesteś G00D pusty...

Latasz po tych serwerach udając jakiegoś huuurwa hakera, no proszę Cię :>

Wielki mod MPC X_X, harnasiek i g00d, długo pracowaliście na miano poniżonych przez ziemie ?

Opublikowano

1374690158-U316234.jpg

Ach i pytanie

1. Wydymion to frajerski loczek blond.

2. Harnasiek to blada kurwa

3. Screen jest normalką w społeczności MPC

4. Mamy tutaj samych gangsterów rodem z GTA San Andreas.

5. G00D nie umiesz moderować forum więc najlepiej usuń się z tej posady i daruj sobie posty w dziale pomoc bo piszesz ciągle to samo (reinstaluj, kurwa reinstaluj!)

6. Pozdrawiam Norberta który się z was wszystkich śmieje przy mnie.

Opublikowano

Jest twój numer, bo militinka dała go harnasiowi, hehe.

Teraz wal spierdoliny, że to pisal azprime albo, że to nie twój numer, tak jak to pisałeś.

No to zapytam jeszcze czy serwer jakoś zabezpieczony jest? No bo jak wiadomo nie chcemy grać z cheaterami xD

Nie wiem z kogo robisz idiotę, ale GG endy mam od dłuższego czasu, będzie z półtora roku, jeszcze jak z nim spiny miałem.

Tutaj masz ss, mam nawet dwa jego konta na GG:

http://scr.hu/0u1v/bp0v8

Stare - zaczynające się na 340.

http://scr.hu/0u1v/vkmlv

Nowe na 480.

Na 101% nie miał innego gg.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

1374690158-U316234.jpg

Ach i pytanie

harnasiek to taki typ człowieka, który ma radochę z prowokowania ludzi + dobrze, że nie ma wstępu na to forum, bo zaczyna się bawić w kata i całe pro elo elo hacker team fearless.

gdi.png

Mam nadzieję, że kiedyś wreszcie się na tych groźbach przejedzie i poniesie za swoje czyny konsekwencje, nie wiem co to się z tym harnasiem porobiło. Z wielkim szacunkiem do niego, ale przydałoby się zjeść snickersa, bo gwiazdorzy nam tutaj xD

+G00D nie wrabiaj mnie w nic, bo harnasiek nie dostał ode mnie nr Endymiona.

Podobno na serwerze dropić będą bronie na 75 w red lesie, będą one z mobów czy metinów?

Opublikowano

1. Wydymion to frajerski loczek blond.

2. Harnasiek to blada kurwa

3. Screen jest normalką w społeczności MPC

4. Mamy tutaj samych gangsterów rodem z GTA San Andreas.

5. G00D nie umiesz moderować forum więc najlepiej usuń się z tej posady i daruj sobie posty w dziale pomoc bo piszesz ciągle to samo (reinstaluj, kurwa reinstaluj!)

6. Pozdrawiam Norberta który się z was wszystkich śmieje przy mnie.

Ty powiem ci że zgodzę się co do moda G00D. kto go dał na moda? Powinien wylecieć na zbitą mordę. Takie neo nie ma prawa wstępu na to forum. Reinstaluj sobię mózg idioto.

Czyli nie opłaca się czekać na serwer bo mają jakieś zatargi tak?

Opublikowano

Ty powiem ci że zgodzę się co do moda G00D. kto go dał na moda? Powinien wylecieć na zbitą mordę. Takie neo nie ma prawa wstępu na to forum. Reinstaluj sobię mózg idioto.

Czyli nie opłaca się czekać na serwer bo mają jakieś zatargi tak?

Tak, Arkadiusz może ich shackować ale po co?!

Opublikowano

Zatargi, zatargami. Najmniej groźny jest ten co najgłośniej szczeka. Nawet jeżeli ataki będą skuteczne to co im to da? Serwer będzie off kilka dni i co dalej? Sorki, ale mnie to nie rusza, nie po to robimy ten serwer, żeby nagle przestać bo jakiś chłopczyk z wyraźnym problemem ze sobą straszy atakami.

No ale będzie kilka dni off a on nie przestanie i znów będzie offał to co wtedy? :/

Opublikowano

Jaki ty jesteś jebnięty.

Nie, to Ty jesteś jebnięty bo nie wyczułeś ironii jak jakiś lamus bez szkoły.

Podszkol się.

#################################################

G00D wypierdalaj z tymi warnami bo ja mam parasolkę i powinieneś mnie nakierować na dobrą drogę zamiast karać.

Jebany przygłup co nawet regulaminów nie ogarnia.

Opublikowano

to gg azprime, nie zmienia faktu, że to wasz członek teamu.

co do serwera, macie te zabezpieczenia przed hackerami, bo nie chcemy grać z cheatarami.

a jak zabezpieczenia, nie chcemy grać z ddosami..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...