Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revential - Closed Beta

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to gg azprime, nie zmienia faktu, że to wasz członek teamu.

co do serwera, macie te zabezpieczenia przed hackerami, bo nie chcemy grać z cheatarami.

a jak zabezpieczenia, nie chcemy grać z ddosami..

Ty chyba zapomniałeś, że jesteś moderatorem na MPC, na pewno spodoba się wyżej postawionym na MPC to, co odwalasz w tym temacie. Zamiast szczekać i skomleć wykaż się lepiej po starcie swoim skillem. Ból dupy za 3.. 2.. 1..

Proszę Global Moderatora o oczyszczenie tematu ze spamu w wykonaniu hejterów.

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty chyba zapomniałeś, że jesteś moderatorem na MPC, na pewno spodoba się wyżej postawionym na MPC to, co odwalasz w tym temacie. Zamiast szczekać i skomleć wykaż się lepiej po starcie swoim skillem. Ból dupy za 3.. 2.. 1..

Proszę Global Moderatora o oczyszczenie tematu ze spamu w wykonaniu hejterów.

Zgłosiłem wszystkie posty tego frajera w tym temacie i żaden nie został ukarany bo bo jest moderatorem?

Dno kurwa.

Opublikowano

Chciałem się poczuć jak wy, hejterzy, dlatego założyłem kominiarkę i wbiłem tutaj.

bzium:))))))))))

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Jak dzieci się co niektórzy tutaj zachowują.

Plac zabaw macie gdzie indziej.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

to jest spam z tego co się nie myle :D

@ antywarn jak pomoże

będą jakieś skrzynki czy coś tego rodzaju ?

Opublikowano

Świetnie to podsumowałeś. Najwyraźniej taki G00D cierpi na przysłowiowy polaczkowy ból dupy i zazdrości nam naszej pracy, jak wiadomo, sam nie zna się na niczym innym niż hejtowaniu. Z serwerownią EnterGames już wyjaśniliśmy sprawę, najwidoczniej nie mogli przeboleć tego, że nie chcemy z nimi współpracować.

to jest spam z tego co się nie myle :D

@ antywarn jak pomoże

będą jakieś skrzynki czy coś tego rodzaju ?

Tak, będą w ogólnodostępnym dropie Szkatułki Blasku Księzyca. Dropić z nich będzie pare przydatnych przedmiotów, na których będzie można zarobić ;)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, możliwe, ze zagram.

Jakaś większą reklama na YT będzie? Bo moim jedynym warunkiem gry na serwerze hard jest liczba graczy. Jeżeli będzie 1k+ to raczej zagram.

Oczywiście serwerowi i administracji życzę jak najlepiej ;)

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, możliwe, ze zagram.

Jakaś większą reklama na YT będzie? Bo moim jedynym warunkiem gry na serwerze hard jest liczba graczy. Jeżeli będzie 1k+ to raczej zagram.

Oczywiście serwerowi i administracji życzę jak najlepiej ;)

Oczywiście, wyobrażasz sobie harda bez większej reklamy? Rozpoczniemy od końca tego weekendu już prawdopodobnie, może trochę później, wiesz, zależy nam, aby gracze nie czekali zbyt długo na serwer, nie wyobrażam sobie abyśmy dziś już zaczęli reklamować serwer poprzez YT, a gracze mieli by czekać aż 12 dni na jego start.. Większość by pewnie do tego czasu zapomniała o nim.

Opublikowano

Ej miałem napisać coś o EnterGames, chuja prawda, nie zostałem wychujany po prostu za Sathira nie miałem kasy bo był lekko mówiąc nie wypałem i nawet się EG nie dziwię. Co do tego screena to się śmieje cały czas, niby taki pro team a straszą policją, lekko panowie :D

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Ej miałem napisać coś o EnterGames, chuja prawda, nie zostałem wychujany po prostu za Sathira nie miałem kasy bo był lekko mówiąc nie wypałem i nawet się EG nie dziwię. Co do tego screena to się śmieje cały czas, niby taki pro team a straszą policją, lekko panowie :D

Dziwne, że na facebooku co innego mi pisałeś, no ale zostawmy to już dla siebie i zakończmy temat. W końcu nie są to jakieś pogaduszki, tylko prezentacja serwera metin2 i trzymajmy się tematu.

Opublikowano

Ciekawe czy jeżeli napisze że nie zagram na tym serwerze a wypowiadam się w temacie to zgarne warn ^ ^

Otóż nie zagram dlatego że już było takich projektów wiele (kopia PL ) sam raz nawet nad tym majsterkowałem ale doszedłem do wniosku że nie warto takiego stawiać jak i nie warto na takim grać bo jeżeli chciał bym zagrać na takim serwerze to mam przecież metin2.pl albo metin innej narodowości. Metin idzie na przód a tutaj widzę tylko zacofanie.. Co mnie przyciągnęło do prezentacji? no oczywiście autor Andrzejt. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej tym bardziej że dowiedziałem się z tematu że w teamie jest więcej znanych osób, a tu taki zawód. No cóż przyzwyczaiłem się osoby które coś umieją robią za przeproszeniem gówno. Nie zagram dziękuje do widzenia. Sory ale musiałem się tutaj wypowiedzieć bo aż mnie serce boli jak widzę taki chłam.

791f747188ac8.png

Opublikowano

Ciekawe czy jeżeli napisze że nie zagram na tym serwerze a wypowiadam się w temacie to zgarne warn ^ ^

Otóż nie zagram dlatego że już było takich projektów wiele (kopia PL ) sam raz nawet nad tym majsterkowałem ale doszedłem do wniosku że nie warto takiego stawiać jak i nie warto na takim grać bo jeżeli chciał bym zagrać na takim serwerze to mam przecież metin2.pl albo metin innej narodowości. Metin idzie na przód a tutaj widzę tylko zacofanie.. Co mnie przyciągnęło do prezentacji? no oczywiście autor Andrzejt. Szczerze mówiąc spodziewałem się czegoś więcej tym bardziej że dowiedziałem się z tematu że w teamie jest więcej znanych osób, a tu taki zawód. No cóż przyzwyczaiłem się osoby które coś umieją robią za przeproszeniem gówno. Nie zagram dziękuje do widzenia. Sory ale musiałem się tutaj wypowiedzieć bo aż mnie serce boli jak widzę taki chłam.

Przepraszam, w jaki sposób ten serwer przypomina Ci PL'a. Przytoczę parę przykładów.

- Nowe Dungeony, Wieża Orków, Lodowa Odchłań i parę innych

- Całkowicie wyedytowany drop w grze w stosunku do PL'a.

- Eventy typu Wybór Króla czy Manwoo.

- Tylko dwa królestwa dostępne w grze

- Ogólno dostępny drop szkatułek blasku księżyca oraz zwojów błogosławieństwa w grze.

- Inny ekwipunek na start

- Biżuteria oraz fryzury dostępne u handlarzy.

- Zwiększony oraz urozmaicony Exp wraz z dropem.

- Zwiększona szansa na drop małzy oraz pereł z ryb

- Całkowicie wyedytowany system szkolenia Koni

- Wyedytowany system wierzchowców.

- Wprowadzone nowe autorskie pomysły do clienta takie jak Tablica Informacyjna, Nowy Panel Postaci, czy zupełnie nowe logowanie i wybór postaci wraz z tooltipami (te 3 ostatnie znajdziesz w dziale media)

- Porównywalny system ulepszeń do PL'a, aczkolwiek są w nim różnice, które zobaczycie w grze.

- Wprowadzona Arena Walk oraz unikalny system Punktów Chwały wraz z Rankingiem PvP.

- Wprowadzona Kopalnia

- Wprowadzony System Osiągnięć

Wymieniać kolejne punkty, czy dalej będziesz mi i użytkownikom próbował wcisnąć, że ten serwer to kopia PL'a? Faktycznie, zachowaliśmy pewnie elementy standardowego metina, ale to tylko ze względu na to, że nie chcieliśmy za bardzo naruszać oryginalnego klimatu gry. Poza tym zdecydowanie nowości wprowadzone na serwerze przeważają nad pozostałymi elementami standardowej wersji gry.

PS. Poza tym, jeśli nie podoba Ci się koncepcja serwera, nikt nie zmusza Cię do gry. Na pewno nie jest to serwer dla osób, które zamierzają wejść i w mniej niż dwa dni skończyć swoją przygodę z serwerem.

Opublikowano

Azprime to nie sa przykłady tylko główne rzeczy którymi się różni i szczerze mówiąc szału nie ma. Dupy to wszystko nie urywa no sory ale tą wypowiedzią po prostu potwierdziłeś mój post. Przepraszam może źle się wyraziłem w poprzednim poście i źle to odebrałeś. chodziło mi o to że na tym serwerze nie będzie prawie nic oprócz tego co jest na globalu.

- Eventy typu Wybór Króla czy Manwoo.
było już dawno na wielu serwerach.
- Tylko dwa królestwa dostępne w grze
toż to mi wielkie osiągnięcie a wręcz przełom (dla tych co nie rozumieją to była ironia..)
Ogólno dostępny drop szkatułek blasku księżyca oraz zwojów błogosławieństwa w grze.
ale to też jest na pl z tym że bodzia ciężej tam dropnąć a zamiast szkat blasku są eventy na drop różnych przedmiotów
- Inny ekwipunek na start
szał chu*a na parkiecie po prostu
- Zwiększony oraz urozmaicony Exp wraz z dropem.
no extra x3 w chu* zajebioza kupuje pd na PL + event i mam x2 albo kupuje pd w is i kupuje pd na 1h i też mam x2
- Całkowicie wyedytowany system szkolenia Koni
oh tutaj to żeście zaszaleli prawie jak na easy sam medal wystarcza gratulacje.(wymysleli byście coś oryginalnego czego nie ma na innych serwerach)

Wiesz co dalej nawet nie chce mi się odpisywać na te "myślniki"

I tak na koniec nikogo nie chciałem obrazić moimi postami. To tylko moje prywatne odczucia/przemyślenia. A że te forum jest od tego aby pisać swoją opinie skorzystałem z tej możliwości.

791f747188ac8.png

Opublikowano

To forum publiczne więc mam prawo do wyrażania własnej opinii, takoż tak zrobię.

Według mnie, prezentacja jest ładna, schludna i na pewno przyciąga oko. Pomimo takiej świetności, jest to tylko przyrost formy nad treścią której w praktyce jest bardzo mało. Czytając temat nie dowiedziałam się praktycznie niczego, prócz tego co jest na screen shotach, co równie dobrze mogę sobie to interpretować w swój sposób, bo może nie wiem jakie ma zastosowania ta dana rzecz, mniejsza. Ogólnie rzecz biorąc, tak jak już ktoś wspomniał - "zagram bo w teamie jest ten i ten". Daje mi to do zrozumienia, że serwer będzie popularny tylko dlatego, że administracja jest "sławna" na MPCFORUM. Tak samo było z kilkoma innymi serwerami takimi jak Triador, Grayst/Almantia czy Tilian, tamte serwery równie były takie jak inne a pomimo teamu, ludzie charakteryzowali je jako lepsze. Przykre jest to, iż ktoś kto się napracuje i włoży w to serce, będzie miał za przeproszeniem jedno wielkie gówno, a osoba posiadająca ten fejm ma tak lekko. nie sugeruję niczego złego, tylko tak jakoś mnie to zastanawiało zawsze. Pozdrawiam i życzę powodzenia.

Opublikowano

Traktorzysta, Shizun, szanuje Wasze opinie.

@Traktorzysta: Wiesz, wszystkie te myślniki odnoszą się do tego, czego nie znajdziesz na globalu, a jesli juz znajdziesz, to w innej wersji. Nie chodziło mi tu o to, żeby być megazajebiście nie wiadomo jak oryginalnym, to najzwyczajniejsze w świecie porównanie.

@Shizun: Wiesz, czasami "fejm" identyfikuje się z jakością, widać akurat w przypadku naszego zespołu. Nie powiem, że nawet u tych większych nie zdarzały się wpadki. Sami również je mieliśmy, wyciągnęliśmy wnioski i zdobyliśmy przez to na pewno doświadczenie, które procentuje w tworzeniu nowego projektu, zależy nam na tym, aby się rozwijać i nie popełniać tych samych błędów, co poprzednicy, czego teraz efektem jest m.in Closed Beta przed oficjalnym startem serwera.

Opublikowano

Azprime, oczywiście, ja tego nie neguję że taka osoba charakteryzuje się jakością, ale pomimo tych wpadek jakie popełniacie, ludzie będą je mieli gdzieś i nie będą się tym przejmować, a taka "szara myszka" popełni jeden błąd i jest skończona do końca. Myślę że to nie jest miejsce na wyżalanie się, takoż ciągnięcie powyższej dyskusji jest mało wskazane. Pozdrawiam.

-- Jeszcze wrócę do czegoś. Nie rozumiem dlaczego w prezentacji pojawia się coś takiego - "... zobaczycie w grze.". Może ja nie zobaczę, bo to mnie nie odpowiednio zachęci i nie będę grać? Właśnie, dlatego przy tworzeniu zapowiedzi, każdy temat powinno się wyczerpywać a póki co żadna prezentacja która powstała na MPCFORUM nie jest dość wyczerpująca.

Opublikowano

Azprime, oczywiście, ja tego nie neguję że taka osoba charakteryzuje się jakością, ale pomimo tych wpadek jakie popełniacie, ludzie będą je mieli gdzieś i nie będą się tym przejmować, a taka "szara myszka" popełni jeden błąd i jest skończona do końca. Myślę że to nie jest miejsce na wyżalanie się, takoż ciągnięcie powyższej dyskusji jest mało wskazane. Pozdrawiam.

-- Jeszcze wrócę do czegoś. Nie rozumiem dlaczego w prezentacji pojawia się coś takiego - "... zobaczycie w grze.". Może ja nie zobaczę, bo to mnie nie odpowiednio zachęci i nie będę grać? Właśnie, dlatego przy tworzeniu zapowiedzi, każdy temat powinno się wyczerpywać a póki co żadna prezentacja która powstała na MPCFORUM nie jest dość wyczerpująca.

Taka już jest naturalna kolej rzeczy, nic z tym nie zrobisz. Co do prezentacji, po beta testach pojawi się jej rozwinięcie oraz parę filmików na YT, o których informowałem kilka stron wcześniej.

Opublikowano

Marka Revential należy do firmy CNT INTERACTIVE.

W takim bądź razie poproszę dane działalności gospodarczej ;) Tylko nie wciskajcie kitów że jesteście w trakcie rejestracji,czekacie na wnioski.

Opublikowano

Marka Revential należy do firmy CNT INTERACTIVE.

W takim bądź razie poproszę dane działalności gospodarczej ;) Tylko nie wciskajcie kitów że jesteście w trakcie rejestracji,czekacie na wnioski.

CNT INTERACTIVE ADRIAN H. (Nazwiska publicznie na MPC nie podam ;))

Ul. Starowiejska 47/5

81-363 Gdynia

Polska

Firma została rejestrowana w środę, 7 dni czeka się na wpis do ewidencji. W następnym tygodniu będziesz już mógł sprawdzić wiarygodność firmy. Może dowód też Ci przeskanować? Po co Ci takie informacje są z resztą potrzebne ;) Jesli chcesz, zapraszam na PW.

Opublikowano

Boże.Adres zamieszkania nie oznacza założonej firmy.Bardziej chodziło mi tutaj o REGON :)

To nie jest adres zamieszkania tylko lokal. Regon oraz numer indentyfikacji podatkowej otrzymuje się po wpisie do ewidencji gospodarczej. Zapraszam "znafce" na PW.

Haters gonna hate

Opublikowano

Krótko i na temat, ludzie.. Wy szukacie dziury w całym, założyli firme to o co spinacie wary? Wasza to sprawa? Ważne, że serwer jest fajny :) Wyjdźcie w końcu z tego gimnazjum i przestańcie robić z Siebie wielkich znawców.

Opublikowano

Strasznie mało nowości, chociaż prezentacja bardzo przejżysta i wygodna dla oka.

Dlaczego zmieniliście lev. broni? 65-67 / 80-85? Ku czemu ma to prowadzić? : )

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...