Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revential - Closed Beta

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prez1png_nnqxexp.png

prez2png_nnqxexx.png

PREZ3png_nnqxrww.png

prez4png_nnqxrsp.png

prez5png_nnqxrsh.png

prez6png_nnqxrse.png

prez8png_nnqxxrw.png

prez7png_nnqxexq.png

Screeny Weryfikacyjne:

ss1PNG_nnqxxnx.PNG

ss2PNG_nnqxxsn.PNG

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wydaje się dośc dobry ..

Ale nic o ulepszaczach ani nic ? :)
to beta jest czy nie ? bo pisze ze do 31

Nie dbam co myślisz o mnie, co jest ci niewygodne
Jebię zdania postronne, to zapamiętaj..
Czy słucha mnie ten koleś z emo grzywką na czole
Dla mnie już dawno poległ, to zapamiętaj..
Że mówisz do mnie ziomie, gdy w środku ciśniesz po mnie

Opublikowano

Polecam, administracja szybko reaguje z Policjá ;]

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

W końcu projekt na który czekałem wieczność ! w 100% zawitam !

Naprawdę polecam, mam nadzieję że nie padnie :)

5 Sierpnia ofical startuje?! Kurde w tedy na wakacje wyjeżdżam xDD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

W końcu projekt na który czekałem wieczność ! w 100% zawitam !

Naprawdę polecam, mam nadzieję że nie padnie :)

5 Sierpnia ofical startuje?! Kurde w tedy na wakacje wyjeżdżam xDD

Data oficjalnego startu może je jeszcze przesunąć, wszystko jest uzależnione od bety, właściwie od tego ile będzie ona trwać i jak dużo błędów na niej wyłapiemy. Chcemy oddać do waszych rąk gotowy produkt, tak, żebyś Cie się nie męczyli z błędami w grze.

Serwer odjazd, bardzo fajna przejrzysta prezentacja.

Unikalne nowości, bardzo fajnie to wygląda :)

Posiadacie już jakiegoś TeamSpeak'a ?

Wszelkie informacje o Beta Testach, Naborze, TeamSpeaku, Starcie itd itd, pojawią się na naszym profilu na Facebooku, także zapraszamy do obserwowania:

facebook.com/revential
Opublikowano

Widać że polska legenda metina zamieszała się w tworzenie serwera. Jak służysz za reklamę, technika, a serwer nie jest twój bo popsujesz sobie tylko reputację. Po starcie wszyscy Cię obsiądą, jak zresztą każdego. Kto wie co to Easy Metin na pewno wie również co to Andrzejt. Zagram na serwerze tylko dla tego że mają Andrzejta. :)

Opublikowano

Beta Testy odbędą się 31 Lipca, wtedy też zagra 30
osób wyznaczonych na serwerze przez administracje. Nabór będzie prowadzony tylko
i wyłącznie po jego ogłoszeniu na naszym profilu na
facebooku:

facebook.com/revential

Jeśli macie jakieś
pytania, odpowiemy na nie tylko na naszych profilach na
facebooku:

facebook.com/revential

facebook.com/interactiveCNT

Ta cierpliwa sygnatura czeka na wenę jego właściciela. :-)

Opublikowano

szkoda, że to hard lecz wiele waszych serwerów w tym roku już padło legenda mpc dobra reklama :D! no i szkoda że to hard

Opublikowano

Moglibyście podać kto w Team, o ile się nie mylę to Endy oraz widzę Andrzejta więc ładnie się prezentuje. Ciekaw jestem jak wygląda system skilli jeszcze.

Opublikowano

szkoda, że to hard lecz wiele waszych serwerów w tym roku już padło legenda mpc dobra reklama :D! no i szkoda że to hard

Nie mieliśmy w tym roku żadnego serwera.

Ciekaw jestem jak wygląda system skilli jeszcze.

Zobaczysz w grze ;)

Opublikowano

Ja nie wiem co jest śmiesznego w zakładaniu firmy, aby wszystko odbywało się zgodnie z prawem...

Jest to w tym smiesznego iz serwery metin2 sa nielegalne .

Wiec idz pocwicz .

na dodatek kolo loga tej firmy,daliscie sobie logo webzenu oraz ymira ;s beka.

Opublikowano

Serwer zapowiada się znakomicie, ale przewidziane zostały jakieś drobiazgi do dropu z mobów? tak żeby milej zaczęło nam się grę.
- stalki są od 66lv
- pierwsze bronie są od 65lv
- jeżeli już są hełmy i tarcza na 21lv u handlarza to dlaczego nie ma tych na 1lvl? :P
- w systemie petów są przewidziane tylko 4 rodzaje zwierzaków? co z resztą?
- kiedy będzie forum?

Opublikowano

Nie mieliśmy w tym roku żadnego serwera.

Zobaczysz w grze ;)

a te metin2world czy innego rodzaju ? bo na fb zmieniliścię nazwe jakiegoś serwera na revential...

Opublikowano

Jest to w tym smiesznego iz serwery metin2 sa nielegalne .

Wiec idz pocwicz .

na dodatek kolo loga tej firmy,daliscie sobie logo webzenu oraz ymira ;s beka.

Jak widać mało wiesz w tym temacie, także lepiej się zaopatrz w wiedze, a później dziel się z nią na forum.

Serwer zapowiada się znakomicie, ale przewidziane zostały jakieś drobiazgi do dropu z mobów? tak żeby milej zaczęło nam się grę.

- stalki są od 66lv

- pierwsze bronie są od 65lv

- jeżeli już są hełmy i tarcza na 21lv u handlarza to dlaczego nie ma tych na 1lvl? :P

- w systemie petów są przewidziane tylko 4 rodzaje zwierzaków? co z resztą?

- kiedy będzie forum?

Z Mobów będą dropić Szkaty Blasku Księżyca, a z nich przedmioty na których będziecie mogli zarobić torchę ;) Co do petów, bedą jedynie cztery, odnośnie stalek, fakt, mój błąd przy tworzeniu grafiki. Dodamy również i tarcze na 1lv u NPC. Forum wystartuje wraz z teamspeakiem i stroną przed beta testami serwera.

a te metin2world czy innego rodzaju ? bo na fb zmieniliścię nazwe jakiegoś serwera na revential...

Owszem, ale to było w zeszłym roku, a konkretniej na przełomie, co wyszło z serwerem każdy wie, może i dlatego mieliśmy teraz tak długą przerwę, aby odpowiednio zabezpieczyć się przed sytuacjami, które miały miejsce na M2W. Odświeżyliśmy ekipe, długo pracowaliśmy nad projektem, a z resztą, nie chce mi się więcej wywodzić tutaj na ten temat, zobaczysz w grze ;)

Opublikowano

Zagram, ale polecam wam zmienic bronie (Te najlepsze) Chodzi o gr2.

One są tak słabe że masakra. Są już na każdym serwerze a sztylety dla ninja to jakieś wachlarze.....

Ogólnie widać kto w teamie, więc serwer będzie stał jak drwal i nic go nie powali. Ale trochę mało takiej świeżości. Panel ok pety ok ale brakuje....

Opublikowano

Jak widać mało wiesz w tym temacie, także lepiej się zaopatrz w wiedze, a później dziel się z nią na forum.

Z Mobów będą dropić Szkaty Blasku Księżyca, a z nich przedmioty na których będziecie mogli zarobić torchę ;) Co do petów, bedą jedynie cztery, odnośnie stalek, fakt, mój błąd przy tworzeniu grafiki. Dodamy również i tarcze na 1lv u NPC. Forum wystartuje wraz z teamspeakiem i stroną przed beta testami serwera.

Owszem, ale to było w zeszłym roku, a konkretniej na przełomie, co wyszło z serwerem każdy wie, może i dlatego mieliśmy teraz tak długą przerwę, aby odpowiednio zabezpieczyć się przed sytuacjami, które miały miejsce na M2W. Odświeżyliśmy ekipe, długo pracowaliśmy nad projektem, a z resztą, nie chce mi się więcej wywodzić tutaj na ten temat, zobaczysz w grze ;)

Olsnij mnie skoro malo wiem .

Czekam.

@antywarn

Jak exp? Szybko wbije 69lvl?

Opublikowano

Olsnij mnie skoro malo wiem . Czekam.

Jak exp? Szybko wbije 69lvl?

Jak już, to możemy takie sprawy na PW załatwiać, jeśli chcesz, śmiało ;) Zależy od długości ilości godzin spędzonych na expieniu, optymalnie myślę, że będzie to jakieś parę, góra paręnaście dni. Do 50lv w miarę szybko będzie leciał exp, później już będzie tylko zwalniał ;)

@Ujmorka: Czego brakuje?

Opublikowano

No no, Andrzej na administracji, duży + serwera :), życzę powodzenia i zagram

Na dobrą sprawę (przynajmniej z tego co mi pisał Endymion) to on tylko wystawia prezentację. Skład to Wydymion,Krzywy,Azprime no i może mangozje..Asparte.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Na dobrą sprawę (przynajmniej z tego co mi pisał Endymion) to on tylko wystawia prezentację. Skład to Wydymion,Krzywy,Azprime no i może mangozje..Asparte.

Dzięki za info, zgubiło mnie to że nie ma nigdzie napisanego składu administracji ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...