Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.7

Mlody96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

teraz kiedy gordon spatchowany mozesz spokojnie wrócic do grania...

KONIEC SPAMU ! niech jakiś moderator ZAMKNIE

hardcore.jpg

Opublikowano

ludzie pomocy już sciognołem tyle haków że szok i nadal mam taki problem że jak włącze haka i potem grę to mi sie wyłacza hak i gra czemu się tak robi MAM WINDOWSA & B)

SORY ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE

Opublikowano

klikasz prawym na ikonke tego co chcesz wlaczyc i masz tam uruchom jako i to bierzesz i jako administrator :)

Opublikowano

klikasz prawym na ikonke tego co chcesz wlaczyc i masz tam uruchom jako i to bierzesz i jako administrator :)

PO jakiego mu tłumaczycie jak włączyć hacka jak został spatchowany ? >.>

zamknijcie temat , bo tylko spamią

hardcore.jpg

Opublikowano

NO ALE MASZ JAKIŚ PROBLEM PO TO JEST TO FORUM ŻEBY SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ JAK SIĘ CZEGOŚ NIE UMIE <_< NIE KTURĘ OSOBY NP. JA NIE ZNAM SIĘ TAK DOBŻĘ NA PC I DLATEGO PYTAM ;)

IŻE ZOSTAŁ SPATHOWANY TO NIC BO MAM TEŻ PROBLEMY Z INNYMI HAKAMI I BARDZO MI SIĘ PRZYDA TA RADA :angry:

SORY ZA BŁĘDY ORTOGRAFICZNE

Opublikowano

NO ALE MASZ JAKIŚ PROBLEM PO TO JEST TO FORUM ŻEBY SIĘ CZEGOŚ DOWIEDZIEĆ JAK SIĘ CZEGOŚ NIE UMIE <_< NIE KTURĘ OSOBY NP. JA NIE ZNAM SIĘ TAK DOBŻĘ NA PC I DLATEGO PYTAM ;)

IŻE ZOSTAŁ SPATHOWANY TO NIC BO MAM TEŻ PROBLEMY Z INNYMI HAKAMI I BARDZO MI SIĘ PRZYDA TA RADA :angry:

przeczytaj regulamin o_O

nie pisz wszystkiego z dużej litery , jak jesteś dysortografą (czy jak to się piszę ^^) to ściągnij google chrome , poprawia błędy ;) a zamknąć trzeba bo robi się niepotrzebny spam ;)

jak masz jakiś problem z innymi hackami to zrób nowy temat

hardcore.jpg

Opublikowano

z przykroscia musze ci powiedziec ze njwiekszym spamerem w tym temacie i nie tylko jestes ty " LadyBreaker"...

mozna zamknac...

Opublikowano

z przykroscia musze ci powiedziec ze njwiekszym spamerem w tym temacie i nie tylko jestes ty " LadyBreaker"...

mozna zamknac...

oj chyba raczej nie , upominam się o zamknięcie tematu ;) jeśli ja spamuje to i Ty " hogan "

hardcore.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok. tamten gordon mi dzialal a ten nie... dalem na pulpit wypakowalem wlanczam do logowania do chodzi i dupa czrny ekran wylancza sie gra. ;/ HelP!

Jak Pomogłem Daj +usa , Nie Krępuj Się ;)!

x3.!

Combat Arms <33 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...