Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.7

Mlody96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ej jak sie ustawia wszytko działa tylko nie pokazuje sie nic hellpppp!!

żeby nie było więcej spamu ....

1. Włączasz najpierw Launcher do CA

2. Włączasz GCA

3. Startujesz grę

4. jeśli w górnym lewym rogu pojawił się znaczek "gordon CA 1.2.7" to znaczy że hack działa poprawie

@ Włączanie konsoli przyciskiem " ~ "

@ Wybieranie opcji : Strzałki

@ na początku widzisz tylko 3 opcje , to normalne , musisz w nie wejść <- albo ->

Jeśli pomogłem , wystarczy plus

hardcore.jpg

Opublikowano

Przez was chuje nie da sie grac pizdy gordon kurwa wchodzę na serva i zarAZ JAKIS ZJEBANY HACKER KURWY TEPE WYPIERDALAC

TO NIE FORUM DLA CIEBIE !!

JAK CI SIĘ NIE PODOBA TO WYPAD

hardcore.jpg

Opublikowano

Ja powiem tylko Tak Niech Kazdy to sciagnie i pogra Wiecej bedzie Filomikow i coraz mniej Gracz i bedzie luzdla Swiadomosci Nexon Wprowadzil cos fajnego

Aim __Ghostmode_Flyhack__Glitch__Telekill__unlimited res__iAntykick = BAN IP

Nie wierzysz poczytaj na stronie NEXON

katarinasignaturebypeve.png

Win 100 Done

Win 200 Done

Win 500 Done

Win 1000 Done

Win 1500

Win 2000

Win 3000

Win 5000

Win 10000

Win 20000

Win 50000

Opublikowano

lol...jak sciagasz to daj zeby otworzylo ci za pomoca winrara i po prostu wypakuj na pulpit(hasło to gca)

licze na 5

Opublikowano

czy ten hack dziala na XP? bo mi na xp nie działa robie wszystko okej mam sucefully injected ładuje się na dole z prawej strony i zaraz znika i koniec...

co mam zrobić

Opublikowano

Ja dostalem bana za tego gca :/ konto dosyc dobre było :/ A więc tak... Jezeli wam pisze succeful injected a wam sie nie wlancza ca to zobaczcie w procesach (alt+ctrl+delete) czy jest proces engine.exe jesli nie to poprostu odczekajcie 30 sek, znowy walczcie gca a potem combata i tak do skutku. Osobiscie odradzam uzywanie tego hacka poniewaz jest on DETECTED a nie jest spatchowany więc jesli gra wykryje gca to wysyla wasze id do nexona co rowna sie banem :)

lol...jak sciagasz to daj zeby otworzylo ci za pomoca winrara i po prostu wypakuj na pulpit(hasło to gca)

licze na 5

hogan naprawde sie napracowałeś :) conajmniej 10 piątek powinno za to pójść

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

odpowiedzialem na pytanie które bardzo nurtowalo "bela" i to wszystko

osoba która nie potrafi wypakować pliku .rar nie powinna używać hacków , jestem ciekawy jak on włączył przeglądarkę i napisał mpcforum

"nosz qwa , gdzie jest kropka !" xD

hardcore.jpg

Opublikowano

Niestety nie wiem jak włączyć tego haka ; /

<gdy wchodzę do gry wciskam insert mam 3 w takim małym okienku i nie wiem co dalej (nie mogę ani na to najechać myszką ani nic xD)>

@Edit

już wiem ocb sorka za takiego posta ale 1 raz gram w CA i 1 raz używam haki :X

obiecuje że to się nie powtórzy :X

@down

takie coś to na pw ^.^

Opublikowano

ponawiam pytanie czy jak zmienie nazwe pliku gca na "krzesło" to hack bedzie normalnie chodził??

jeju to SPRAWDŹ!!!! a nie piszesz cały czas i się SPAM robi!!!!

P.S. sorki all za spam ale mnie wkurza już ten gościu....

Opublikowano

Tak będzie ci działać , mi działa..... Co do tego wysłania twojego ip do admina , Moje ip zostało wysłane 3 dni temu i dalej gram , najwidoczniej nie każdy dostaje za to bana , albo miałem szczęście. Osobiście na hacku gram jedynie w firetimie , i wam też radze tak robić

Nom umnie już Gordon w chwili obecnej nie działa , Nexon zrobił swoje , crashuje mnie za każdym razem , gdy włączę combata i gordona

Ale spoko , inne hacki działają więc jest ok ;)

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Tak będzie ci działać , mi działa..... Co do tego wysłania twojego ip do admina , Moje ip zostało wysłane 3 dni temu i dalej gram , najwidoczniej nie każdy dostaje za to bana , albo miałem szczęście. Osobiście na hacku gram jedynie w firetimie , i wam też radze tak robić

Nom umnie już Gordon w chwili obecnej nie działa , Nexon zrobił swoje , crashuje mnie za każdym razem , gdy włączę combata i gordona

Ale spoko , inne hacki działają więc jest ok ;)

GCA spatchowany ^^ można zamknąć

hardcore.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...