Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.7

Mlody96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaraz jak whodze do roma to mi pisze ze hack jest detectd i moje ip zostalo wyslane do adnina i dostane bana..co jest?

Opublikowano

sorry ale niewiem co sie dzieje i mnie wszyko jest w porzo a powiec gdzie wypakowales tego haka

A gdzie to wypakowac Pulpit czy folder z grą ja dałem do folderu z grą ale nie działa

Opublikowano

to trzeba na pulpit

dam wam instrukcje:

1.Sciagnij a nastepnie wypakuj haka obojetnie gdzie oprucz folderu z gra

2. uruchom haka poprzez dwukrotne klikniecie uslyszymy muzyczke

3. wlacz combat armsa

4. zaloguj sie

5. ustaw obcje i ciesz sie gra

Jackob96.png
Opublikowano

to trzeba na pulpit

dam wam instrukcje:

1.Sciagnij a nastepnie wypakuj haka obojetnie gdzie oprucz folderu z gra

2. uruchom haka poprzez dwukrotne klikniecie uslyszymy muzyczke

3. wlacz combat armsa

4. zaloguj sie

5. ustaw obcje i ciesz sie gra

6. Daj Młody96 5

Jackob96.png
Opublikowano

Pomuszcie jak mi sie combat nie uruchamia jak tego hacka wlaczam pisze ze nie zinicjetowalo tej aplikacji!!! HELP za pomoc dam 5!

Opublikowano

super hack i leci 5(e podajcie dokładną instrukcje obsługi bo nie wiem jak używać noża żeby brał na hita zombie w qurantine) :)

Opublikowano

mam pytanie jak go ustawic zeby nozem zabijac zombie ale tak dobrze bo mi sie niechca zaznaczac jak jestem w budynku a typ stoji na srodku i zabija wszystko jak on to robi ?

@UP

PO CO SIĘ BAWIĆ GHOST MODEM , JAK MASZ TELE KILLA xD

Włączasz CA z Hackiem , i musisz włączyć jako pierwszą mapke Fireteam , inaczej nie łapie ci botów na tele kill , ale to działa też na odwrót , jak wejdziesz najpierw na fireteam to nie łapie ci graczy na zwykłych grach

jeśli pomogłem , wystarczy plusik ;)

hardcore.jpg

Opublikowano

wszystko fajnie tylko poco dodali opcje telekil.. to ze jest antikick to da sie przerzyc jak ktos na aimbicie lata ale jak glupie dzieciaki wlaczaja telekila i ja co mam ratio 1.15 pod koniec rozgrywki wychodze ze statami 10 do 40 to bez jaj... dzisiaj sie w ogole grac nie dalo.... nie zdazysz z respa wyjsc a juz cie telekilem sciagaja.. i nawet sie ich wywalic nieda, glosowanie 15 do 0 a i tak nie wylecieli.... jutro kupuje elite bo innej opcji nie ma....

Opublikowano

wszystko fajnie tylko poco dodali opcje telekil.. to ze jest antikick to da sie przerzyc jak ktos na aimbicie lata ale jak glupie dzieciaki wlaczaja telekila i ja co mam ratio 1.15 pod koniec rozgrywki wychodze ze statami 10 do 40 to bez jaj... dzisiaj sie w ogole grac nie dalo.... nie zdazysz z respa wyjsc a juz cie telekilem sciagaja.. i nawet sie ich wywalic nieda, glosowanie 15 do 0 a i tak nie wylecieli.... jutro kupuje elite bo innej opcji nie ma....

Elite też nie może wywalić hackera , więc jak nie cheatujesz z tele killem to lepiej odczekaj aż spatchują GCA 1.2.7 ;p

hardcore.jpg

Opublikowano

Elite też nie może wywalić hackera , więc jak nie cheatujesz z tele killem to lepiej odczekaj aż spatchują GCA 1.2.7 ;p

ej powiedzcie jak mam mam odpalic tego haka jak juz combata wlancxzam bo nie wiem co trzeba nacisnac zeby do właczyc ??? jakin insert albo cos w tym stylu ?????

Opublikowano

Siema jak wlaczam gre i uruchamiam cheata to mi pisze w tym czarnym oknie "injection failed" czy cos w tym stylu,co robic??Z gory dzieki za pomoc.

jeszcze raz uruchom haka a potem gre licze na +

Jackob96.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...