Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gordon 1.2.7

Mlody96

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę bardzo i dzieki,a moglbys jeszcze powiedziec jak wlaczyc opcje w tym hacku ;]

Klikasz insert i strzalkami sobie ustawiasz podcas gry

Jackob96.png
Opublikowano

to trzeba na pulpit

dam wam instrukcje:

1.Sciagnij a nastepnie wypakuj haka obojetnie gdzie oprucz folderu z gra

2. uruchom haka poprzez dwukrotne klikniecie uslyszymy muzyczke

3. wlacz combat armsa

4. zaloguj sie

5. ustaw obcje i ciesz sie gra

6. Daj Młody96 5

a ja zrobilem to samo sciągnolem,wypakowalem,uruchomilem go wlączylem armsa ale jak ustawic obcje odpisz pls

Opublikowano

ja to bym odradzal bo mi juz 2 razy wykrylo ze mam hacka!! Moje ip gra wyslala do nexona i prawdobpodobnie dostane bana!!! kto nie chce bana to odradzam!

c233044541ada6be6df12ff.gif
Opublikowano

Na zawsze ... co za sens byłby dawać na miesiąc ? xDD

Opublikowano

Siemka.Mam taki problem.Uruchamiam hacka włączam grę daje GameStart, loguję się, zakladam swój server FireTeam 8players extreme, ustawiam opcje telekill i anty kick.Po chwili mnie wywala z gry i musze ją uruchamiać od nowa.Wie ktoś o co chodzi?

Ps.Na innych mapkach mnie tak nie wywala ;// tylko na Fireteam'ie

Opublikowano

@UP

PO CO SIĘ BAWIĆ GHOST MODEM , JAK MASZ TELE KILLA xD

Włączasz CA z Hackiem , i musisz włączyć jako pierwszą mapke Fireteam , inaczej nie łapie ci botów na tele kill , ale to działa też na odwrót , jak wejdziesz najpierw na fireteam to nie łapie ci graczy na zwykłych grach

jeśli pomogłem , wystarczy plusik ;)

dzieki :)

Opublikowano

Siemka.Mam taki problem.Uruchamiam hacka włączam grę daje GameStart, loguję się, zakladam swój server FireTeam 8players extreme, ustawiam opcje telekill i anty kick.Po chwili mnie wywala z gry i musze ją uruchamiać od nowa.Wie ktoś o co chodzi?

To wie ktoś jak mi pomóc? Wyłączam zaporę i antywirusa ale nie pomaga ;/

Opublikowano

ame='Mlody96' date='08 styczeń 2010 - 01:47 ' timestamp='1262954878' post='644107']

a ja zrobilem to samo sciągnolem,wypakowalem,uruchomilem go wlączylem armsa ale jak ustawic obcje odpisz pls

jak masz te 3 nie na na zaluzmy 1 stzralke w prawo i masz liste opcji tak samo robisz z pozsostalymi dwoma

Jackob96.png
Opublikowano

jacie prosze o closebo niedziałą. CLOSE

jak nie działa chyba tówj muzg nie dziala a nie hak ten gordon dziala mlotku

Jackob96.png
Opublikowano

jak nie działa chyba tówj muzg nie dziala a nie hak ten gordon dziala mlotku

Może ty wiesz co zrobić żeby mnie nie wywalało z gry?

Ps.Mojego kuzyna nie wywala tak

Opublikowano

tez tak mam...to chyba o to chodzi, ze ktoś cie zreportowal i tak wywala

Opublikowano

tez tak mam...to chyba o to chodzi, ze ktoś cie zreportowal i tak wywala

Ale jak zreportował ?? ogólnie w całej grze czy tylko na fireteami'e?

Opublikowano

Ale jak zreportował ?? ogólnie w całej grze czy tylko na fireteami'e?

jest taka funkcja w grze "report" i to chyba tak jest po tym jak ktoś na Ciebie wyśle takiego reporta. Ja kiedyś tak miałem na SPY HUNT, ale zrobiłem reinstal gry i było dobrze.

Opublikowano

jest taka funkcja w grze "report" i to chyba tak jest po tym jak ktoś na Ciebie wyśle takiego reporta. Ja kiedyś tak miałem na SPY HUNT, ale zrobiłem reinstal gry i było dobrze.

Mam jeszcze jedno pytanie można jakoś się odwołać od bana ?

Opublikowano

przez reporta nic takiego się nie dzieje , nie wiem co jest tego przyczyną , wywala cie też bez hacka ?

hardcore.jpg

Opublikowano
Mam jeszcze jedno pytanie można jakoś się odwołać od bana ?

Nie ma takiej możliwości.

Załóż sobie new acc co za problem.

Opublikowano

Elite też nie może wywalić hackera , więc jak nie cheatujesz z tele killem to lepiej odczekaj aż spatchują GCA 1.2.7 ;p

heh ciekawe ile to potrwa.. jak obstawiacie?? ile czasu gca 1.2.6 dzialal?? przegieli z tym telekillem dzisiaj tez sie nie dalo grac...

Opublikowano

heh ciekawe ile to potrwa.. jak obstawiacie?? ile czasu gca 1.2.6 dzialal?? przegieli z tym telekillem dzisiaj tez sie nie dalo grac...

cóż GCA 1.2.6 działał 6 dni , a 2 dni po uptade'cie był bypass na miesiąc , zapewnię teraz też tak będzie , o ile nexon da rade spatchować tak szybko ^^

do póki same cheaty latają w CA , można se pograć w MU ;)

hardcore.jpg

Opublikowano

Mi Gordon dziala. Pobralem go wlaczylem 1 raz i pisalo ze twoje ip zostalo wyslane do admina. Zmienilem nazwe z GCA na krzeslo i smiga.

Piter19.png

100 postów V

200 postów X

300 postów X

400 postów X

500 postów X

1000 postów X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...