Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] `Astium

PoisonIvy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... będzie stabilnie, konkretnie, bez owijania w "bawełenę" i nie padnie. Polecam tym, którzy lubią hardy na dłuższą rozgrywkę.

• Odpowiedzi 778
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAJEBISTY SERWER BĘDZIE !!!!!!!!!!!!

Serwer zapowiada się ciekawie milordzie. Zagram na 100%.

Opublikowano

Oczywiście zagram, czekam już prawie 3tygodnie. Tylko wydaje mi sie, że bez zwiekszonych respow lub wiekszych skrzynek z ku, ksiąg bedzie za malo na serwerze...

+ nie wiadomo co z reklamą. bo z mpc wejdzie z 600 osób max

Astium.pl

Najlepszy hard 2013r.

Start 27-30 lipca !

Opublikowano

O kurwa................ Ravia, Balmora itp żegnajcie :) Pro serwer. chyba najlepszy jaki jest z możliwych przebijający wszystkie nawet pl i niemieckie.

Gratulacje, naprawdę widać ile pracy wjechaliście w ten projekt. Aby był on na wiele lat.

jebnijcie reklame na ep&p itp.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością <3 Najlepszy hard się szykuje ! Nie spartolcie tego :D

ehh za pieknie to wyglada byle nie skoncyzl jak Aline2 i Tanirius bo juz mnie kur*ica chwyta nie ma agdzie grac!

To jest profesjonalny team, a nie ludzie robiący serwer na tutorialach :] Ich serwy był zawaliste, jednakże na DR2 popełnili błąd nie usuwając jednego Buga co zniszczyło wszystko, jednakże tym razem wątpie by coś takiego się ponownie wydarzyło :>

io7e.jpg

Opublikowano

No Panie i Panowie...WRESZCIE ! Czekam z niecierpliwością na to cudo. Znając Was to nie będzie byle co.Nie pozostaje nic innego jak czekać ^^.

Opublikowano

Skąd lecą klucz i skrzynie ?

z mobow z metkow z bosow tak jak na dr 2

ehh za pieknie to wyglada byle nie skoncyzl jak Aline2 i Tanirius bo juz mnie kur*ica chwyta nie ma agdzie grac!

napewno tak nie bedzie ;)

Opublikowano

myslałem że sie bardziej wysilicie. samymi nowościami nie zachęcacie do gry mimo że to aż takie super nowości nie są. 5/10

Przynajmniej tu nie bedzie bugów . A nie tak jak na waszych serwerach bug za bugiem , a co do astiuma polecam w 100% od Dawna na niego juz czekam !

Opublikowano

myslałem że sie bardziej wysilicie. samymi nowościami nie zachęcacie do gry mimo że to aż takie super nowości nie są. 5/10

A co na Tria*** były lepsze ? proszę Cię ....

Jeszcze takiego serwera nie było z tyloma nowościami i zabezpieczeniami na boty.

Jakaś nowa biżuteria będzie ??

Opublikowano

Pytanie :

Będzie Wieża Orków i Wieża Mistyków?

Zwiększycie ilość KU w pudełku? Bo jak mi wiadomo, mogą zamiast KU wylecieć inne ku typu poli/dowo itd. wydaje mi się, że to lekka przesada.

Co z reklamą? Macie paru ogarniętych ludzi do kręcenia? ( Chodzi mi o ilość widzów , wyświetl itd )

Liczę na szybką odpowiedź ; )

Ogólnie serwer polecam, wystarczy spojrzeć na team - Jeden z najbardziej profesjonalnych team'ów w Polsce.

Serwer NA PEWNO wystartuje bez problemu oraz usiądzie na BARDZO BARDZO DŁUGO.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Pytanie :

Będzie Wieża Orków i Wieża Mistyków?

Zwiększycie ilość KU w pudełku? Bo jak mi wiadomo, mogą zamiast KU wylecieć inne ku typu poli/dowo itd. wydaje mi się, że to lekka przesada.

Co z reklamą? Macie paru ogarniętych ludzi do kręcenia? ( Chodzi mi o ilość widzów , wyświetl itd )

Liczę na szybką odpowiedź ; )

Ogólnie serwer polecam, wystarczy spojrzeć na team - Jeden z najbardziej profesjonalnych team'ów w Polsce.

Serwer NA PEWNO wystartuje bez problemu oraz usiądzie na BARDZO BARDZO DŁUGO.

Co do książek itd Wróci szykry z wakacji bedizemy decydowali co z tym zrobic. Jedni mowia ze jest dobrze inni że zle. Podejmiemy decyzję i napewno zostanie napisane ;)

Zapomnijcie ze wystartujecie .

Zapomniałem.

Poważne forum dla poważnych ludzi.

Opublikowano

Co do książek itd Wróci szykry z wakacji bedizemy decydowali co z tym zrobic. Jedni mowia ze jest dobrze inni że zle. Podejmiemy decyzję i napewno zostanie napisane ;)

Zapomniałem.

A jak już macie zostawić te 2 KU, to usuńcie drop ks poli itd . bo wtedy skilla zrobić to .. 2 miesiące przy normalnej grze ;x .

Mam jeszcze jedno pytanie :

Jak wygląda sytuacja z 7 piętrem w DT?

Nalegam na dodanie Wieży Orków i Wieży Mistyków, naprawdę - tym zachęcicie graczy do grania na Astium, naprawdę - chyba wiecie jaką popularnością cieszą się owe rajdy na hard serwerach ;)

1gif_ssppphn.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...