Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tibiabot Ng 5.0.9

malydarken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Linki wygasły dawno temu, bota możecie pobrać z tego tematu -  STĄD

~Marchwj

Crackowanie TibiaBot NG 5.0.9
1.Pobieramy potrzebne nam pliki
http://rapidshare.co...504/RAMODBG.rar
http://tibiabot.com/...setup-5.0.9.exe

2.Kopiujemy nasz Hardware Key do np : pustego notatnika
3.Ściągamy i uruchamiamy OllyDbg
4.Dajemy Na file -> open a potem wybieramy plik loader.exe który znajduje sie w folderze gdzie zainstalowaliśmy NG
Domyślny folder instalacji NG to C:\Program Files\TibiaBot NG
tuto2g.png
5. Po załadowaniu pliku loader w pierwszym Oknie gdzie pojawiają się różne cyferki klikamy na nie prawym przyciskiem myszy
Wybieramy Script(S) -> load. Potem w oknie wybierania pliku do załadowania przechodzimy do folderu Scripts który znajduje sie w Folderze z programem OllyDbg

1da125c136.png
tuto3bc.png

6.Pojawi się nam komunikat a potem załaduje się NG klikamy na Enter Key
w Programie RAMODBG wykoczy nam okienko gdzie wpisujemy swój Hardware Key bez Kreseczki czyli jak mamy np : F34D-0X4D to wpisujemy F34D0X4D - każdy ma swój Hardware to jest tylko przykład
66842bcd8c.jpg

Zatwierdzamy OK
Wyskoczy nam jeszcze Raz te samo okno
ale tym razem należy wkleić to :

96616322

Zatwierdzić OK !
Potem zauważymy że w NG zmienił sie nasz Hardware Key
i wpisujemy :
Key Update 05/05/2011.

Registration Name:

zimowy40@gmail.com

Registration Key:

01CGY1-9TKZ53-UY1MKQ-A9G5CF-BP7FJZ-WM67KA-VQ077C-GGK6WG-TUPQMP-YC07BY

71be3a1319.jpg

OK Nasz NG został pomyślnie Scrackowany

Działają Poty , Loot i posiada wszystkie funkcje te co zakupiona wersja. Work na 100% sprawdzane przezemnie i znajomych

Jeżeli ktoś ma problemy z pozbyciem się starych wpisów z rejstru niech użyje trial reseta
Instrukcja do Trial Reseta
1.Uruchamiamy Trial Reset
2.Klikamy na Protectors -> Armailldo - > Scan
3.Czekamy aż załaduje wszystkie klucze
4.Dajemy na Protectors -> Armailldo -> Clear

Po włączeniu NG pokazuje nam 3 dniową wersje i można na niej spokojnie crackować

http://www.speedysha.../438968338.html link do trial reset (Uwaga ! może wykrywać syf , nieważne skąd ściągniesz wszedzie wykryje to samo . Ponoć z powodu piractwa)
Trial Reset wymaga - Microsoft NetFramework najlepiej 3.0 chodź na 2.0 też działa
Boisz się to nie używaj mojej instrukcji nikt ci niekaże , ja sam to w necie znalazłem , zrobiłem wszystko sam i hacka jeszcze niemiałem

PS: Po sprawdzeniu HijackThisem i ComboFixem nie widzę podejrzanych procesów w systemie

Pozdrawiam MalyDarken

//jackraymund aktualizacja 8.57 + klucz [04.06.10r]/ uptade 8.62 [27.10.10r]
//chaterchater - update pod 8.74 / 25.05.11

• Odpowiedzi 571
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to jak mam zrobić zęby było pod tibie 8.50 ?? tym 1 sposobem ? i bd hulać bo jak doszłem do

Wybieramy Script(S) -> load. Potem w oknie wybierania pliku do załadowania przechodzimy do folderu Plugins który znajduje sie w Folderze z programem OllyDbg

to tam nic nie mam

Opublikowano
to jak mam zrobić zęby było pod tibie 8.50 ?? tym 1 sposobem ? i bd hulać bo jak doszłem do

Wybieramy Script(S) -> load. Potem w oknie wybierania pliku do załadowania przechodzimy do folderu Plugins który znajduje sie w Folderze z programem OllyDbg

to tam nic nie mam

O ile się nie mylę to do folderu Scripts a nie Plugins ;)

Opublikowano
O ile się nie mylę to do folderu Scripts a nie Plugins ;)

W instrukcji wdarł się mały błąd dziękuje Spevilowi za zwrócenie mi uwagi

Pozdrawiam MalyDarken

Opublikowano

kurcze mam problem, jak crackuje tym sposobem to mi nie wyskakuje okienko jak naciskam enter key

to nie wyskakuje mi okienko w dbg :< mial ktos juz taki problem?

Opublikowano
kurcze mam problem, jak crackuje tym sposobem to mi nie wyskakuje okienko jak naciskam enter key

to nie wyskakuje mi okienko w dbg :< mial ktos juz taki problem?

użyj Trial Reseta i Scrackuj jeszcze raz masz napisane na końcu instrukcji jak wywalić z rejstru resztki po NG

Opublikowano

uzywajac tego programu okienko z NG ma być zamknięte dopiero po zaladowaniu skrypta wyskakuje okno z NG klikamy na enter key i w OllyDBG wyskakuje te okienko do zmiany Hardware

Opublikowano

To wywal z dysku NG : czyli , wszelkie foldery z systemu po bocie oraz wpisy Trial Resetem i spróbuj zrobić tym sposobem jeszcze raz ;) Instalując od nowa NG

Opublikowano

Teraz tak zrobiłęm i dalej nie działa.

Mam win xp sp1.

Zrobilem tak wlaczyem dbg

file i wybralem loader

scripts ten notatnik avalon

laduje sie laduje

scina sieollydbg i caly komp

naciskam ctrl alt del

wtedy wyskakuje mi ng naciskam enter key

i w dbg nie wyskakuje mi to okienko zeby ahrdware wpisac

Opublikowano

aha;/

kurdeeee

gra ktos na refugi? ja dopiero zaczolem grac;p

Dobra zaczynam sciagac sp2

Opublikowano

Po co robisz znowu ten poradnik ?? Zmieniłeś tylko liczbę do Bota. Jak ktoś ma straszą wersję tak scrackowaną to wystarczy, że zainstaluje na niej nowszą wersje bota...

jessicau.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...