Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Catastrophe for Zhyper Mu by astrogod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!

Aktualna wersja cheata nie działa na serwerze ZhyperMU!

Wiele osób pyta o tego hacka. Nie testowałem go u siebie ale prawdopodobnie działa na każdym serwerze na wersji 1.04

Catastrophe for ZhyperMU

Features:

- Auto Kill: using simple attack and skill attack (not fully implemented because need more time ^^)

- teleport

- On Die event (teleport back, AK object that killed you)

- auto pickup jewels: you can choose what jewel you want to pick up. You are teleported to the jewel coord before pick up it.

- auto login

How to use it:

1-Open Catastrophe and select the main.exe file;

2-click on Start Proxy and then Start Game.

3-In game, set hitcount > 0, doing: %hc 50 (for example)

4-Press CTRL+DEL to turn on/off autokill.

Commands:

%goto X Y (teleports you to coord (X,Y)

%attack name (attacks an object named "name")

%hc X (changes hitcount to X)

%addstr X / %addagi X / %addvit X / %addene X

Known BUGs:

- error after you close hack: when you enter in-game and turn on the AK, and then you closes game and hack it'll print an error message (dunno why the hell this happens!);

- disconnection when hitcount is high (i mean, >=300);

- NPCs die too;

Uwaga! Nie testowałem tego u siebie. Ściągasz na własną odpowiedzialność!

Scan:

post-220-1202029754_thumb.jpg

Mini poradnik:

post-220-1203365565.jpg

post-220-1203365590.jpg

post-220-1203365606.jpg

post-220-1203365624.jpg

post-220-1203365638.jpg

post-220-1203365654.jpg

Screeny robione przeze mnie. W razie jakiś błędów napiszcie - poprawię :P

Hack:

download1dx9.png

Hack jest domyślnie ustawiony pod ZhyperMu

aaa

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak jak mówiłem w poprzednim temacie o Catastrophe, program posiada kilka bugów. Więc na dłuższą mete nie ma go co używać bo szybko można bana wyłapać. W grze są znaki rozpoznawcze Catashrophe. Wystarczy że ktoś zrobi screena i wyśle na forum zhypera.

Opublikowano

Ja po wlaczeniu tego na servie odrazu dc nawet to wyboru servera nie moge dojsc a przez laucher normalnie dziala wie ktos jak to naprawic?

Opublikowano

To zależy na jaki serwer chcesz wejść. Ten hack nie działa na każdym. Musisz wpisać poprawne IP i port serwera w odpowiednie miejsca w oknie hacka.

aaa

Opublikowano

@Razzac

Kiedy dostaniesz DC nie musisz resetować kompa. Wystarczy, że wyłączysz i włączysz hacka.

aaa

Opublikowano

!^@^^&@^%*!#$@*#%(!@%!@

kur**

!!!!!!!!!!!!!

WŁAŚNIE KTOŚ ZMIENIŁ MI PASSY DO KONTA NA ZHYPER MU =.= NIE ŚCIĄGAJCIE TEGO -.- NIC INNEGO NIE ŚCIĄGAŁEM,WIĘC MOŻE TO TO..PRZESKANUJE KTOŚ?

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Skan masz wyżej... Poza tym napisałem, żeby uważać bo tego nie testowałem... Już trochę osób to ściągnęło i wszyscy swoje konta mają więc pomyśl jeszcze raz czy na pewno niczego innego nie ściągałeś...

aaa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to jest dobre tylko do zbierania jeveli..pamiętajcie zawsze miejcie pierścien przemiany w budge dragona bo to bardzo widać że mamy hacka ;(

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

dlaczego to to nie ma opcji zbierania blesów ? tylko soule jole chaosy i zen ? :P

przydało by się opcja zbierania serca , i innych wtp. itemkach

Opublikowano
dlaczego to to nie ma opcji zbierania blesów ? tylko soule jole chaosy i zen ? :P

Bo (z tego co wiem), na ZhyperMu blessy są w sklepach :P

aaa

Opublikowano

mi też nikt nie umilił życia ale powim że działa na wielu wielu serverach ten czit >> i jak się wie gdzie jest GMShop to też mozna wejść xD

Tylko wiem że na Zhyper ni da się telepotować na Wode i dlatego nigdy tam na GmShop nie wjdziecie na tym czitq

Opublikowano
mi też nikt nie umilił życia ale powim że działa na wielu wielu serverach ten czit >> i jak się wie gdzie jest GMShop to też mozna wejść xD

Tylko wiem że na Zhyper ni da się telepotować na Wode i dlatego nigdy tam na GmShop nie wjdziecie na tym czitq

ok skoro tobie to dziala to jaki podales proxy bo ja proboje i kiszka

Opublikowano

eh... mam dobrze ustawionego hacka pod server DarkMu ( ver. Amerykańska )

Screen:

darkmuhakms1.jpg

ale gdy odpalam grę ( klikam start proxy i start game ) to odrazu dostaje DC nawet nie mogę serva wybrać ;/

Opublikowano

proxy :

Start > Moje Miejsce Śieciowe > klikamy na tło Prawym Przyciskiem Myszy (PPM) > Właściwości > Połączeni Lokalne > PPM Stan > Obsługa i tu na samej guże macie adres który trzeba wpisać w Proxy

Catastrofa xD ma różne komendy np:

%addagi 200

add agiliti 200 odrazy roizdaje > opanowałem że jak się rozdaje po 500 nie dostaje się DC o ile się odczeka aż się samo rozda + nie otwuieramy C w tym czasie rozdawania

%goto %gt

stojisz w lorenci koło depo wpisz %gt 130 130 znajdziesz sie koło baru /// na innych serverach niż Zhyper mu możesz przenieść się do GMShopu o ile wiesz jakie ma kordy ale to już dla was zaadka ;]

///////////////bardzo dużo serverów nie działa z tych co sprawdzałem to 90% nie da się wejść na tym czitq ;]

a reszte która działa to już wy szukajcie sobie ,,,, pamiętajcie żeby ni pubować na 0.97 coś mi się wydaje że to nic by wam nie dało :D

#################@@@@@@@@@@@@@@@@@@########EDIT

Gdy gracie na tym wspomagaczy nie zapomnijcie ustawić w SETINGS Animation na 71 lub 61 - domyślnie jest 200 gracze w grze widzą jak siedzicie na ziemi robią SS lub wołają GMa xD

ctrl+del ON/OFF Auto Kill przydatne :) = %hc 200 ustawienie HitCount w czsie gry > polecam max 200 nie ma tak często DC

*71 i 61 = 71 jesteś niewidzialny , 61 gracze widzą jak postać na full statach nawala na Twisting Slasch'u(bk)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...