Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Login Na Wiele Charów

Orni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc jak D&G podał mi ten programik w innym temacie to postanowiłem o nim napisać bo niewiele osób o nim wie :)

Nazywa się Condor Client Manager (zmienił nazwę ze Sro Win Mod) :)

Posiada on opcje:

-Skan (wyszukuje włączone silki na kompie i pokazuje na liście)

-Przenieś na przód (wybranego silka z listy wystawia na przód)

-Minimalizuj [Wszystkie] (minimalizuje silka/wszystkie silki na pasek)

-Ukryj [Wszystkie] (chowa silka/wszystkie silki)

-Odkryj [Wszystkie] (przywraca schowanego silka/wszystkie silki)

-"Zabij" Proces [Wszystkie] (wyłącza wybranego silka z listy/wszystkie silki)

-Priorytet [Wszystkie] (niestety sam jeszcze nie wiem o co w tej opjci chodzi ;/

-Zmień wielkość [Wszystkie] (w polu obok wpisujesz numerek i jak klikniesz Resize to silk zrobi się takich rozmiarów np wpisuje 200 i mam 200 x 200 rozmiar)

-Auto Przycisk (uaktywnia auto wciskanie entera - jak ustawić wyjaśnie w następnej części postu)

-Zmień nazwę (w polu obok, mienia nazwę silka na pasku i łatwiej rozróżnić kilka silków)

A teraz jak uruchomić krok, po kroku:

1. Otwieramy zakładkę 'Options' w okienku programu.

2. Wciskamy przycisk 'Add' a następnie wpisujemy nazwe configa co ile ma wciskać program przycisk.

3. Ustawiamy jaki ma być wciskany przycisk (w tym przypadku {ENTER})

4. Ustawiamy co ile sekund ma wciskać (najlepiej 6 sekund), oraz nazwę (ja ustawiłem nazwę na 6seconds)

5. Wciskamy przycisk 'Add' a potem 'Create'

6. Następnie mamy napis 'Launcher Path', tam wciskamy 'Browse' i wyszukujemy naszego loadera na komputerze

7. Wciskamy 'Save Settings'

8. Teraz (jeśli nie mamy żadnych silków włączonych) wciskamy 'Launch Client' w zakładce 'Main'

9. Wpisujemy passy do silka/silków

10. Teraz patrzymy na przycisk 'Auto Key' w zakładce main. Wciskamy "strzałkę" w polu obok 'Auto Key' i powinno nam wyjść '6seconds' (tak nazwaliśmy config w 'Options' )

11. Jeśli chcemy zmieniamy nazwę silka przyciskiem 'Rename'

12. Naciskamy 'Auto Key' i czekamy, możemy wcisnąć 'Hide [All]' aby program schował silki

13. Teraz tylko czekać, aż program wbija pijąc herbatkę, siedząc na necie itp :P

Oto Screen:

post-5668-1245050954.jpg post-5668-1246134451.jpg

(Jak widać na screen'ie 2, zrobiłem także config do DLVL'a :P)

Oto stronka główna :

http://holyknight.blackapplehost.com/ClientManager/progCM.html

Oto linki do najnowszej wersji (3.0): - jest już wersja 3.01 ale praktycznie niczym się nie różni więc nie będę jej dodawał

MediaFire

RapidShare

SpeedyShare

FileFront

Tutaj skan 4/40 (nie groźne pliki z AutoIt'a) :

VirusTotal

Myślę, że tyle linków wystarczy :P jak nie zadziała RS to dałem na pare innych :) DLA WAS :D

Zauważyłem, że kilka osób ma problem z programem. A mianowicie chodzi o to że jak wciskają 'Scan' to nie widać silka/silków. Rozwiązaniem na to jest włączenie Silka i wciśnięcie CTRL + F2 (W OKNIE SILKA), a następnie zrestartowanie auto logina. Potem po wciśnięciu 'Scan' program pokaże silka/silki :)

Dla szybszego wbijania preferuje używać HardModa zamiast Testosterone, śmiga wspaniale!

Oto link do HardMod:

FileFront

Oto Scan:

VirusTotal

Miłego wbijania :)

Jeśli pomogłem proszę o 5* :D

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

program jest świetny,ludzie,mozecie spokojnie ściągać :) naprawdę warto i nie ma się czego obawiać ! działa w 100% i jest bardzo łatwy w obsłudze ;) dzięki niemu o wiele szybciej wbijam na silka,co teraz,w czasie wakacji jest bardzo trudne

Pozdrawiam

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

no bede aktualizowal :D teraz wiecie, mam duuzo czasu na wakacje a moje testy sie wlasnie DZIS skonczyly :D

Opublikowano

program moze i fajny ale kiedy robie wszystko z instrukcją i kiedy wciskam juz auto key wyskakuje mi jakaś ramka

Select one item only, po czym program nie wciska Enter

Opublikowano

@UP: Może zaznaczasz więcej niż jednego clienta? Musisz zaznaczyć jednego i kliknąć "auto key" itd.

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

właśnie chodzi o to że nie z kolei teraz wyskakuje inna ramka AutoKey.exe not exist kurde nie wiem juz co jest. a tak wogóle to ten program wystarczy wypakować tylko na pulpit ? czy trzeba cos jeszcze robić

Opublikowano

@UP

ja np mam wypakowanego na pulpicie,kliknij Launch Client a następnie SCAN,aby wybrać odpowiedniego clienta,wybierasz autokeya,pod ktorym ustawiles klawisz enter i klikasz autokey,przynajmniej ja tak robię i błędy mi nie wyskakują ;) a na samym początku miałem takie same jak Ty ;)

chyba nie wiesz moj kumpel pure mial postac wizza 64 i mial lepsze mial gorsze wycofana i mial lepsze i co teraz powiesz cwaniaku

są ludzie i taborety ^^

Opublikowano

dzieki swietny program :):D

You are FuCKiNG SPAMMER 99% młodziezy sluchaja hip-hopu rapu , rocku.

Jezeli jestes w tych 1% wstaw to do swojej sygnaturki!

http://www.rev6.com/sig/Saturn/Blessy.png

Jeśli pomoglem daj5*

Jeśli gra ktos na serverze Saturn niech pisze :-D mam tam wiza 81lv

Blessy.png

wiz/cler wiz mastery na 81lv a cler 64lv i 24k SP

Zi0mal_PL.png

Nuker s/s fire lighting i cold fire i lighting na maxa a cold do 35lv i 15k SP

Opublikowano
program moze i fajny ale kiedy robie wszystko z instrukcją i kiedy wciskam juz auto key wyskakuje mi jakaś ramka

Select one item only, po czym program nie wciska Enter

Tak się dzieje ponieważ nie zaznaczasz silka w którym chcesz zapuścić Auto Key :P

Ale widzę, że problem już rozwiązany :)

PzDr

Opublikowano

Tez tak macie ze np. po kilku minutach zacina wam sie tak jakby i caly czas pisze Request user confirmation :P? zobaczymy, zmienilem delay z 4 na 5 moze to cos pomoze.

sygna1o.jpg

Opublikowano

no mi tez tak coraz czesciej sie robi i dalem delay 5 :P

@DOWN juz dalem w poradniku co zrobic jak nie pokazuje silkow pod scanem :P

Opublikowano

Mam mały problem.. robiłem z instrukcją, miałem taki sam problem co kolega wyżej, ale jak klikam "Scan" nic mi nigdzie nie wyskakuje :( Proszę o pomoc.

Ok, już obczaiłem co i jak i już mi się loguje :) Thx za Autologera !

SaintCandy.png
Opublikowano

mam problem. Po kilku probach zalogowania sie, dostaje DC i program juz nie odpala od nowa clienta...co zrobic? skad no dc pobrac i jak ?

Opublikowano

Program mi sie podoba ale mam kilka pytań

1 czy ten program wbija na kilka silków od razu czy tylko na jeden? Mam viste i wydaje mi sie że wbija tylko na ten który mi sie wyświetla

2 czy wbija jak silki są ukryte? mysle że nie ale pytam dla pewności

3 czy ta opcja Hide to tak ukrywa jak w Sbocie?

4 dlaczego mi sie nieraz zatnie silk w momencie jak próbuje wbić? nie wyświetli sie server full ani nie wbije do gry, można tylko wziąć exit

edit@ Dzieki wielkie :)

Opublikowano

1.Wbija na wiecej niz 1 silk na raz (ja tez mam viste i mi tez sie tak zdaje ale wbija na oba :P)

2.tak wbija jak sa ukryte

3.Niewiem jak ukrywa Sbot wiec nie odpowiem

4.Tak sie poprostu robi ;/ Najlepiej uzyc Cheat Engine Jak podalem na koncu poradnika niedawno :P

Opublikowano

mi wyskakuje caly czas bład wszystko dobrze zrobiłem według instrukcji i nadal AutoKey.exe cos tam... pls help

Opublikowano

keiko111 opisz dokladnie problem .. moze ty zamiast wlaczac plik'Condor Client Manager' to wlaczasz 'Auto Key' ? wtedy sie taki blad pokazuje, wiec jesli tak wlaczasz, to pierw wlacz Condor Client Manager i dopiero w tym programiku wcisnij Auto Key (bot sam uaktywnia 'Auto Key.exe' z folderu programu wiec o plik 'Auto Key' sie nie martw). Wlaczaj Condor Client Manager

@DOWN chodzi ci czy spowrotem go przywraca do okna ? nie, sam musisz to zrobic opcja 'Show' lub 'Show [All]'

A ja mam pytanko do ciebie, a mianowicie, z kad wzioles to takie okienko ze statami chara z silka ktore masz w sygtarurze?? :D tez chce takie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...