Pani Kasia
Napisano 05 luty 2012 - 10:01
Raty 200% i serwer hard ? opamiętajcie się! dla mnie to jest medium
przecież balmora ma 50% expa (to się nazywa hard) tiveria 100%(czy tam 150%) i to się nazywa hard!
Dla mnie hard do 150% a do 350% medium
Na serwerze zagram bo się fajnie zapowiada !
tylko czemu jak wszedłem na stronę to na stronie dużo jest po niemiecku i jest Trailer (oficjalny) SkyWorld2 ?
A tak poza tym nie dodawajcie dużo epików.
tylko czemu jak wszedłem na stronę to na stronie dużo jest po niemiecku i jest Trailer (oficjalny) SkyWorld2 ?
.Tak.
Napisano 05 luty 2012 - 10:32
Wszystko ślicznie się prezentuje, tylko teraz pada proste pytanie - czy server wystartuje planowo, bez buguów, bez przeciągań "nie dzisiaj wyszły komplikacje", "nie dzisiaj problemy prywatne"?
Już nie pamiętam kiedy jakiś poważnie zapowiadający się server został wypuszczony planowo.
Już nie pamiętam kiedy jakiś poważnie zapowiadający się server został wypuszczony planowo.
Kto skasował mi Sygnature?
Zajmuje się grafiką, jesteś zainteresowany napisz do mnie.
Tworzę; prezentacje(wliczone w nią są sygnatury i avatary), reklamy, plakaty, ogłoszenia.
Wykonuję Projekty: wlepek(każdy rozmiar), bluz, koszulek, smyczek i innych.
Napisano 05 luty 2012 - 10:40
Wreszcie ktos zrobil normalny serwer z porzadnym systemem epikow.
serwer odrazu widac ze jest przemyslany fajne nowosci bardzo mi sie podoba FABULA - za to wielki szacun
misje itd. no cud miod i orzeszki krotko mowiac ;P
niech to wypali a na 100% zagram i zalatwie na ten serwer jeszcze sporo osob
zachecam tez wszystkich do przyszlej gry
!!!
serwer odrazu widac ze jest przemyslany fajne nowosci bardzo mi sie podoba FABULA - za to wielki szacun
misje itd. no cud miod i orzeszki krotko mowiac ;P
niech to wypali a na 100% zagram i zalatwie na ten serwer jeszcze sporo osob
zachecam tez wszystkich do przyszlej gry
Napisano 05 luty 2012 - 13:34
Użytkownik Pośpieszny dnia 05 luty 2012 - 10:01 napisał
przecież balmora ma 50% expa (to się nazywa hard) tiveria 100%(czy tam 150%) i to się nazywa hard!
Balmora ma 200
Użytkownik FighterPL dnia 05 luty 2012 - 11:27 napisał
Gdyby nie było ulepszaczy na +1...+6 a od +7...+9 perły tylko ;P
Reszta to miooodzio
Reszta to miooodzio
Dokładnie.. Niech HA usunie te ulepszacze to zagram..
Napisano 05 luty 2012 - 14:33
Użytkownik Pośpieszny dnia 05 luty 2012 - 10:01 napisał
To jest medium-hard raty serwera są medium 200% a hard że ulepszacze trzeba dropić kd i księgi tak samo
- to jest nasza strona tylko na razie zamówiona domena bo cały czas pracujemy nad stroną Dlatego nie podawałem jej na forum bo to Tylko zapowiedź na bete dodam w publikacji NilboxMT2[Beta serwera] i wtedy dodam linki do cilenta, pachera, strony, rejestracji
Użytkownik FighterPL dnia 05 luty 2012 - 11:27 napisał
Gdyby nie było ulepszaczy na +1...+6 a od +7...+9 perły tylko ;P
Reszta to miooodzio
Reszta to miooodzio
Nie może być za łatwo, ten serwer został stworzony z myślą aby zdobyć eq +9 ful bony ful kd trzeba będzie troszke popracować żeby serwer się za szybko nie znudził
Oczywiście umilimy czas różnymi eventami i rozrywkami
Brak !!
Napisano 05 luty 2012 - 14:37
Użytkownik DemonRaider dnia 05 luty 2012 - 13:17 napisał
Huhu:) Mam nadzieje że serwer wypali. Dodajcie jeszcze marmurki poli i ks poli do npc za jakąś dużą cene i wtedy będzie gites:)
Będą wyrównane szanse dla wszystkich klas, oraz wszystkim klasom przyda się to, pomyślcie nad tym.
A jak z koniem na start?
Będą wyrównane szanse dla wszystkich klas, oraz wszystkim klasom przyda się to, pomyślcie nad tym.
A jak z koniem na start?
Npc zostaną tak jak są,
ks i marmury są wpisane do dropu więc będą dropić
z Konikami póki co stajenny został odbugowany, i chyba zrobimy że na start damy zwykłego konia a bojowego i militara będzie trzeba zrobić
Aby szanse były równe nie dodaliśmy wojownikom i ninjom 6 skila oraz bony są maksymalne tak jak widać na zapowiedzi
Użytkownik MrrSmith edytował ten post 05 luty 2012 - 14:40
Brak !!
Napisano 05 luty 2012 - 14:47
Napisano 05 luty 2012 - 17:07
Obyście zostawili tak jak jest 
Dla mnie to jest Medium + malutki hard. A nie hard...
POLECAM I ZAPRASZAM
Dla mnie to jest Medium + malutki hard. A nie hard...
POLECAM I ZAPRASZAM
Napisano 05 luty 2012 - 17:47
Wreszcie coś idealnego dla mnie. Obyście się nie spalili tak, jak team Exorii. W końcu serw na którym by być kimś trzeba się pomęczyć.
W dodatku nie ma takiego gówna, jak na większości nowych "super" serwów że dostajemy skille u kapitana lub 1 kamyk= P
przypominają mi się czasy zzyt2. Moze zbyt wczesnie wychwalam serwer, ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode !
W dodatku nie ma takiego gówna, jak na większości nowych "super" serwów że dostajemy skille u kapitana lub 1 kamyk= P
przypominają mi się czasy zzyt2. Moze zbyt wczesnie wychwalam serwer, ale mam nadzieje, ze sie nie zawiode !
Napisano 05 luty 2012 - 18:07
Tutaj Perski. Wszystko macie dokładnie wypisane w prezentacji, start, bony, drop, oraz wszystkie inne rzeczy zmienia LayoS technik serwera.
Więc nie zadawajcie pytań kiedy serwer rusza - bo pisze przecież w opisie.
Jeżeli macie pytania odnośnie serwera to pw, postaram odpowiedzieć się to co wiem.
Więc nie zadawajcie pytań kiedy serwer rusza - bo pisze przecież w opisie.
Jeżeli macie pytania odnośnie serwera to pw, postaram odpowiedzieć się to co wiem.
Napisano 05 luty 2012 - 18:47
* Client/Patcher będzie na dniach mamy i FORUM i Stronę Główną w trakcie budowy
ciner89 * TS jest aktualnie w trakcie budowy, lecz zapraszam na niego już do wspólnego "czekania" jeżeli będą jakieś pytania tam je także uzyskacie od Administracji IP: 195.117.148.167 [Możliwe że jeszcze nie pokazuje że ktoś jest na kanałach, będzie to ustawiane, więc zapraszam.]
ciner89 * TS jest aktualnie w trakcie budowy, lecz zapraszam na niego już do wspólnego "czekania" jeżeli będą jakieś pytania tam je także uzyskacie od Administracji IP: 195.117.148.167 [Możliwe że jeszcze nie pokazuje że ktoś jest na kanałach, będzie to ustawiane, więc zapraszam.]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry