Skocz do zawartości

Tristram [PL] [Dedyk]

Tristram [PL] [Dedyk]

640 odpowiedzi w tym temacie

BIGBADDYMEDIUM

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 107 postów
  • Gadu Gadu:36203429
  • Lokacja:Zawiercie
  • Hobby:Muzyka, Taniec, Śpiewanie, Spotkania z przyjaciółmi, Gry komputerowe.
  • Czas Online: 1d 7h 17m 43s
Niezbyt miła wiadomość bo grało mi się tam na prawdę dobrze :( Ma ktoś może jakiś fajny serwer?..

Jeżeli masz jakieś pytania, czy też znasz odpowiedź na moje pytanie, czekam na wiadomość od Ciebie

Pani Kasia

Activated

• Administratorzy
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 1323 postów
  • Gadu Gadu:7777
  • Lokacja:Mpcforum.pl
  • Czas Online:: 1d 48m 56s

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów
  • Czas Online: 3d 19h 38m 53s

Wyświetl postUżytkownik solars dnia 22 luty 2012 - 23:09 napisał

Serwer zostal zamkniety.Eq bylo rozdawane przez gm.otrzymalem od anonima eq z postaci MalinowyPan,MalinowaPani(znajomi administracji)oto 3 screeny eq sami ocencie czy to jest normalne.

Zaloguj się bądź Zarejestruj aby zobaczyć tą ukrytą treść

Heh. I to miałem właśnie na myśli pisząc jakoś na początku tego tematu o rozdawaniu navi. Te eq widziałem już bodajże 2 albo 3 dnia od startu serwa. Malinowi wydawali dużo na IS(bardzo dużo) i bodajże dostali to jako pewnego rodzaju podziękowanie. Było jeszcze kilka osób w mojej gildii z takimi cudeńkami.
No a administracja jak zwykle się wypierała. To jest gra i dla każdego powinny być takie same zasady.
Gdzie się podziały, tamte privy(atki)
Tamto eq i tamten świat...

BIGBADDYMEDIUM

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 107 postów
Skoro to EQ dostali z powodu tego, że administracja im to dała wzamian za tyle pieniędzy z Is'a, to czemu zamknięty został serwer właśnie z tego powodu? Gdyby administracja te EQ Malinowym dała to na pewno by serwera z tego powodu nie wyłączyli.

Jeżeli masz jakieś pytania, czy też znasz odpowiedź na moje pytanie, czekam na wiadomość od Ciebie

Xantore

MPC Team II

• ProUser
  • PipPipPipPipPip
  • 709 postów
  • Czas Online: 13d 11h 10m 27s
No to ludzie, już nie ma idealnych privów- czy to koniec idealnych privów? bo teraz same syfy.
Trzeba skończyć grę w metina, lub powrócić na nasz kochany global lub na staruszki privy :)

Dołączona grafika

Klasa Ninja Archer/Healer
Lvl:1+
Królestwo:Chunjo
Gildia:Zobaczymy ;)
Server:Vaneris

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów

Wyświetl postUżytkownik BIGBADDYMEDIUM dnia 22 luty 2012 - 23:48 napisał

Skoro to EQ dostali z powodu tego, że administracja im to dała wzamian za tyle pieniędzy z Is'a, to czemu zamknięty został serwer właśnie z tego powodu? Gdyby administracja te EQ Malinowym dała to na pewno by serwera z tego powodu nie wyłączyli.

Eh. Lekko nieogarnięty jesteś:) Za dużo ludzi już było przekonanych o eq navi na serwie. Screeny, filmiki tylko to potwierdzały. Już nie było co ratować bo administracja dała dupy i wiedzieli, że tego się nie da zatrzeć. jeśli by nie zamknęli to i tak 80% ludzi by im odeszło. Zapewne w niedługim czasie ruszy coś podobnego tylko z inną nazwą. Mam nadzieję, że zrobią porządki w teamie bo serwer fajny był. No tylko ktoś za bardzo lubi kolegów;)

BIGBADDYMEDIUM

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 107 postów
No nie ogarnięty w tym temacie jestem bo zawsze jak coś było nie tak ( rozdawanie EQ z navi itp. ) mnie na serwerze jak i na forum wg. wtedy nie było. No serwer był w porządku po tiverii był to najlepszy serwer jak dla mnie na którym grałem. Niestety raczej nie uda mi się już zagrać na jakimś ogarniętym prywatnym serwerze, tak więc żegnam wszystkich i dziękuje za wspólną grę na Triadica/Tiveria/Tristram!
Co za zbieg okoliczności, na każdym serwerze na którym grałem spory czas i coś osiągnołem nosi nazwę zaczynającą się na literę T :) Co do administracji która rozdawała EQ z navi najbardziej podejrzaną osobą był Drek, a moim zdaniem najbardziej ogarniętą był Rangor .. :) Miło się z nim rozmawiało i był jak dla mnie najbardziej ogarnięty. Jeszcze wczoraj z nim na TS'ie rozmawialiśmy i planował nowy dobre Event jak i nową mapę, no niestety biedak nic nie wiedział bo gdy na TS'ie wszyscy mu powiedzieliśmy co się stało, złapał się pewnie za głowę. Polecam serwery gdzie właśnie ten człowiek jest w TEAM!

Użytkownik BIGBADDYMEDIUM edytował ten post 23 luty 2012 - 00:02

AdrRek

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 45 postów

Wyświetl postUżytkownik BIGBADDYMEDIUM dnia 22 luty 2012 - 23:58 napisał

Co za zbieg okoliczności, na każdym serwerze na którym grałem spory czas i coś osiągnołem nosi nazwę zaczynającą się na literę T :)

U mnie podobnie. Tyle, że większość miała taką samą drugą nazwę. Nazywały się TRAGEDIA.

BIGBADDYMEDIUM

Pijawka III

• Members
  • PipPip
  • 107 postów
Oj tam przesadzasz, przecież Tiveria już ma z rok, jak nie więcej i nadal jest w porządku serwerem. Tylko prawda jest taka, że jest nudny jak EQ się ogarnęło, tym bardziej teraz na ten serwer wg. nie opłaca się grać jeżeli zaczynamy od początku. No nic do wyjazdu niestety nie pogram już w metina. Pozdrawiam.

gamers1337

Pijawka

• Members
  • Pip
  • 18 postów
  • Czas Online: 1d 22h 17m 5s
Hahahaha mówiłem że MalinowyPan coś miał :) MassMorder, dostałem bana za prawdę <33333333
Dołączona grafika

Poparzony

Pijawka II

• Members
  • Pip
  • 68 postów
  • Gadu Gadu:8933799
  • Lokacja:Opole
  • Hobby:sport
  • Czas Online: 3d 8h 24m 6s
wYcios ? pedaluchu ! dawaj gygy ! :D
Dołączona grafika