Pani Kasia
Napisano 23 styczeń 2012 - 21:36
połączmy sie z nimi to najlepsza forma pokazac że masa ludzi stawia sie przeciwko ACTA
moje strony na cba też wyłącze:D
moje strony na cba też wyłącze:D
Użytkownik Luportiga edytował ten post 23 styczeń 2012 - 21:36

http://www.mpcforum.pl/topic/620904-tut-bug-na-premie-czyli-szybki-rozwoj-miast/
Napisano 23 styczeń 2012 - 21:45
Napisano 23 styczeń 2012 - 22:39
po takich atakach na polskie strony rządowe prawie na pewno ACTA zostanie podpisana
takie jest moje zdanie.
tak w ogóle to jestem ciekawy jakie będą rzeczywiste następstwa podpisania umowy
@ale wydaje mi się, ze większość stron urzędowych padło nie tyle przez ataki co wygenerowany ruch i ludzi szukających po necie i na tych właśnie stronach info o ACTA
nie dziwne, bo niby kiedy miało by być tak wielkie zainteresowanie tymi stronami jak nie w tym czasie
takie jest moje zdanie.
tak w ogóle to jestem ciekawy jakie będą rzeczywiste następstwa podpisania umowy
@ale wydaje mi się, ze większość stron urzędowych padło nie tyle przez ataki co wygenerowany ruch i ludzi szukających po necie i na tych właśnie stronach info o ACTA
nie dziwne, bo niby kiedy miało by być tak wielkie zainteresowanie tymi stronami jak nie w tym czasie

Napisano 23 styczeń 2012 - 23:14
no to już pakuję komputer i wynoszę się do piwnicy,bo jak sprawdzą pobraną ilość torrentów to walną mi dożywocie
.
niestety ze smutkiem przyznaje się że wstyd że takie świnie reprezentują Polski naród,z piękną historią a oni robią drugą komunę.
niestety ze smutkiem przyznaje się że wstyd że takie świnie reprezentują Polski naród,z piękną historią a oni robią drugą komunę.

MPC Media Team | ExModerator Silkroad Online
Napisano 23 styczeń 2012 - 23:34
Jeszcze nic nie wiadomo.
SLD, PiS, Ruch Palikota są w opozycji w stosunku do ACTA.
Co prawda nie ze szlachetnych pobudek, a dlatego, że zauważyli iż mogą tą całą aferę wykorzystać do zwiększenia własnego elektoratu, ale zawsze.
SLD, PiS, Ruch Palikota są w opozycji w stosunku do ACTA.
Co prawda nie ze szlachetnych pobudek, a dlatego, że zauważyli iż mogą tą całą aferę wykorzystać do zwiększenia własnego elektoratu, ale zawsze.

| Noob | 2k12 | Member | Leń | Random |
Napisano 23 styczeń 2012 - 23:47
Użytkownik Mateq dnia 23 styczeń 2012 - 22:32 napisał
Kokoszu, let's go.
Dobry pomysł. Ale wątpienie czy Kokosz to zrobi
Co do tematu dzięki MPC pokolenie gimbusów nauczyło się robić DdoS, powstało pierwszego dnia wiele tematów jak to zrobić i nikt nic z tym nie zrobił.
A to było bardzo złe posunięcie......
Dobrze że zrobiło się głośno o Tym chociaż
Użytkownik glinka333 edytował ten post 23 styczeń 2012 - 23:48

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Temat jest zamknięty

Do góry