Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukasz sieci serwerów/adminów/osób do zarządzania/inne zajrzyj!

Diablo!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam sponsora który da 45 zł sms na założenie serwa CS 1.6 Forum serwera jest gotowe.

Tylko potrzebna kasa na serwa jak ktoś zainteresowany pisać.

GG: 41993634

Proszę poważne propozycje!!

Oferuję:

->Posadę Admina na serwerze

->Pół składki za podanie na Admina

Oczekuję:

->Ogarniętą osobę

->Kogoś z kim da się dogadać

Pisać na GG fast

Oferta dalej ważna

26277_23_03_10_8_04_45.png5390.png18793.gif35807.gif

user_4644_images.jpggka2qt7ib0cg.gif

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poszukuję z kumplem sieci bo mamy opłacony forum a chcemy żeby ktoś pomagał H@ serwa bd ten kto opłacił tylko że szukamy jak ktoś chce dołończyć pisać na gg 7577776 oraz grafika poszukujemy Czekamy

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Witam Zostanę Adminem Serwera CS Najlepiej ogarniętego :)

Nick z gry: xXclanielXx

Ip: 178.7.21.157

Ile grasz w cs'a:3Lata

Platforma:NS/ST oby 2 mam :D

Znajomość amx (tak lub nie): Tak 9/10

Imie: Daniel

Czy będziesz płacił składki: jak będą to czemu nie wystarczy się dogadać

Kontakt zemną

-GG42099002 Zazwyczaj mam Niewidoczny Lub zaraz wracam jak tak będzie to proszę pisać :) Na GG Jestem Od 13/14 do 24 :) Za wszystkie Propozycje Dziękuje :)

Opublikowano

Witam!

Szukam osoby do ogarnięcia serwera od strony technicznej, Osoba ta nie będzie musiała płacić za hostnig serwera, chcę tylko aby pomogła w ogarnięciu konfiguracji. W zamian mogę zaoferować pozycję administratora. Wiek +17, chętnych proszę o wiadomość na PW.

Opublikowano

POTRZEBUJE OSOBY,KTÓRA CHCIAŁABY ZROBIĆ CALL OF DUTY,A NIE POTRAFI.

CHODZI MI OTO,ŻE SZUKAM KOGOŚ KTO KUPI SERWER COUNTER STRIKE 1.6,A JA TEN SERWER ZROBIĘ OCZYWIŚCIE SERWER PRZYJMUJEMY DO MOJEJ SIECI

FORUM GOTOWE JUŻ JEST,OSOBA,KTÓRA CHCIAŁABY TAK ZROBIĆ PROSZONA JEST O KONTAKT NA PW.

OPISZĘ WIĘCEJ!!!

Opublikowano

Witam.

Poszukuje dobrego i odpowiedzialnego technika na server cs 1.6. Musi on ogarniać wszystkie rzeczy jak np. wgrywanie pluginów, mape, muzyki no i wielu innych rzeczy ;). A także poszukuje ludzi do REKLAMOWANIA naszej serverowni w zamian proponujemy nagrody w postaci klas premium.

Kontakt ze mna:

gg:7614187

Najczęściej jestem na gg.

PS: NIE EDYTUJCIE MOJEGO PROFILU ADMINISTRATOŻY BO TO NIE JEST ŚMIESZNE...

Opublikowano

POSZUKUJE SPONSORA DO SERWERA CS WIECEJ INFO GG 1221643

Zapraszam na Mój Profi

89256711266019901106.png

Zarejestruj Się i Bądź Jak Najlepszy

Pomogłem?? Postaw +

:) a jak nie to bullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.pngbullet_star.png

Opublikowano

Witam ostatnimi czasu zaczełem znowu gre w cs (niestety bez steam problemy z dyskiem D)

Przed przerwą zajmowałęm sie paroma serwerami sieci cs-maniak i cs-prosiaczek...

Moge pomoc sieci serwerow ktora posiada conajmniej 3-4 serwery minimum 15-16 slot...

Pomoge w:

-Zajme sie forum porobie działy/wzory/regulaminy znajde ekipe moderatorów bede karał botów:)

-Bede czesto grał na serwera sieci (6-7h) i mial co chwile wlaczone forum

-Bede reklamowal lub kupywal reklamy na specjalnej stronie

-Bede mowl cos dokładac na serwer:)

-Nowe propozycje na serwer i sugestje

-Polecał serwer

Oczekuje:

-Osoby ktora bez problemy moze kupic kolejne serwery i niema problemow pieniężnych

-Osoby +13/14lat ogarnietej z ktora bede mogl pogadac na ts3

-Osoby rozważnej która bedzie rozpatrywała moje propozycje na serwery

-Forum .MPCForum.pl.pl/.eu

-Szacunku

-Jeśli można to rangi Opiekun serwera/Vice Head Admin/Head Admin (razem z druga osoba)

UWAGA! Jeśli chcesz wyciągnąc odemnie pieniądze i potem mnie oszukac to lepiej nie pisz... (nie daje kasy bez stałej posady)

Kontakt:

gg: 7141599

Forum: PW

Opublikowano

Witam!!! Szukam ludzi do stworzenia najlepszej sieci serwerów counter strike 1.6.Tak wiec:

-Nazwa sieci to Cs-Hejdyk

-Postaram się sam we wszystko zainwestować chyba, ze naprawdę nie dam rady

-przyjmuje ogarniętych ludzi +15 lat nie mniej

Kontakt ze mną:

-gg 41395165 lub na moje forum csgraj.xpag.pl pisac do boss (trochę nieogarnięte, ale gdy będą serwery ogarnę)

Opublikowano

Witam !

Nazywam się Kuba (Bon Bon) i wraz z moim kolegą Cz@JooR'em planuję stworzyć serwer Counter Strike : Condition Zero. Serwer posiadałby mod BF2 + FFA. Szukam sponsora, który by opłacił ten serwer. Miesięczny koszt to ~36,20zł/miesiąc. Po więcej ewentualnych informacji zapraszam na : [email protected] lub [email protected] :)

Oferujemy :

-Reklama na serwie : ''Serwer sponsoruje :''

-Banner na forum ;)

Moje poradniki :

http://www.mpcforum....33#entry3818233 - Download z FULL prędkością naszego łącza :)

http://www.mpcforum....83#entry3798683 - Jak uchronić się przed zawirusowaniem ;)

http://www.mpcforum....96#entry3732796 - Jak zapomniane hasła internetowe (mozilla, opera, chrome)

http://www.mpcforum.pl/topic/540376-tutjak-zrobic-porzadna-strone-www/page__pid__3854731#entry3854731 - Jak zrobić porządną stronę WWW

Opublikowano

Witam wszystkich, którzy chcą dołączyć do sieci serwerów Counter-Strike ! Jestem Administratorem oraz Założycielem sieci serwerów Holy-Games. Poszukujemy 1 Administratora. Nasza sieć na razie ma 2 serwery : Cod Mod (wiele klas itp.) oraz Only Surf ski 2 , każde po 8 slotów .

Administrator sieci Holy-Games musi :

◘◘ Płacić miesięczne składki ( min. 7 zł ) - na utzymanie serwerów( możliwe, że zrobimy też 3 serwer, jeżeli będziemy mieli na tyle pieniędzy ).

◘◘ Aktywnie spędzać czas na forum, serwerach.

◘◘ Pomagać nam w rozwijaniu się serwerów - robić reklamy, itp.

◘◘ Akceptować regulamin, który znajduje się na Forum.

◘◘ Znać komendy Administratora.

! Więcej informacji na Gadu-Gadu : 5009151 !

! Zapraszam wszystkich do naszej sieci Holy-Games !

Opublikowano

Hey :)

Chciałbym założyć własny server cs Cod mod .

Mam doświadczenie razem z moją ekipą , lecz jest problem nie mamy takich funduszy jakichbyśmy chcieli .

Jeżeli ktoś mógłby nas wspomóc finansowo to czekają na niego VIP (klasy premium) Admini i inne przywileje .

serdecznie proszę na pomoc server będzie na jednym z lepszych hostingów zabijaka.pl

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szukam Admina na serwer HNS Ganiany

Wymagania:

- steam

- drobne opłaty bądź reklamowanie serwera

- wiek najlepiej około 16 (może być 15)

Chętni pisać na PW.

Opublikowano

Poszukuje:

- Adminów

- Techników Amxx

- Sponsora

=Admin=

Oczekuje:

-Stały kontakt

-Siedzenie na forum

-Reklamowanie

-Pomoc

-Ogarnięcie

-15+

Otrzymuje:

-Admina na forum/w grze

-Szacunek

-Sympatyczność

=Techników Amxx=

Oczekuje:

-Stały kontakt

-Amxx znane w 99,5%

-Szacunek

-Wyrozumiałosc

-Pomoc

Otrzymuje:

-Range na forum

-Pomoc

-Szacunek

-Wyrozumialosc

=Sponsor=

Oczekuje:

-Opłaty serwera na 3miesiące

Otrzymuje:

-Range na forum

- -,,-

-

Posiadam serwer na niceshoot.pl.

Serwer silnik bf2.

Użytkownik od 18 gru 2011

Opublikowano

Szukam Sponsora Na serwer Cs 15 slotów na początek może z 10 Oferuje Admin na zawsze chyba że coś by się złego wydarzyło :P Więcej Info Na GG:8661483 proszę pisać nawet jeżeli jestem niedostępny na GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...