Pani Kasia
Napisano 13 maj 2012 - 02:27
sam gram od początku i każdy ma szanse zrobić sobie Eq, co na innych privach jest to niemożliwe bez itemshopu.
polecam wbić 60lv i iść do v2 na szpony dropić kasę =)
Najlepszy serwer na świecie !! dużo ludzi co urozmaica handel !!

Copyright © 2012 baj Baksiu. All rights reserved.
Napisano 17 maj 2012 - 09:41
Sprite na serwerze eventy takie jak ox i górnik dostępne są dla graczy codziennie.
Natomiast w pierwszych dniach czerwca wystartuje turniej PVP, który ma na celu wyłonienie najlepszego z najlepszych na naszym serwerze !
Zapraszamy do zabawy i życzymy wszystkim powodzenia !
Natomiast w pierwszych dniach czerwca wystartuje turniej PVP, który ma na celu wyłonienie najlepszego z najlepszych na naszym serwerze !
Zapraszamy do zabawy i życzymy wszystkim powodzenia !
![]()
Napisano 17 maj 2012 - 16:46
Użytkownik Sprite. dnia 13 maj 2012 - 02:27 napisał
sam gram od początku i każdy ma szanse zrobić sobie Eq, co na innych privach jest to niemożliwe bez itemshopu.
polecam wbić 60lv i iść do v2 na szpony dropić kasę =)
Najlepszy serwer na świecie !! dużo ludzi co urozmaica handel !!
Napisano 19 maj 2012 - 11:31
Użytkownik DeDe92 dnia 17 maj 2012 - 16:46 napisał
Nie wiem, grałem 2 dni, wbiłem 150 lvl i na mapce z metinami mumia mi jebnęła z dzidy ponad 400k. DMG mobów są z dupy wzięte, pozdro.
Zarób kase i zrób eq :]
Ps. będzie jakiś drop yang 200% ?
Faaajny server.

Napisano 20 maj 2012 - 15:39
Nie ma co, dołączam do gry =)
Napisano 21 maj 2012 - 08:27
Ja pierdziele no takiego syfu i oszustwa to nie widzialem. Na serwie OX sa poustawiane kilka razy pod rzad wygrywa ciagle jedna i ta sama osoba, żalosne dziw bierze ze admina to nie zastanowilo
h...j jedno wielkie oszustwo. Admin gratuluje zespolu ktoremu tak ufasz 
Po tym wszystkim NIE POLECAM no chybaze lubicie byc robieni w huja . porazka
i jeszcze jedno : Lopescio ile dales za branzoletke bo ja chyba przeplacilem
Po tym wszystkim NIE POLECAM no chybaze lubicie byc robieni w huja . porazka
i jeszcze jedno : Lopescio ile dales za branzoletke bo ja chyba przeplacilem
Napisano 21 maj 2012 - 08:45
Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna. Co do bransoletki, to najpierw naucz się ortografii bo takiego itemu jak "branzoletka" na serwerze nie ma. Po 3, 1 post 7 minut na forum 
congratulations intelligence.
Użytkownik vckat edytował ten post 21 maj 2012 - 08:46
![]()
Napisano 21 maj 2012 - 15:03
Co prawda trochę się dziwię co do tego ox, bo sam to zobaczyłem. Szczególnie że dana osoba cały czas ma poprawne pół na pół =) i tylko ona.
Innych zastrzeżeń nie mam, bo server jest znakomity.
Codzienne eventy umilają grę.
pozdrawiam.
Innych zastrzeżeń nie mam, bo server jest znakomity.
Codzienne eventy umilają grę.
pozdrawiam.

Napisano 23 maj 2012 - 17:38
Użytkownik vckat dnia 21 maj 2012 - 08:45 napisał
Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna.
Użytkownik ektepper dnia 21 maj 2012 - 08:27 napisał
Lopescio ile dales za branzoletke bo ja chyba przeplacilem 
Więc jeśli chcecie kupić eq z navi piszcie do admina na forum jaki item oraz jakie itemy, a on Wam to wyceni
Serwera nie polecam. Przez niekompetentną administracje stacza się na dno. Z dnia na dzień liczba graczy spada. Niegdyś ich liczba online sięgała 2500 teraz sami wiecie jak jest
Napisano 23 maj 2012 - 17:47
Użytkownik lopescio dnia 23 maj 2012 - 17:38 napisał
Wojtusiu NORMALNE ox działa na takiej zasadzie, iż każdy gracz ma sobie radzić sam
Jednak na Virtualu administracja ma swoje prywatne postacie, jak i znajomych którym nie raz podali "pomocną dłoń" 
Ja dałem 20 zł, ale kupowałem u Wojtka. Jak się Ani pytałem to chciała 25 zł, nie wiem czemu drożej...
Więc jeśli chcecie kupić eq z navi piszcie do admina na forum jaki item oraz jakie itemy, a on Wam to wyceni
Serwera nie polecam. Przez niekompetentną administracje stacza się na dno. Z dnia na dzień liczba graczy spada. Niegdyś ich liczba online sięgała 2500 teraz sami wiecie jak jest
Ja dałem 20 zł, ale kupowałem u Wojtka. Jak się Ani pytałem to chciała 25 zł, nie wiem czemu drożej...
Synek, przypomnij sobie czasy jak skamłałeś 24 godziny na dobę o GM, a odpowiedź jaką dostałeś była krótka i zwięzła "za młody jesteś synek"i skończ z durnymi postami w tym temacie.
![]()
Napisano 23 maj 2012 - 18:38
Użytkownik vckat dnia 23 maj 2012 - 17:47 napisał
Synek, przypomnij sobie czasy jak skamłałeś 24 godziny na dobę o GM, a odpowiedź jaką dostałeś była krótka i zwięzła "za młody jesteś synek"i skończ z durnymi postami w tym temacie.
Wiem, lubisz jak się Ciebie o coś prosi, no ale ja Ci tej przyjemności nie dostarczałem
A odpowiadając na Twój tekst na gg, nie mam siostry chłopoczyno
Pani Kasia
Napisano wczoraj, 08:47
Użytkownik vckat dnia 21 maj 2012 - 08:45 napisał
Up. Jeśli nie masz pojęcia na jakiej zasadzie działa OX nie pisz i nie rób z siebie kretyna. Co do bransoletki, to najpierw naucz się ortografii bo takiego itemu jak "branzoletka" na serwerze nie ma. Po 3, 1 post 7 minut na forum 
Wiesz Wojtek ja tez z malym stazem na forum jesli chodzi o rejestracje zwykle jako obserwator tutaj. Przykre ze swoich graczy, ktorzy laduja Ci do portfela wyzywasz od kretynow to dobra reklama dla serwera. Zamiast wytlumaczyc co i jak to omijasz odpowiedz tlumaczac tak jak w swoim poscie teraz albo jak we wczesniejszych przekonales wszystkich ze nie jestes wielbladem
Piszesz o skomleniu hahaha a to ciekawe jak dlugo skamlala o GMa m.in calioke bo jakos nie pamietam jej aby zbyt dlugo byla "zwyklym" graczem.
Serwer fajny jak najbardziej zapraszam
Lopesio zaluj ze nie masz siostry haha bo juz widac vckat chyba rutyna sie wkrada skoro pyta
Lece grac

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3
Do góry