Użytkownik x070x edytował ten post 20 lipiec 2011 - 21:07
Pani Kasia
Napisano 26 lipiec 2011 - 08:35
Napisano 26 lipiec 2011 - 21:25
- Gdy koleś dostanie w klatę ze snajperki, biegnie dalej jakby nigdy nic.
- To samo tyczy się wykrywania trafień. Można zmarnować pół magazynka trafiając jakiegoś oponnenta, a nie zabijając go (nawet jeżeli nie posiada Body Armor (oczywiście problem znika, gdy gramy w trybie hardcore)
- Helikoptery są przegięte. Wystarczy, że jakiś gość wsiądzie do choppera szturmowego, podleci tuż nad bazę startową przeciwnika i zacznie krążyć w kółko ostrzeliwując miejsca, gdzie spawnują się ludzie. Mimo, że na miejscu jest działo przeciwlotnicze, to trudno jest ściągnąć helikopter zanim ten zniszczy stanowisko. Działo zadaje maszynie za małe obrażenia. Nie wspominając już o Stacjonarnych Heavy Machine Gun'ach, działkach od czołgu czy lekkiego pojazdu. Próby trafienia z wyrzutni rakiet i tracer'a także są niebywale trudne, wobec czego początkujący gracze mogą się szybko zniechęcić.
To tyle ode mnie.
Napisano 10 sierpień 2011 - 14:21
a wr czy ca to gowno wydalem na wr 150 zl a za to zaplacilem 55 zl i dostalem jeszcze need for speed hot pursuit za 1 gr ale to w promocji i sie kurwa kuresko ciesze
sory za slownictwo ale na bf bc 2 polowalem 1 miesiac
Napisano 15 sierpień 2011 - 12:59
- Spawnujesz się i giniesz.
- Postanawiasz się schować i czatować, giniesz.
- Lecisz stylem rambo w akcie desperacji, giniesz.
- Uświadamiając sobie fakt, iż masz dopiero 13 poziom, giniesz. Przypadkowe śmierci to połowa śmierci w bad company 2.
- Na hardcore 89 % ludzi to p********e wookie, które siedzą w grupach po max 4 osoby na krańcu mapy, nie rzucając motion sensor'ów, żeby choć trochę pomóc ich kolegom na froncie. Pojawiają się zarówno w naszej, jak i przeciwnej drużynie. Zanim zdążysz zrobić krok, już zostajesz wypatrzony i zaspamowany pierdyliardem kul.
- Na core potrzebujesz koniecznie magnum ammo, żeby zachować choć odrobinę realizmu, bo bez tego ulepszenia można sobie strzelać i strzelać, a nasza niedoszła "ofiara" oddaje 3 pociskami i nas zabija, ponieważ posiada wspomniany upgrade. Dragon skin jeszcze nie wszedł do masowej produkcji, dlatego nie widzę sensu tak dużej ilości wymaganych trafień, żeby koleś padł. Ktoś może mi powiedzieć, żebym grał na hardcore, skoro mam ten problem. W odpowiedzi na tą propozycję, odsyłam wyżej do zdania dotyczącego tego trybu gry.
- Poza tym, gra jest stworzona dla lubiących team play, ale owego można się doszukać rzadko. Niestety prawie połowa uwielbia się bawić w "pr0 snajpera" siedzącego w miejscu z 2 kolegami. Trafić do takiego squadu to nic trudnego.
Primo kluczem do naprawdę dobrej zabawy jest zmówienie się z kolegami z rzeczywistości i utworzenie własnego squadu, w którym każdy jego członek będzie grał inną klasą. Zdecydowawszy się na ten krok warto też mieć komunikację przez TeamSpeak/Skype. Bez tego ani rusz.
Użytkownik Nestfrom edytował ten post 15 sierpień 2011 - 13:02
Napisano 27 sierpień 2011 - 17:25
PROFIL:
Użytkownik lipshine edytował ten post 27 sierpień 2011 - 17:26
Napisano 27 sierpień 2011 - 23:29

Pomogłem daj + będę wdzięczny :)
Pozdrawiam Kongo123123
Napisano 28 sierpień 2011 - 10:43

Pomogłem daj + będę wdzięczny :)
Pozdrawiam Kongo123123
Napisano 24 wrzesień 2011 - 08:56
Napisano 29 październik 2011 - 17:24

Napisano 27 grudzień 2011 - 18:44
bo kumpel mowi ze ma oryginalna gre
i sam sobie zainstalowal ja CD-KEY uzyl
mowil ze dal kumplowi on tak samo sobie ja zainstalowal
dal mu CD-KEY i niby razem w tym samym czasie
grali w MP czy to mozliwe ?
i jesli bym ja sciagnal gre i on by mi dal oryginalnego CD-KEY'a
to bysmy mogli razem w tym samum czasie grac na multi czy to niemozliwe ?

Kiedyś Metin2
Kiedyś Aion Online
Kiedyś WoW
Teraz sam nie wiem :>
Napisano 01 styczeń 2012 - 13:24
Mam obie gry bf 3 ,cod mw3 i teraz żałuje ze kupiłem coda.
Te call of duty powoli robi się masówka.
487xcz
Niestety jest to niemożliwe.
To by każdy tak robił składali byś się po 20zl na jedno konto i zaczęli grac.
Jak można grac na cd-key.Key jest po to żeby móc go raz wykorzystać na założenie konta.
I pozdrów swojego kumpla powiedz ze ładny mół.
Napisano 25 styczeń 2012 - 17:17
Napisano 29 styczeń 2012 - 15:19
Napisano 29 styczeń 2012 - 15:23
jedynym wyjściem będzie kupno gry.
Piratom nie pomagamy.

Serdecznie zapraszam do konkursu w dziale Battlefield!
http://www.mpcforum....aj-hacka-do-bf/
Napisano 30 styczeń 2012 - 22:00
Ja mam już trochę BC2 i gram nadal
Edit;
tutaj możecie sprawdzić swoje staty jak i je zaktualizować
Jesteście w jakimś klanie? ;p Bo ja w POLAND. W grze zamiast "O" pokazuje się celownik ;D
Użytkownik szefux edytował ten post 30 styczeń 2012 - 22:04
Napisano 12 luty 2012 - 00:57
Użytkownik szefux dnia 30 styczeń 2012 - 22:00 napisał
Ja mam już trochę BC2 i gram nadal
Edit;
tutaj możecie sprawdzić swoje staty jak i je zaktualizować
Jesteście w jakimś klanie? ;p Bo ja w POLAND. W grze zamiast "O" pokazuje się celownik ;D
Czy zmiażdżył BF'a to bym się z tym nie zgodził, tutaj bardziej chodzi o to kto jaki styl gry lubi.
MW3 - bieganie solo, zero zgrania zespołu, wybijesz wszystkich na rundzie i przeżyjesz.
BF3 - Bieganie z drużyną, duży team-play/team-work, solo za daleko nie zajdziesz.
Napisano 12 luty 2012 - 07:29
Heh ale i tak dalej najepiej gra mi się solo jako recon.
Gram solo ale nie oznacza to że gdy widzę ze moj team przyjmuje flage to nie rzuce np. sensora, wręcz przeciwnie.
Aha i pamietajcie. Zwiad to zwiad, a nie snajper. heh moze to trochę dziwne brzmi ale zastanowcie się. Czemu ta klasa została nazwana zwiadem? Zresztą prawdziwy snajper zabija najczęściej w ostateczności. Glowna rzecz jaka robi to zwiad! Choć wiadomo to jest gra, a nie rzeczywistość ale nie zapominajcie o tym^^
pozdro. Moj nick to: hordej
Napisano 05 marzec 2012 - 20:15
Witam jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry w Battlefield BC2 chciałbym kogoś komunikatorem głosowym (xfire ,skype ,mubble) żeby komunikacja była spoko i z kontem origin mowie od razu jestem noobem w te grę mam ja od kilku dni mój nick na Origin to:
Masakra90
Napisano 04 kwiecień 2012 - 21:41
Witam!
Ostatnio zakupiłem na
komputernie należy do najlepszych i na najniższych detalach mam ~mniej więcej 10-20 FPS
Powgrywałem różne configi, aby zwiększyć te FPS'y, i powiem, że trochę pomogło...
znalazłem też sposób na to, aby zmniejszyć rozdzielczość do 800x600, ale gdy zapiszę plik settings.ini i uruchomię grę, chwilkę jest w 800x600, ale potem (w menu głównym) chwilkę jest na tej rozdziałce a po 2-3 sekundach przełącza się na 1024x768.
Potem znowu edytuje plik settings.ini i wszystko jest tak, jak przed wcześniejszą edycją, tylko nie rozdzielczość...
Nie wiecie może jak to zrobić?
Za dobry i działający sposób dam Lubię To!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »
YouTube
facebook
Team Speak3

Do góry