Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Battlefield Bad Company 2

Piecikq

Ankieta  

359 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy BFBC2 to fajna gra?

• Tak, 100 razy lepsze nic te shity combat arms i warrock
      283
    • Nie, oprawa, grywalnosc i grafa do dupy, a multi tez jest do dupy
      7
    • Inne, napisz w poscie
      4
    • Tak, ale multi lepsze niz single
      58
    • Tak, ale single lepsze niz multi
      7

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra jest bardzo dobra przynajmniej moim zdaniem.Wspaniały multiplayer,dialogi po polsku,single tez jest niczego sobie jest moze troche wad ale co bede wypowiadal mapy sa duze duzo pojazdow broni itp ogolnie nie zaluje wydania 50 zl i mam zamiar kupic wietnam to tyle z mojej strony polecam ci ta gre

mleczko.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

witam mam problem z Battlefield Bad Company 2 sciagnełem z neta włączyłem i gdy sie załadowała misja tam gdzie jest celownik sa takie czarne pasy nie wiem oco chodzi nic nie moge z nimi zrobic nic prawie nie widze przez to pomozcie ! :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Cześć wam

Ja mam już trochę BC2 i gram nadal ;) Na chwilę miałem przestój bo zakupiłem równie cudną grę Skyrim i straciłem skilla ;/ Ale jak najbardziej opłaca się kupić BC2 :) A jak w porównaniu do BF3? Kumpel kupił pre order BF3 i MW3 i powiedział że MW3 multikiem zmiażdżył BF3.

Edit;

http://bfbc2.statsverse.com tutaj możecie sprawdzić swoje staty jak i je zaktualizować :)

Jesteście w jakimś klanie? ;p Bo ja w POLAND. W grze zamiast "O" pokazuje się celownik ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć wam

Ja mam już trochę BC2 i gram nadal ;) Na chwilę miałem przestój bo zakupiłem równie cudną grę Skyrim i straciłem skilla ;/ Ale jak najbardziej opłaca się kupić BC2 :) A jak w porównaniu do BF3? Kumpel kupił pre order BF3 i MW3 i powiedział że MW3 multikiem zmiażdżył BF3.

Edit;

http://bfbc2.statsverse.com tutaj możecie sprawdzić swoje staty jak i je zaktualizować :)

Jesteście w jakimś klanie? ;p Bo ja w POLAND. W grze zamiast "O" pokazuje się celownik ;D

Czy zmiażdżył BF'a to bym się z tym nie zgodził, tutaj bardziej chodzi o to kto jaki styl gry lubi.

MW3 - bieganie solo, zero zgrania zespołu, wybijesz wszystkich na rundzie i przeżyjesz.

BF3 - Bieganie z drużyną, duży team-play/team-work, solo za daleko nie zajdziesz.

w83od2.jpg

Opublikowano

@Up racja. w bf trudno gra się solo. Pamietam moje początki. Byle gdzie wyszedłem-ded. Co kolwiek robiłem-ded itd. Na początku trudno się grało. Tym bardziej że wcześniej nie gralem zbytnio w strzelanki. Ale po pewnym czasie nabralem wprawy.

Heh ale i tak dalej najepiej gra mi się solo jako recon.

Gram solo ale nie oznacza to że gdy widzę ze moj team przyjmuje flage to nie rzuce np. sensora, wręcz przeciwnie.

Aha i pamietajcie. Zwiad to zwiad, a nie snajper. heh moze to trochę dziwne brzmi ale zastanowcie się. Czemu ta klasa została nazwana zwiadem? Zresztą prawdziwy snajper zabija najczęściej w ostateczności. Glowna rzecz jaka robi to zwiad! Choć wiadomo to jest gra, a nie rzeczywistość ale nie zapominajcie o tym^^

pozdro. Moj nick to: hordej

snikersproject1.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja dziś kupiłem Bfbc2 za 50zł w tesco nie mogę się doczekać pierwszego meczu :)

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Witam jak w temacie szukam ludzi do wspólnej gry w Battlefield BC2 chciałbym kogoś komunikatorem głosowym (xfire ,skype ,mubble) żeby komunikacja była spoko i z kontem origin mowie od razu jestem noobem w te grę mam ja od kilku dni mój nick na Origin to:

Masakra90

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam!

Ostatnio zakupiłem na

promocji

w empiku BFBC2 i aktywowałem ją na Origin...

Niestety mój

komputer

nie należy do najlepszych i na najniższych detalach mam ~mniej więcej 10-20 FPS

Powgrywałem różne configi, aby zwiększyć te FPS'y, i powiem, że trochę pomogło...

znalazłem też sposób na to, aby zmniejszyć rozdzielczość do 800x600, ale gdy zapiszę plik settings.ini i uruchomię grę, chwilkę jest w 800x600, ale potem (w menu głównym) chwilkę jest na tej rozdziałce a po 2-3 sekundach przełącza się na 1024x768.

Potem znowu edytuje plik settings.ini i wszystko jest tak, jak przed wcześniejszą edycją, tylko nie rozdzielczość...

Nie wiecie może jak to zrobić?

Za dobry i działający sposób dam Lubię To!

Opublikowano

Witam!

Ostatnio zakupiłem na

w empiku BFBC2 i aktywowałem ją na Origin...

Niestety mój

komputer

nie należy do najlepszych i na najniższych detalach mam ~mniej więcej 10-20 FPS

Powgrywałem różne configi, aby zwiększyć te FPS'y, i powiem, że trochę pomogło...

znalazłem też sposób na to, aby zmniejszyć rozdzielczość do 800x600, ale gdy zapiszę plik settings.ini i uruchomię grę, chwilkę jest w 800x600, ale potem (w menu głównym) chwilkę jest na tej rozdziałce a po 2-3 sekundach przełącza się na 1024x768.

Potem znowu edytuje plik settings.ini i wszystko jest tak, jak przed wcześniejszą edycją, tylko nie rozdzielczość...

Nie wiecie może jak to zrobić?

Za dobry i działający sposób dam Lubię To!

z tego co kojarze to jest minimalna rozdzielczosc gry w jakiej ona chodzi wiec tutaj nic nie poradzisz ja ci radze uzywac Game booster defragmentacja dysku np Defraglerem i oczywiscie czyszczenie systemu Ccleanerem mi to pomaga :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam!

Mam pytanko i niewiem czy tu!

Otóż gdy wchodzę na strone www.bfbfc2.com/pl nie mogę zobaczyć moich statystyk które np: w szkole chce zobaczyć mój kolega co należy zrobić by można było zobaczyć?

Pozdrawiam :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema chciałbym się zapytac czy jest jakiś sposub na szybkie zaktualizowanie BC 2 bo updater jest wkurzajacy i przez 3 GODZINY ściągamisie :angry: :angry: Prosze o pomoc

Opublikowano

@Up

nic nie zrobisz, musisz czekac, lub pooprac patche sam, ale EA ma dosc szybkie serwery i wlasne pobieranie nie ma sensu :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

JA mam origin co dobre to to ze nie usze stema odpalac zeby pograc tylko chodzi mi sam windows i gra co w moim przypadku daje pare fps wiecej :D w wersji steam nie wiem jak tam z cena jest ale na origin tanie sa kodziki ja sam kupilem za 30zl kodzik i smiga mi juz prawie rok

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema, czy gre można jeszcze kupić na steam czy już tylko na orginie? A jak już kupować to ze steam czy orgin ?

Zdecydowanie lepiej na Origin. Origin jest to taki jakby Steam, ale nie od Valve, tylko bezpośrednio od EA, więc pełne wsparcie dla tej gry. Polecam Origin.

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...