@UP
skrypt musi być .txt + musi byc w tym samym folderze
w grze napisz //run nazwa.txt
i popatrz tam gdzie pisze ile expa dostajesz czy wpisuje komendy
Pani Kasia
Napisano 22 czerwiec 2010 - 20:08
Ja mam taki problem
gdy włączam AB to zaczyna bufowac ale myszka nie śmiga po liscie i skile sie nie zmieniają... jest ustawione na ee i skile tez sa dobrze ustawione. o co moze chodzic
?
Napisano 29 lipiec 2010 - 14:15
Witam. Mam problem z tym programem. Poniewaz nie podnosi on mi lot'u
(gram na globalu) Ustawilem wersie klienta na s4 zaznaczylem aby zbieral wszystkie itemki i nie dziala ;/
Napisano 29 lipiec 2010 - 14:54
Mam pytanko. Mam win 7 64 bity i jak włączam mu i klikam F9 to te okienko mi się nie wyświetla. Doszedłem do tego, żeby włączyć komputer w trybie awaryjnym. Wtedy wszystko jest OK ale strasznie mi się gra zacina. Także jak wyłączam grafikę to programik działa, ale tak jak w poprzednim przypadku strasznie zamula gra. Mam grafikę ATI Mobilny Radeon HD 3470 i mam pytanie czy istnieje jakaś łatka na grafikę żeby chodziła tak jak w trybie awaryjnym
albo jakaś funkcja po której wyłączeniu programik zacznie działać poprawnie i będę widział te okienko po wciśnięciu klawisza F9
Napisano 30 sierpień 2010 - 18:35
Witam. Gram na privacie i mam problem z podnoszeniem rzeczy a konkretnie nie chce mi nic samo podnosic. Napisze od początku 1.włączam autoclickera 2.włączam MU 3.wbijam na spot 4.wciskam F6 i zaczyna bic 5. wciskam enter i wpisuje komende //run pick.txt i koncze enterem, nic sie nie zmienilo, nie pokazalo, bije tak samo caly czas nie zbierając niczego. Dodam jeszcze ze reszta opcji działa. Co może byc nie tak?
Napisano 09 październik 2010 - 08:41
Napisano 09 październik 2010 - 09:54
Dlaczego jak włączam grę ładuje się i od razu zamyka mi grę co teraz mam zrobić bo jak auto clicker używałem to mnie wywalało a jak nie używam to wszystko ok ale mi się nie chce podnosić samemu co teraz mam zrobić?
Nie Zbieram + ani - dajcie co chcecie nie obchodzi mnie to
Napisano 04 listopad 2010 - 10:32
e a jak tu sie robi zeby ustawic ze chce zbierac tylko blessy solule itp ??
działa
działa
Moje TuTy
Darmowe NS do Nostale PL
http://www.mpcforum.pl/topic/410858-tut-darmowe-ns-na-pl/#entry2924239
Opis Gry i Postaci w Nostale PL
http://www.mpcforum.pl/topic/411313-tut-opis-gry-i-postaci/#entry2926718
Napisano 15 listopad 2010 - 13:34
Panowie , bot smiga ladnie , tylko mam pewien Problem , BOT omija 2 osobe w party .
Przykladowo mam 3 osobowe pt , 1os - x , 2os - y , 3os -z
To bufuje mi tylko gracza x , z , i zamiast y to bufuje 4 miejsce ( puste ) choc mam zaznaczone na AB ze jest 3 osobowe pt
HELP
To bufuje mi tylko gracza x , z , i zamiast y to bufuje 4 miejsce ( puste ) choc mam zaznaczone na AB ze jest 3 osobowe pt
HELP
Napisano 29 listopad 2010 - 22:50
Użytkownik Lord Voldemort dnia 14 listopad 2010 - 16:31 napisał
moze wam to pomoze, ale zauwazylem ze zawsze dostawalem dc jak mialem zaznaczone dla kamieni move to. wylaczenie tego pomagalo i nie dostawalem dc, ale taki sm moze miec problem z podniesieniem danej rzeczy.
Użytkownik unospin dnia 15 listopad 2010 - 13:34 napisał
Panowie , bot smiga ladnie , tylko mam pewien Problem , BOT omija 2 osobe w party .
HELP
HELP
Użytkownik Rivex dnia 28 listopad 2010 - 02:21 napisał
strasznie szybko wali, nie mozna zrobic cos zeby wolniej klikal? Np, evil spirit zeby walil co 3 sec
Napisano 09 grudzień 2010 - 18:06
Witam wszystkich. Otóż mam problem z tym bocikiem. Ogólnie wszystko śmiga i bardzo ladnie działa ten bot, ale czesto przy wybieraniu postaci gra po prostu znika :/, nie wiem czemu się tak dzieje ale wygląda to tak jak bym po prostu wyłączył grę... Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi z tym pomógł bo trochę mnie to denerwuje, bo muszę odpalać grę ok 3 razy zanim się normalnie włączy. Z góry dzięki wszystkim i pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry