Napisano 10 maj 2010 - 21:14
@up2
chyba f12?;] f11 służy do zmieniania okienek
@up
robisz tak ooo
wyszukujesz tuutaj
itemka np. hear of love
i to będzie taka linijka
14 11 3 Heart of Love
wiec wchodzisz w mu i piszesz
//pick 14 11 3
i za każdym razem gdy wyłączysz mu to musisz to wpisać
2. w bocie jak klikasz f9 to ci wyskakuje request off czy cos takiego i zaznaczasz ptaszka
chyba f12?;] f11 służy do zmieniania okienek
@up
robisz tak ooo
wyszukujesz tuutaj
itemka np. hear of love
i to będzie taka linijka
14 11 3 Heart of Love
wiec wchodzisz w mu i piszesz
//pick 14 11 3
i za każdym razem gdy wyłączysz mu to musisz to wpisać
2. w bocie jak klikasz f9 to ci wyskakuje request off czy cos takiego i zaznaczasz ptaszka

Jakiś link padł? Napisz pw z prośbą o re-upload
Pani Kasia
Napisano 11 maj 2010 - 21:02
Konieczne jest wlaczenie bota przed wlaczeniem Mu? Bo na prywatnym servie wykrywa bota jak sie wpisuje passy.
Napisano 11 maj 2010 - 22:10
AriethMu
Ukrylem rundll.exe i dziala ale raz pick up dzialal potem wylaczylem na chwile i wlaczylem to juz nie podnosil i nie moge odpalic dwoch klientow
Ukrylem rundll.exe i dziala ale raz pick up dzialal potem wylaczylem na chwile i wlaczylem to juz nie podnosil i nie moge odpalic dwoch klientow
Napisano 11 maj 2010 - 22:31
Napisano 12 maj 2010 - 13:28
i jeszcze jedne pytanie czemu jak zaznaczam tam opcje : move to . To nie idzie mi po ten itemek tylko odlacza mnie od servera??? ;/
@edit
ktos mi poda jakie numerki ma :piorko , dark reven spirit ??? bo nie ma tego w tych itemkach co podal kolega "jackraymund"
@edit
ktos mi poda jakie numerki ma :piorko , dark reven spirit ??? bo nie ma tego w tych itemkach co podal kolega "jackraymund"
Napisano 14 maj 2010 - 12:20
Pani Kasia
Napisano 17 maj 2010 - 16:27
Nadal nie dziala probowalem robic cos z protocol type i client type i nic. Ten arieth ma za dobre zabezpieczenia
Napisano 18 maj 2010 - 13:15
Jak kolega wyzej gram na fr i jak padnie jevel to dc wiecie czemu?versji sie ustawic nie da...
Napisano 18 maj 2010 - 20:47
Użytkownik Xerox94 dnia 12 maj 2010 - 13:28 napisał
i jeszcze jedne pytanie czemu jak zaznaczam tam opcje : move to . To nie idzie mi po ten itemek tylko odlacza mnie od servera??? ;/
@edit
@edit
13 14 Lochs Feather
reven spirit nie ma ale spróbuj 13 31 Dark Horse Spirit
weźmy że 13 to grupa a 31 to okres
to jak ustawimy //pick 13 31
to będzie podnosiło wszystkie itemy z okresu 31. np. wszystkie symbole of kundun są w jednym okresie więc przy wpisaniu 14 29 będzie wszystkie symbole podnosiło

Jakiś link padł? Napisz pw z prośbą o re-upload
Napisano 19 maj 2010 - 14:02
Seven sprawdz arieth NEBO plz
bym byl bardzo wdzieczny
A jakiego protokołu uzywales na TALO?
A jakiego protokołu uzywales na TALO?
Napisano 27 maj 2010 - 21:40
Napisano 08 czerwiec 2010 - 21:28
siema wszystkim .....jak komus nie zbiera blessow i souli to wcisnijcie shift+F9 i tam zaznaczacie.....
a ja mam problem bo jak wypadnie soul to on idzie po niego potem np stanie gdzies i juz tam nie ma stworkow moze da sie zapisac jakos zeby stal w jednym miescu zebral soula i wrocil na to miejsce ?
a ja mam problem bo jak wypadnie soul to on idzie po niego potem np stanie gdzies i juz tam nie ma stworkow moze da sie zapisac jakos zeby stal w jednym miescu zebral soula i wrocil na to miejsce ?
Napisano 13 czerwiec 2010 - 20:08
Ok, w folderze z gra mamy plik notatnika "picks", piszecie ze za kazdym razem 3eba wpisywac np :say //pick 14 11 7 ; pick Bok of Heaven
a nie moge w tym pliku wpisac
;
; MU AutoClicker //pick commands example
;
:msg script started
:say //pick clear ; clear autopick-up list
:say //pick 15 16 ; pick Scroll of Decay
:say //pick 14 41 ; pick Gemstone
:say //pick 13 17 ; pick Gemstone
:say //pick 14 11 6 ; pick Gold Medal
:say //pick 14 11 3 ; pick Heart of Love
:say //pick 14 11 7 ; pick Bok of Heaven
:say //pick 13 14 ; Lochs Feather
:msg script finished.
tak? nie bedzie wtedy samo wpisywalo?
widze tez ze bot ma opcje pisania jak gm/admina widzi (wykrywa graczy w poblizu)
jakos 3eba dodac tego gm/admina gdzies w jakims pliku?
jesli ktos ma dodane itemki do pliku "pick" prosze o wklejenie bo moze cos mi umknelo z prv serverow a warto dopisac:)
EDIT, ok widze ze pododanie pickow do notatnika "pick" nie wczytuje ich w grze, sperajac dalej doszedlem do tego ze mozna plicki scriptem wczytac //run nazwa , wpisywalem //run pick ale nie dziala, moze ktos ma odpowiednio napisany pick? bo tak bardzo juz nie kumam tych scryptow co i jak to napisac i w jakim rozszerzeniu.
a nie moge w tym pliku wpisac
;
; MU AutoClicker //pick commands example
;
:msg script started
:say //pick clear ; clear autopick-up list
:say //pick 15 16 ; pick Scroll of Decay
:say //pick 14 41 ; pick Gemstone
:say //pick 13 17 ; pick Gemstone
:say //pick 14 11 6 ; pick Gold Medal
:say //pick 14 11 3 ; pick Heart of Love
:say //pick 14 11 7 ; pick Bok of Heaven
:say //pick 13 14 ; Lochs Feather
:msg script finished.
tak? nie bedzie wtedy samo wpisywalo?
widze tez ze bot ma opcje pisania jak gm/admina widzi (wykrywa graczy w poblizu)
jakos 3eba dodac tego gm/admina gdzies w jakims pliku?
jesli ktos ma dodane itemki do pliku "pick" prosze o wklejenie bo moze cos mi umknelo z prv serverow a warto dopisac:)
EDIT, ok widze ze pododanie pickow do notatnika "pick" nie wczytuje ich w grze, sperajac dalej doszedlem do tego ze mozna plicki scriptem wczytac //run nazwa , wpisywalem //run pick ale nie dziala, moze ktos ma odpowiednio napisany pick? bo tak bardzo juz nie kumam tych scryptow co i jak to napisac i w jakim rozszerzeniu.
Napisano 22 czerwiec 2010 - 20:08
Ja mam taki problem
gdy włączam AB to zaczyna bufowac ale myszka nie śmiga po liscie i skile sie nie zmieniają... jest ustawione na ee i skile tez sa dobrze ustawione. o co moze chodzic
?
Napisano 29 lipiec 2010 - 14:15
Witam. Mam problem z tym programem. Poniewaz nie podnosi on mi lot'u
(gram na globalu) Ustawilem wersie klienta na s4 zaznaczylem aby zbieral wszystkie itemki i nie dziala ;/
Napisano 29 lipiec 2010 - 14:54
Mam pytanko. Mam win 7 64 bity i jak włączam mu i klikam F9 to te okienko mi się nie wyświetla. Doszedłem do tego, żeby włączyć komputer w trybie awaryjnym. Wtedy wszystko jest OK ale strasznie mi się gra zacina. Także jak wyłączam grafikę to programik działa, ale tak jak w poprzednim przypadku strasznie zamula gra. Mam grafikę ATI Mobilny Radeon HD 3470 i mam pytanie czy istnieje jakaś łatka na grafikę żeby chodziła tak jak w trybie awaryjnym
albo jakaś funkcja po której wyłączeniu programik zacznie działać poprawnie i będę widział te okienko po wciśnięciu klawisza F9
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry