Osobiście nie polecam nakładek...
Te wszystkie nakładki na Viste/XP itp są tandetne wg mnie ...
Lepiej byś zainstalował XP'ka a nie z nakładkami się bawisz :'p
Mniej roboty i windows wg mnie dużo lepszy do gier i programów tego typu .
Pozdrawiam
Pani Kasia
Napisano 08 maj 2011 - 06:55
@UP
Nie wiem dokładnie ale :
Czyli jak na win 7 tak jest to 80% daje, że też tak jest i z Vista
A najlepiej pobierz i sprawdź sam.
W końcu to nie jest duży plik...
Nie wiem dokładnie ale :
Cytat
Na Win7 Ciezko Ten System Jest Felerny Do Takiego Typu Programow ../../public/style_emoticons/default/smile.gif
Chyba Ze Sciagniesz Nakladke Z WinXP ../../public/style_emoticons/default/smile.gif Wtedy Powinno Dzialac Poprawnie ../../public/style_emoticons/default/smile.gif
Chyba Ze Sciagniesz Nakladke Z WinXP ../../public/style_emoticons/default/smile.gif Wtedy Powinno Dzialac Poprawnie ../../public/style_emoticons/default/smile.gif
Czyli jak na win 7 tak jest to 80% daje, że też tak jest i z Vista
A najlepiej pobierz i sprawdź sam.
W końcu to nie jest duży plik...
Człowiek jest kotem ^ ^
http://www.youtube.com/watch?v=aVvqFqITYlY
Napisano 14 czerwiec 2011 - 07:01
Witam
Skoro w tym bocie działa obsługa skryptów to może dałoby radę napisać skrypt który robiłby za nas pewne rzeczy np.
Po dobiciu do pewnego lvla wpisuje /Move <mapka> potem pisze //gt x y bije do jakiegos lvla i znów /move /gt i tak do 400. Opcja która wyłącza grę po dobiciu do 400 już jest więc z tym nie byłoby problemu. Jestem bardzo ciekawy czy da radę coś takiego zrobić. Niestety ja na pisaniu skryptów się kompletnie nie znam, chociaż wiele ludzi mówi że jest to prosta rzecz. Może ktoś z was kumaty w tych sprawach napisze coś takiego?
Pozdrawiam
CesioSUM
Skoro w tym bocie działa obsługa skryptów to może dałoby radę napisać skrypt który robiłby za nas pewne rzeczy np.
Po dobiciu do pewnego lvla wpisuje /Move <mapka> potem pisze //gt x y bije do jakiegos lvla i znów /move /gt i tak do 400. Opcja która wyłącza grę po dobiciu do 400 już jest więc z tym nie byłoby problemu. Jestem bardzo ciekawy czy da radę coś takiego zrobić. Niestety ja na pisaniu skryptów się kompletnie nie znam, chociaż wiele ludzi mówi że jest to prosta rzecz. Może ktoś z was kumaty w tych sprawach napisze coś takiego?
Pozdrawiam
CesioSUM
Napisano 02 sierpień 2011 - 22:43
Mam pewien problem. Włączam tego autoclickera, wlaczam mu, ide na devias 3, wszystko ok, dziala atoclicker ale jest jeden problem z nim. Nie podnosi itemów. Jak klikam f9 + shift wchodzi mi to okno gdzie podaje sie rase postaci i te kilka pozycji do zaznaczenia. Jak klikam f9 to to samo jest. Jak wejsc w okno w ktorym jest pokazane co ma podnosic ?
Napisano 18 sierpień 2011 - 23:49
Użytkownik arciobks dnia 02 sierpień 2011 - 22:43 napisał
Mam pewien problem. Włączam tego autoclickera, wlaczam mu, ide na devias 3, wszystko ok, dziala atoclicker ale jest jeden problem z nim. Nie podnosi itemów. Jak klikam f9 + shift wchodzi mi to okno gdzie podaje sie rase postaci i te kilka pozycji do zaznaczenia. Jak klikam f9 to to samo jest. Jak wejsc w okno w ktorym jest pokazane co ma podnosic ?
Napisano 21 sierpień 2011 - 21:14
przypal raz dziala a raz nie wtf zmienialem protokoly na japonskim dzialal teraz nie dziala korzystam z niego na pewnym privie ... zadnych paczy nic dodatkowego nie ma wie ktos ocb?
Si Vis Pacem Parabellum - Jeśli Chcesz Pokoju Szykuj Się Do Wojny!
You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.
Pierdolić Win7 nic normalnie na nim nie działa BOJKOT KURWA;[
You must make Water of the Earth, and Earth of the Air, and Air of the Fire, and Fire of the Earth.
The Black Sea. The Black Luna. The Black Sol.
Pierdolić Win7 nic normalnie na nim nie działa BOJKOT KURWA;[
Pani Kasia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych

Logowanie »

Do góry