Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odpowiedzi na nurtujące Was pytania. Rozwiązanie Waszych problemów tylko tutaj! v2

iRokushou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2xup

ja na stirge siedzialem od 30 do 35

@up

a sprobuj bypass wlaczyc po nacisnieciu "spielen"

W du*ie mam moja liczbe postow, pisze jak chce, byleby nie obrazac uzytkownikow, wylaczcie mi naliczanie postow, ale pozwolcie pisac tak, jak chce.

• Odpowiedzi 973
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Gdzie moge expic 72 lvl Chief Banditem ? Bo na Voodoo juz wolno idzie : P

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Opublikowano

cloudpark wita

Level 71-80: FoG, Gryphon, Straw Target Dummy, Grizzly, Water Goblin, Master Soul Teddy, Kru, Goby, Voodoo (15-20%/h)

Opublikowano

Mam ogromną prośbę . Czy mógłby ktoś zrobic pVaca na Fire Boar'y nie umiem sobie z tym poradzic ';/ Będe niezwykle wdzięczny ';d

/ Za duża sygna. /

Opublikowano

@Wojtasek

raczej nie, nic nie znalazlem ;/ ale moje umiejetnosci szperania nie za tak zajebiste jak kiedys :)

@Gorgo

niema najlepsze latajace moby to Gryphons :<

Opublikowano

do UA musisz mieć scrypt, inaczej go chyba nie zrobisz , ale mogę się mylić a soul nie może bić szybciej, bo zmiany w delay'u już za patched, a wątpię żeby w character.wz była animacja soula która jest w skill.wz . wiec nie zrobisz :)

Opublikowano

wiem jak mozna zrobic ten hak Henesys Market Swim Hack

w plikach wz cos pozmieniam i wstawie patchera jak sie uda

a co do tego UA to szukalem skryptu i tez nie moglem znalesc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...