Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Saladkutwa

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ten o to youtuber gra dorze w lola ? czy ogladac dalej gimperra

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie wiem kto to Saladutkwa ale jak chcesz oglądać jakieś bardziej rozgrywki na poziomie to nie oglądaj Gimpera tylko jakiś streamerów np. na lolnexus masz zakładkę gdzie pisze kto teraz gra :> Ale w sumie to zależy od ciebie, oglądaj to co bardziej i kogo wolisz ^^

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Nie wiem kto to Saladutkwa ale jak chcesz oglądać jakieś bardziej rozgrywki na poziomie to nie oglądaj Gimpera tylko jakiś streamerów np. na lolnexus masz zakładkę gdzie pisze kto teraz gra :> Ale w sumie to zależy od ciebie, oglądaj to co bardziej i kogo wolisz ^^

Powiedz mi jesli przykladowo hlka gram w Bronzie 5 Ogladne jak Gra ocelote to bd gram jak on? Czy powinienem stoponiowo gold>plat>diam>pret.

@Top ogladnwlwm szybko jego wycinki jqk gram jaxem bodajze jego 121 odcinek I zauwazylem kilka rzeczy ktore mi się nie za bardzo spodobały dlatego wniaskuje ze gimper. Lecz moim zdaniem gimper taktycznie gra jak Diamont a praktycznie tak.. :)

Opublikowano

Szczerze? Gra bardzo przecietnie, gimper tez szalu nie robi. Lepiej ogladaj streamerow z diamond albo challendzer

"szczerze" to wątpię ze się ogarneles do tej pory jak tutaj ten gościu gra, bo zdążyłeś oglądnąć max 5min. I to nie jest czas żeby wywniaskowac ktoś to gra.

gimper szal robi w porównaniu do Cb :). nie obraz się ale wydaje mi się ze ty nie masz nawet tego złota :). Ale no powiedz mi co mi da oglądanie d1 jak gram w brązie. to są 2 różne światy i nigdy nie zagrasz jak ten d1 jeśli grasz na poziomie silveru. Nawet jeśli byś grał tak jebitnie jak ten np. XPeke to jungler, supp etc. Nie bd Ci pomagać jak temu w diamondzie. Dlatego. Bledem jest oglądanie streamerów z diamentu gdy mamy silvera.

Wracając do tematu

Poczekajmy aż wypowie się ktoś kto ogląda tego kolegę tutaj.

Opublikowano

Czy ten o to youtuber gra dorze w lola ? czy ogladac dalej gimperra

Oglądałem tego i tego i polecę ci bardziej Gimperra. Obaj nie grają jakoś nadzwyczajnie ale znając życie chciałbyś rozumieć co ta osoba mówi a angielski znasz średnio więc nie obejrzysz zagranicznych :). Więc jak dla ciebie: Gimperr.

Opublikowano

Oglądam saladkutwe, ale jeżeli oglądasz go żeby nauczyć się grać to wątpie że czegoś się nauczysz tak samo u gimpera ( no chyba że jesteś na prawdę początkujący, to oglądaj obydwóch ) Ale jeżeli na prawdę zależy Ci na oglądaniu dobrych graczy którzy streamują rozgrywki lub nagrywają na yt :

Taoczin - Gra dobrze, nie jest zbyt lubiany ale opłaca się oglądać

Đis -On zarazem streamuje, jest polakiem ( DIAMOND I - Może i do końca wakacji wbije do Challengera w końcu 70+ LP ) Znajdziesz go na fb po Wpisaniu " FIX IT "

Phantom l0rd, Alex Ich, Chaox, Cris - ITP ITD ETC ... Kanał na youtubie : FISS MORTUNE - To są zagraniczni gracze ale grają na prawde świetnie ( poziom Diamonnd I / Challenger ) Kanał ten wrzuca rozgrywki tych wszystkich graczy :)

Ewentualnie z Polskich polecam jeszcze ZAKREBLE - " Piątek " nie gra zbytnio, Ale na trójkach ma dosyć dobrego skilla także polecam gość całkiem sympatyczny :)

Opublikowano

Powiedz mi jesli przykladowo hlka gram w Bronzie 5 Ogladne jak Gra ocelote to bd gram jak on? Czy powinienem stoponiowo gold>plat>diam>pret.

@Top ogladnwlwm szybko jego wycinki jqk gram jaxem bodajze jego 121 odcinek I zauwazylem kilka rzeczy ktore mi się nie za bardzo spodobały dlatego wniaskuje ze gimper. Lecz moim zdaniem gimper taktycznie gra jak Diamont a praktycznie tak.. :)

"szczerze" to wątpię ze się ogarneles do tej pory jak tutaj ten gościu gra, bo zdążyłeś oglądnąć max 5min. I to nie jest czas żeby wywniaskowac ktoś to gra.

gimper szal robi w porównaniu do Cb :). nie obraz się ale wydaje mi się ze ty nie masz nawet tego złota :). Ale no powiedz mi co mi da oglądanie d1 jak gram w brązie. to są 2 różne światy i nigdy nie zagrasz jak ten d1 jeśli grasz na poziomie silveru. Nawet jeśli byś grał tak jebitnie jak ten np. XPeke to jungler, supp etc. Nie bd Ci pomagać jak temu w diamondzie. Dlatego. Bledem jest oglądanie streamerów z diamentu gdy mamy silvera.

Wracając do tematu

Poczekajmy aż wypowie się ktoś kto ogląda tego kolegę tutaj.

Tak, jak kolega powiedział... gimper gra strasznie przeciętnie... A już na pewno nie, jak "diamont"
Opublikowano

Nikt z polaków streamujących nie gra dobrze =.=

Może jedynie ICEA H2P Gucio coś gra... z tego co wiem MYM/Anexis nie streamują a reszta gra słabo..

http://www.twitch.tv/h2p_gucio

Oczywiście Gucio nie zawsze gra w lola, teraz streamuje Neverwinter.

Gimber to ścierwo, reszta innych youtuberów też... no może... jeżeli już upierasz się przy polaczkach na YT to możesz pooglądać Taoczina, ale polecam oglądać profesjonalistów... xPeke, Rekkles, TheOddOne, PhantomLord itp...

Opublikowano

Oglądam Slada (jest z mojego miasta) przy nim grać się nie nauczysz ale natomiast możesz po oglądać jak "dobrze" rzucać skille na biltzcrank itp.. Bulidy też ma nie najgorsze. Także polecam go.

@EDIT: Ze streamerów on jest dobry :

twitch.tv/firoxgg

pierwszy Polak w DIamond 1 bez żadnej gry ryze. Nagra dopiero za tydzień, bo wyjechał na wakacje.

Opublikowano

Saladkutwa to gówno, pewnie z brązu nie potrafi wyjść. On te filmiki robi tak amatorsko, jakiś chujowych ludzi dobiera do tego, gra na boty bo jak zlami to nie chce pokazywać a kilka gier nie ma czasu grać.

Jak wpiszesz "xx poradnik PL" to wyskoczy jego filmik, a on czasem nie wie co się maxuje i pyta kolegów.

Amatorszczyzna, nie oglądaj tego.

Opublikowano

Może jedynie ICEA H2P Gucio coś gra... z tego co wiem MYM/Anexis nie streamują a reszta gra słabo..

Gimber to ścierwo, reszta innych youtuberów też... no może... jeżeli już upierasz się przy polaczkach na YT to możesz pooglądać Taoczina, ale polecam oglądać profesjonalistów... xPeke, Rekkles, TheOddOne, PhantomLord itp...

Kubon rzadko ale czasem sreamuje, ew. jeszcze rzadziej ale raz na ruski rok gra duo z Czarem

E6c9g1v.gif

Opublikowano

yyy... ja ogladam roja, rocka, gimpera, zakreble, salada, kartofla, flipinskiego, taoczina i pallaside'a... A ty nie możesz się zdecydować którego youtubera oglądać? Nie możesz oglądać dwóch?

b_560_95_1.png

Opublikowano

Jak chcesz oglądać gry na poziomie to przełącz sie na Twitcha, gry praktycznie tylko Diamond i Challenger.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

yyy... ja ogladam roja, rocka, gimpera, zakreble, salada, kartofla, flipinskiego, taoczina i pallaside'a... A ty nie możesz się zdecydować którego youtubera oglądać? Nie możesz oglądać dwóch?

I wszyscy to ścierwa w lolu? Taoczin najlepszy z tego co wymieniłeś... no ale kurwa pallaside? Oglądając jego twoja dywizja spada a nie rośnie.

@TOP

http://www.leagueoflegendsstreams.com/home/stream.php

Tutaj masz ludzi wartych oglądania.

Opublikowano

"Czy oglądać dalej Gimpera" XDXDXDXDXDXDXD nie no you made my day po prostu ziomuś. a saladkutwa? co to za random w ogóle...

Jak chcesz oglądać kogoś "dobrego" to wejdź na twitcha i oglądaj streamy high elo, nie koniecznie topowe, jest masa Polaków którzy grają w Diamencie 1 a siedzą z 10-30 widzami.

Opublikowano

Libik ostatnio streamował

Opublikowano

Oglądam Slada (jest z mojego miasta) przy nim grać się nie nauczysz ale natomiast możesz po oglądać jak "dobrze" rzucać skille na biltzcrank itp.. Bulidy też ma nie najgorsze. Także polecam go.

@EDIT: Ze streamerów on jest dobry :

twitch.tv/firoxgg

pierwszy Polak w DIamond 1 bez żadnej gry ryze. Nagra dopiero za tydzień, bo wyjechał na wakacje.

jest tysiące graczy w Diamond 1 a przynajmniej 30% z nich to polacy...

Opublikowano

jest tysiące graczy w Diamond 1 a przynajmniej 30% z nich to polacy...

a 20% polaków w diamencie wybijało się ryze z bolem :D

Ok będe oglądać streamerów close :)

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie rozumiem czemu jedziecie po Gimperze . On sam mówi, że lami w lola..

Polecam Ci PhantomL0rda. Diamond I na NA , streamuje bardzo często no i można się skurvysyńsko uśmiać ;)

Ewentualnie Bischu, często gra Nidalką i Zedem na midzie.

Opublikowano

Gimperr już nigdy nie odzyska skilla , ten gra dobrze , ale bez przesady .

Lepiej oglądaj różnych stremerów z twicha (Platyna I , Diamond III , a nie Brąz V)

Wejdź w poddział "Media" tam na pewno kogoś znajdziesz .

giphy.gif ­

Opublikowano

Ja juz ogladam salada bardzo dlugo. Gra przecietnie ale wrzuca duzo filmikow.

Codziennie Live'y na ktorych mozna z nim pograc :)

Polecam niz jakiegos Gimperra ktory wrzuca filmiki raz na tydzien(z lola).

BTW. Polecam tez uzytkownika DJPallaside

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...