Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Saladkutwa

HrabiaMarkiz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahah ;D

Jak chcesz się nauczyć grać to graj dużo normali, jak poczujesz to coś, że jesteś gotowy na rankedy to zacznij grać rankedy.

Pamiętaj, że jak przegrasz jednego rankeda to nie graj następnego ;P

To co koledzy piszą wyżej to trochę nie prawda, oglądając streamrów, ani youtuberow z +GOLD'a, nie nauczysz się za wiele, bo najpierw sam musisz dojść do tego golda ;x

Opublikowano

Nikt z polaków streamujących nie gra dobrze =.=

Może jedynie ICEA H2P Gucio coś gra... z tego co wiem MYM/Anexis nie streamują a reszta gra słabo..

http://www.twitch.tv/h2p_gucio
Oczywiście Gucio nie zawsze gra w lola, teraz streamuje Neverwinter.

Gimber to ścierwo, reszta innych youtuberów też... no może... jeżeli już upierasz się przy polaczkach na YT to możesz pooglądać Taoczina, ale polecam oglądać profesjonalistów... xPeke, Rekkles, TheOddOne, PhantomLord itp...

A powiem ci , że się mylisz Muczaczos gra dobrze na midzie , nie tylko teemolem widać u niego na streamie rozgrywki Teamowe 5v5 nie tylko po polsku ale też po angielsku więc nie mów , że żaden polak który streamuje nie gra dobrze.

@TOPiC

Moim zdaniem , Gimper kiedyś grał lepiej , ale jak chcesz się pośmiać z jego częstych wygłupów to go oglądaj , tak samo jest u Salada , zaczeli nagrywać "Cioty Lola grają w Lola" Taka parodia "Gwiazd Lola" więc oglądaj kogo wolisz , ja tam oglądam i tak Nejmusa i Taoczina ;d

fd9cu1.jpg

Opublikowano

a 20% polaków w diamencie wybijało się ryze z bolem :D

Ok będe oglądać streamerów close :)

Pokaż polaków którzy streamują z BoLem bo nie rozumiem dlaczego mówisz takie rzeczy?

Opublikowano

Nikt z polaków streamujących nie gra dobrze =.=

Może jedynie ICEA H2P Gucio coś gra... z tego co wiem MYM/Anexis nie streamują a reszta gra słabo..

http://www.twitch.tv/h2p_gucio

Oczywiście Gucio nie zawsze gra w lola, teraz streamuje Neverwinter.

Gimber to ścierwo, reszta innych youtuberów też... no może... jeżeli już upierasz się przy polaczkach na YT to możesz pooglądać Taoczina, ale polecam oglądać profesjonalistów... xPeke, Rekkles, TheOddOne, PhantomLord itp...

arquel streamuje ale on juz nie jest w anexis

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

A powiem ci , że się mylisz Muczaczos gra dobrze na midzie , nie tylko teemolem widać u niego na streamie rozgrywki Teamowe 5v5 nie tylko po polsku ale też po angielsku więc nie mów , że żaden polak który streamuje nie gra dobrze.

@TOPiC

Moim zdaniem , Gimper kiedyś grał lepiej , ale jak chcesz się pośmiać z jego częstych wygłupów to go oglądaj , tak samo jest u Salada , zaczeli nagrywać "Cioty Lola grają w Lola" Taka parodia "Gwiazd Lola" więc oglądaj kogo wolisz , ja tam oglądam i tak Nejmusa i Taoczina ;d

Muczaczos oczywiście że gra dobrze, raz byłem u niego na streamie ale ile on nie jest od nauki grania... Z resztą jakby on stał się sławny zaraz latałoby 100000 noobów teemo tak jak Udyrów przez Spirit Guard skin... Jak chcemy się uczyć to można oglądać PhantomLorda.

Raz widziałem tego grubasa z DB streamował, akali grał

Ten grubas to Shushei czyli postać która dała Fnatic zwycięstwo w S1, obecnie jest w Fnatic Hall of Fame... Shushei nadawał tempo tej grze w S1.

Opublikowano

Ja z tych zagranicznych NAJBARDZIEJ polecam Ci Voyboya ...

Z nim da sie nauczyć wiele, przy każdej grze pokazuje Runy / Masteriesty na championa

Przed i po każdej akcji opisuje mniej więcej co chce / chciał / co zrobił

Ogólnie bardzo sympatyczny gość :)

Opublikowano

Nie oglądaj "geja" --> "Gimperra" i tak to prawda. Chyba, że masz czas to można na komórce, bo wtedy nie dajesz im hajsu a wiesz jak to z tym wygląda. Albo idź na lola zwykłego poczekaj w menu aż będziesz mieć 5 rozgrywek i sobie pooglądaj z radością.

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...