Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seorian-Metin2 [Hamachi]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj o 15 bądź po 15 .

@

Podziękujcie Tokahiro bo nie potrafi się zabrać do roboty, sama to muszę ogarnąć .

DPFt2G3.png

Opublikowano

serwer niby po 15 a 19. i nadal of powiedz nam odrazu ze 4ever albo nie dzisiaj i nie jutro nie beda ludzie czekac ;)

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Prawdopodobnie dzisiaj o 15 bądź po 15 .

@

Podziękujcie Tokahiro bo nie potrafi się zabrać do roboty, sama to muszę ogarnąć .

Skoro w teamie jest:

[HA]Tokus

[GA]Lexi

[sGM]Nekro

[GM]Zeros

[HOST]Tezer

Z czego ty masz jedną postać jeden się obija to jeszcze trzech zostało.

Raczej też powinni pomóc bo jak nie to nie wiem co oni tak robią. A tam na przyszłość, jak mówisz o dacie startu to dodaj jakieś 5-6h, lepiej niech team czeka na start niż gracze.

@Tokahiro Dziękujemy!!!

Jak możecie dodajcie może jakiś system zwierzaków, zielarstwa, albo czego tam jeszcze + jakiś dangeon ;)

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

ten serwer nie wystartuje, ładują nam bajki że o 15. dzisiaj mówili ze o 02.00

tak na prawdę nie długo napiszą ze serwer wystartuje w lipcu, albo of 4ever,

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Bez metina nie możesz żyć czy co ? Czekamy na hosta, pojechał gdzieś i nie wiemy kiedy będzie .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Bez metina nie możesz żyć czy co ? Czekamy na hosta, pojechał gdzieś i nie wiemy kiedy będzie .

kultury trochę, odezwalo sie ktora spedza 24/24 w metinie, bajeczki wciskacie ze niby to niby tamto ;]

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

@2UP

Proszę bardzo, od wczoraj nic nie robię. Pasuje Ci takie coś Panie wulgarny i bez kultury osobistej maso ;) ?

DPFt2G3.png

Opublikowano

@2UP

Proszę bardzo, od wczoraj nic nie robię. Pasuje Ci takie coś Panie wulgarny i bez kultury osobistej maso ;) ?

My się pytamy czy serwer wgl wystartuje, bo wgl nie ma ani żadnego infa czy serwer jeszcze istnieje, mam kulturę dla osoby która ma do mnie kulturę

podaj wreszcie czy serwer ma zamiar wystartować , jak nie to zamknij temat i będzie spokoj ;))

andmo3.png
Moj Fanpage 

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...