Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seorian-Metin2 [Hamachi]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ahhaha od kiedy na privkach dostaje się bana za takie GÓWNO ogarnij sie .VIR

śmiech na sali

Smiech na sali to jest jak czytam to co piszesz . Serwer to serwer i na każdym są jakieś granice, wyzywanie graczy nie wchodzi w grę, niektórzy biorą to do siebie. Ludzie mają uczucia, to nie maszyny .

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo mi się server podoba! Juz zasysam ;)

@Edit mam wira w kliencie..

Zapewniam, że jeżeli wykrywa Ci wirusa jest to nieszkodliwe .

DPFt2G3.png

Opublikowano

bo serwer off, niby robią medium i bedzie pozniej on haha

Co w tym śmiesznego ? Bawi Cię Twoja głupota której masz po głowę?

Mam takie pytanie, bo chyba nie doczytałem w prezentacji, godziny serwera podaj..

Serwer chodzi praktycznie przez 36h non-stop. Czasami zdarzą się jakieś restarty lub przerwy z 1h . W niektóre dni pracuje 48h .

Kiedy on?

Tego nie jestem w stanie określić, większość graczy chciała aby poziom trudności się trochę zwiększył tak więc to zrobimy. Myślę, że dzisiaj sobie odpuścimy odpalanie go tylko testowanie czy questy działają i reszta rzeczy o które nas poproszono ;)

DPFt2G3.png

Opublikowano

Co w tym śmiesznego ? Bawi Cię Twoja głupota której masz po głowę?

Serwer chodzi praktycznie przez 36h non-stop. Czasami zdarzą się jakieś restarty lub przerwy z 1h . W niektóre dni pracuje 48h .

Tego nie jestem w stanie określić, większość graczy chciała aby poziom trudności się trochę zwiększył tak więc to zrobimy. Myślę, że dzisiaj sobie odpuścimy odpalanie go tylko testowanie czy questy działają i reszta rzeczy o które nas poproszono ;)

gram na serwerze i nie da się go już bardziej urozmaicić, tzn. aby poziom trudności był mniejszy, no ale ok, róbcie jak uważacie, ja poczekam do jutra ^_^ Pozdrawiam, napisz na pw, na mpcforum mam propozycje, nie chodzi o gm.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

gram na serwerze i nie da się go już bardziej urozmaicić, tzn. aby poziom trudności był mniejszy, no ale ok, róbcie jak uważacie, ja poczekam do jutra ^_^ Pozdrawiam, napisz na pw, na mpcforum mam propozycje, nie chodzi o gm.

Nie chcemy zmieniać rat serwera lecz chcemy dodać ulepszacze które wystarczy ustawić w navicat :p . Zmienimy na 105 poziom, dodamy po nowej zbroi oraz broni i questy .

DPFt2G3.png

Opublikowano

Nie chcemy zmieniać rat serwera lecz chcemy dodać ulepszacze które wystarczy ustawić w navicat :P . Zmienimy na 105 poziom, dodamy po nowej zbroi oraz broni i questy .

Ja gram na serwerze, bo max lv 99 i syriusz oraz niebianka, a ja mysle gdy dodasz te bronie i zbroje oraz 105 lv, troche stracisz graczy

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Ja gram na serwerze, bo max lv 99 i syriusz oraz niebianka, a ja mysle gdy dodasz te bronie i zbroje oraz 105 lv, troche stracisz graczy

Trochę graczy chcę 105, dodajemy po 1 zbroi i broni trudno dostępnych a także ustawiamy biologa :p

DPFt2G3.png

Opublikowano

z tego co tera wiem to pl ma po 3 bronie i 105 lvl max więc w czym problem to klasyk ;d

Serwer jest robiony na podstawie Polskiego Metina tylko nie jako Hard ;)

DPFt2G3.png

Opublikowano

Dobrze, to tylko moje przemyślenia, co do serwera i graczy, no ale jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić.. Dobrze czekam do jutra, powodzenia z serwerem ^_^

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Słuchaj, zakładam, że jesteś Yo więc tak ..

Według Ciebie widzieć coś na własne oczy to wierzyć graczom na słowo ?

Maso dostał bana za wulgaryzmy i obrazę, o 2:00 ładnie się popisał słownictwem, dzisiaj też . "Szma**, kur**, psie" to nie obraza ?

No sorry ale sam bylem przy banie jak ten caly ninja Meh czy Mehu sprzedal HA, ze ktos go wyzywa i HA przyszedl do jinno i dostal bana. Bo uwierzyl sprzedawczykowi na slowo ...

Wystarczyly by same questy dodac i zostawic max 99 ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Dlaczego mi strona nie działa?

This webpage is not available

bo serwer jest off line ? <_<

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Serwerek najbardziej mi się podoba mógł by być na dedyku.

Właśnie pobieram Launchera. :) !

Edit.

OFF :CCCCCCCCCCCCC

Pracujemy na serwerze . Na razie nie jest On dostępny dla graczy ;) . Dajcie nam maks 2 dni solidnej pracy . Minimum 1 .

Ale ja mam tak z każdym...

Podacie jakiś któren działa?

Jak ma Ci działać skoro nie było hosta online + do tego porty nie są odpalone wraz z serwerem ?

DPFt2G3.png

Opublikowano

Najpierw robicie taki serwer, a teraz zmieniacie, bo kilku graczom się nie podoba. Jeżeli macie perspektywy na dedyka i ItemShop, to robienie takiego czegoś tylko zniechęci graczy a dlaczego? Bo przykładowo serwer 2 dni Offline; przeciętny gracz będzie szukał nowego serwera, a jeżeli znajdzie nowy i lepszy to na wasz już nie wróci. Tylko tak mówię, abyście się zaś nie rozczarowali. Jak plan był serwer easy z 99lv, to taki ma być do końca, a nie codziennie zmieniacie. Prace na wyłączonym serwerze... hmm ciekawe co to za prace, wszystko można robić na włączonym. Oczywiście wgrać można na wyłączonym aby MySQL się nie popsuło, ale... ja się nie znam. I tak jak już pisałem za dużo teamu, z uwagi na to że przez dwa dni solidnej pracy wszystkim w zespole to można pół serwera zrobić.

Życzę powodzenia, bo będzie wam potrzebne.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

hmm, zagram na tym nowym, troche mnie ostrasza te oczernianie spamu, itp na moj temat na hamachi

ale moge polecic serwer bo bardzo fajnie sie gra, 0 lagow mila adminstracja

kiedy wystartujecie i bedzie online

zapraszam na serwer ten i polecam pozdro maso8523

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Najpierw robicie taki serwer, a teraz zmieniacie, bo kilku graczom się nie podoba. Jeżeli macie perspektywy na dedyka i ItemShop, to robienie takiego czegoś tylko zniechęci graczy a dlaczego? Bo przykładowo serwer 2 dni Offline; przeciętny gracz będzie szukał nowego serwera, a jeżeli znajdzie nowy i lepszy to na wasz już nie wróci. Tylko tak mówię, abyście się zaś nie rozczarowali. Jak plan był serwer easy z 99lv, to taki ma być do końca, a nie codziennie zmieniacie. Prace na wyłączonym serwerze... hmm ciekawe co to za prace, wszystko można robić na włączonym. Oczywiście wgrać można na wyłączonym aby MySQL się nie popsuło, ale... ja się nie znam. I tak jak już pisałem za dużo teamu, z uwagi na to że przez dwa dni solidnej pracy wszystkim w zespole to można pół serwera zrobić.

Życzę powodzenia, bo będzie wam potrzebne.

Bierzemy każdego słowa pod uwagę i prawdą jest to, że team jest za duży .

Dlatego z Teamu zostaje wyrzucona [TGM]Luna z powodu braku aktywności i braku spełniających wymagań a także [sGM]Lush na własną prośbę z powodu braku czasu

DPFt2G3.png

Opublikowano

Bierzemy każdego słowa pod uwagę i prawdą jest to, że team jest za duży .

Dlatego z Teamu zostaje wyrzucona [TGM]Luna z powodu braku aktywności i braku spełniających wymagań a także [sGM]Lush na własną prośbę z powodu braku czasu

Jak już jesteś dostępna powiedz co jest z serwerem, i kiedy macie zamiar go odpalić i będzie już online dla graczy??

andmo3.png
Moj Fanpage 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...