Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Seorian-Metin2 [Hamachi]

.Vir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer nie działa pozdro :**

niby działa a nadal 10osob w rankingu 90lv i 16lv max.. :) widzę właśnie że strona do wyłudzania hasła

pamiętajcie dawajcie hasła inne niż gracie na innych serwerach dedykowanych

np

hasło199

itp :)

Człowieku nie wiesz co gadasz, haha do wyłudzania hasła . Serwer działa, ss'a podesłać jak ludzie grają ? Po za tym ludzi hasła są kodowane i w navi nie widać ich takie jakie podają podczas rejestracji, spłyń bo idiotę z siebie robisz. To, że nie potrafisz wejść na serwer to już nie moja sprawka .

PS. Jestem na bieżąco informowana o wiadomościach z sieci Panie Polish. Jeszcze kilka obraz i wulgaryzmów a pożegnamy sie .

DPFt2G3.png

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co pisać, Jest trochę nie ciekawe to że na serwerze który jest hamachi trza expić, wiadomo że przy większej ilości graczy czy mobów będą duże lagi, więc nie widzę w tym sensu.

No ale oczywiście na dedyka by się nadawał taki serwer. Życzę wam jak najlepiej.

Opublikowano

czy kurwa ktoś poda te sieci?

@@Edit

nie trzeba wyciągnołem sobie z źródła ;q

bk0ZyMF.jpg

Opublikowano

Co pisać, Jest trochę nie ciekawe to że na serwerze który jest hamachi trza expić, wiadomo że przy większej ilości graczy czy mobów będą duże lagi, więc nie widzę w tym sensu.

No ale oczywiście na dedyka by się nadawał taki serwer. Życzę wam jak najlepiej.

Nabijasz sobie posty czy co ?

Po pierwsze przeczytaj parametry serwera, 9.6GB przeznaczone na serwer + 25MB gdzie łącze całe jest 50 MB. Hamachi to też serwer bosz ludzie :p . Niektóre dedyki są gorsze od hamachi ..

DPFt2G3.png

Opublikowano

tylko ze przewaznie serwery dedykowane stoją dłużej niz hamachi i ludzie będą się bali dac kase na is

to moje zdanie a na serwer oczywiscie wbije bo mi się strasznie podoba wręcz jestem zachwycony bo takiego serwera szukałem od dawna

do cholery Jak mam wejsc na serwer jak mam na kazdym chanelu "...."

a pisze na hamachi to mi nikt kuźwa nie odpisze

Opublikowano

Nabijasz sobie posty czy co ?

Po pierwsze przeczytaj parametry serwera, 9.6GB przeznaczone na serwer + 25MB gdzie łącze całe jest 50 MB. Hamachi to też serwer bosz ludzie :P . Niektóre dedyki są gorsze od hamachi ..

A faktycznie, ale przy większej ilości mobów tak będzie serwer mulił.

Niektóre hamachi są lepsze dlatego że ktoś stawia dedyka za 100zł

Opublikowano

Nie chciałbym być chamski czy nawet gorzej, ale... Nie za dużo tej administracji?

Pierwsza dwójka + ew hoster i nikt więcej a nie jacyś

[sGM]Nekro - Zarządca rangi [GM] oraz [sGM]

[sGM]Lush - Zarządca Forum, opiekun serwera .

[GM]Zeros - Zarządca działu "Skargi", opiekun serwera

zarządca rangi?,

zarządca działu "Skargi" aż tak dobrze zna się na budowie poszczególnych elementów SFTP i MySQL?--> chyba że te skargi są na graczy to spoko.

zarządca forum? no bardzo się na pracował... i napracuje ale dobra niech będzie.

Taka moja rada, czym mniej ludzi w teamie tym mnie kłótni i różnych poglądów na daną sytuacje.

Mam tylko nadzieje że do serwera ma dostęp tylko hoster+ max 2 osoby, a cały team.

Jakbym miał 10gb ram (wnioskuje że na kompie ma te 16) to bym się zajął renderingiem, a nie serwera metin, ale to jest tylko moje zdanie.

A teraz odnośnie serwera, szkoda że hard, myślałem że coś więcej będzie. Podejrzewałem jakieś dangeony, rajdy, przygody, biolog, jakieś nowości, a tutaj... Trochę rozczarowanie skoro próbujecie IS wprowadzić. Na waszym miejscu nie wkładał bym kasy na dedyka, bo nie ma sensu, ponieważ ja osobiście nie zagram i myślę że mało osób będzie grało, ponieważ nikt nie lubi męczyć się z eq. Serwery prywatne są dla zabawy, aby ciągle nie expić.

Pytanie ogólne:

Jakie są na waszym serwerze rozrywki? bo raczej na wojny gildia jak na razie za małe lvl i mało osób.

@może z tym hardem trochę przesadziłem, może bardziej medium, no ale nie wiem. Według mnie serwer który ma dobrą fabułę i coś "nowego" co przyciąga uwagę jest godny polecenia.

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Opublikowano

No nie no, kur*a.. Już mam błąd ;c. Poradzicie coś?
Treść błędu:

Failed to load image (filename: d:/ymir work/ ui/pattern/Board_Corner_RightBottom.tga)

... ;x

Opublikowano

Serwera nie Polecam ponieważ.

• Offy/Lagi/ Cieszko się zalogować
  • Gm Rozdaje swym kolegom Ekwipunek
  • + Levele swoim kolegom
  • Mało Graczy na Serwerze
  • 0 Kultury wobec Adminstracji obraza. wyzywa
  • Połowa Graczy jedzie na WH/ITP/BS

Cieszko nieraz się zalogować wywala co sek, nie da się wgl grać cofa exp, gm swoim kolegom rozdaje eq np z navi, była taka sytuacja ze serwer wywalilo i off logowanie, i nagle w rankingu 3/4 osoby wbiły po 2 poziomy w górę ciekawe? jak to :)), zero kultury od team, do niego pisze a on do mnie z mordą ty ped**e jesteś gimbusem itp i Banik dostałem haha.

serwer pełen debi.. na wh/ itp

nie polecam serwera...Pozdrawiam ( WilczekMALY)

Opublikowano

Serwera nie Polecam ponieważ.

• Offy/Lagi/ Cieszko się zalogować
  • Gm Rozdaje swym kolegom Ekwipunek
  • + Levele swoim kolegom
  • Mało Graczy na Serwerze
  • 0 Kultury wobec Adminstracji obraza. wyzywa
  • Połowa Graczy jedzie na WH/ITP/BS

Cieszko nieraz się zalogować wywala co sek, nie da się wgl grać cofa exp, gm swoim kolegom rozdaje eq np z navi, była taka sytuacja ze serwer wywalilo i off logowanie, i nagle w rankingu 3/4 osoby wbiły po 2 poziomy w górę ciekawe? jak to :)), zero kultury od team, do niego pisze a on do mnie z mordą ty ped**e jesteś gimbusem itp i Banik dostałem haha.

serwer pełen debi.. na wh/ itp

nie polecam serwera...Pozdrawiam ( WilczekMALY)

@offtopic:1. Z tym mogę się zgodzić,lagi i offy,ale nie aż tak za często.

2. Aha? Ogarnij się bo nawet nie wiesz sam,nie grałeś nawet z 1h i już taki komentarz. Nikt z teamu nie rozdawał EQ navi i nie będzie rozdawał

3. HAAHAHA. Administracja nie daje lvl. Więc możesz wycofać.

4. Mało graczy? Było dziś z 17 graczy,wiadomo,zawsze są początki serwera.

5. Jak ci coś nie podoba,to też sam użyj,bo tylko wejdziesz na ten serwer z 5 min to będzie płacz jak nic.

@TOPIC: A ja polecam serwer, Ciekawa atmosfera,sporo graczy,i wgl.

Pozdrawiam. Kowalski AkA Kowalska AkA KowalIsBack

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

2. Aha? Ogarnij się bo nawet nie wiesz sam,nie grałeś nawet z 1h i już taki komentarz. Nikt z teamu nie rozdawał EQ navi i nie będzie rozdawał

5. Jak ci coś nie podoba,to też sam użyj,bo tylko wejdziesz na ten serwer z 5 min to będzie płacz jak nic.

wypier.. Lizusie gma

Opublikowano

ciekawe za co ostrzeżenie. kur.. dajecie za co? że powiedziałem wypier& to wgl nie wulgaryzm hah

mpcforum spada na psy.........przez tych nie douczonych modów

Opublikowano

MałyWilczek, od początku prezentacji piszesz nieprawdę .

Pokaż dowody, że ktoś z Administratorów obraża. Nikt nigdy nikogo nie wyzwał . Administracja odpowiada graczom na ich pytania, nie olewa ich .

Masz dowody ? Ja mam, chcesz logi z całego dnia ? Zobaczymy czy będziesz taki zawzięty na pisanie postów które nic nie wnoszą i są nie prawdą .

Eq i levele znajomym . Ciekawie, nikt z naszych znajomych nie gra na tym serwerze . Administracja ma +17 lat i nikt kogo znamy tu nie gra . Team się jedynie zna ze sobą .

Dzisiaj Tokahiro za pomocą losowania rozdawał Fryzury które otrzymały 4 osoby .

Jak ktoś jedzie na cheatach to zrób film, daj dowody i ta osoba zostanie zbanowana .

Cieszko ? Słownik się kłania Panie drogi.

Co do "Mało Graczy" to myślę, że całkiem spoko było. W godzinach 18/19 było 26 graczy.

Nie przegrałeś 10 minut zakładam i już oceniasz serwer .

DPFt2G3.png

Opublikowano

MałyWilczek, od początku prezentacji piszesz nieprawdę .

Pokaż dowody, że ktoś z Administratorów obraża. Nikt nigdy nikogo nie wyzwał . Administracja odpowiada graczom na ich pytania, nie olewa ich .

Masz dowody ? Ja mam, chcesz logi z całego dnia ? Zobaczymy czy będziesz taki zawzięty na pisanie postów które nic nie wnoszą i są nie prawdą .

Eq i levele znajomym . Ciekawie, nikt z naszych znajomych nie gra na tym serwerze . Administracja ma +17 lat i nikt kogo znamy tu nie gra . Team się jedynie zna ze sobą .

Dzisiaj Tokahiro za pomocą losowania rozdawał Fryzury które otrzymały 4 osoby .

Jak ktoś jedzie na cheatach to zrób film, daj dowody i ta osoba zostanie zbanowana .

Cieszko ? Słownik się kłania Panie drogi.

Co do "Mało Graczy" to myślę, że całkiem spoko było. W godzinach 18/19 było 26 graczy.

Nie przegrałeś 10 minut zakładam i już oceniasz serwer .

do cholery zamiast się przejmowac jakims głupim dzieckiem to pomoz wbic na serwer!!!

Opublikowano

Haahaha, beka z administracji

juz 2 lub 3 osoba dostala bana za free :D

Ktos powiedzial GA ,ze ktos tam wyzywa, nie mial dowodow i typek dostal bana paranoja -.-

Administracja wierzy na slowo graczom ...

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Hamachi na którym trzeba expic i jest is ?? Hahha dobre... Hamachi jestp ostawiony na kompie wiec jeden ddos i po serwerze więc raczej szybko padnie więc nei oplaca sie expic na hamaku i tym bardziej kupować coś.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Hamachi na którym trzeba expic i jest is ?? Hahha dobre... Hamachi jestp ostawiony na kompie wiec jeden ddos i po serwerze więc raczej szybko padnie więc nei oplaca sie expic na hamaku i tym bardziej kupować coś.

@OFF: 1. Exp to jest,ale jest łatwy,w 2-3h i masz 99.

2. IS'a narazie nie ma,więc odpuść to.

@TOPIC: A ja dalej polecam ten serwer,atmosfera jest,sporo graczy. Zapraszam.

Pozdrawiam. Kowalska AkA Kowalski AkA KowalIsBack

f5VDdgI.jpg

Opublikowano

Haahaha, beka z administracji

juz 2 lub 3 osoba dostala bana za free :D

Ktos powiedzial GA ,ze ktos tam wyzywa, nie mial dowodow i typek dostal bana paranoja -.-

Administracja wierzy na slowo graczom ...

Słuchaj, zakładam, że jesteś Yo więc tak ..

Według Ciebie widzieć coś na własne oczy to wierzyć graczom na słowo ?

Maso dostał bana za wulgaryzmy i obrazę, o 2:00 ładnie się popisał słownictwem, dzisiaj też . "Szma**, kur**, psie" to nie obraza ?

DPFt2G3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...