Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]League Of Craft SERWER MOBA 2 Drużyny PVP Serwer na podstawie gry League of legends Oraz DOTA2 Sklep z przedmiotami Jungla 3 Lany

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no to czekamy dalej .. oby wystawrtowal zobaczymy co z tego bd

Jest tylko 1 problem

Będzie hamachi :/

nikt z hostów którzy się zgłosili nie odpisują

:/ nikt dosłownie więc jezeli nikt się nie zglosi to wtedy hamak

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Obym w to uwierzyl :D a masz cos na te mobki co sa po jungli porozsadzane i zeby dawaly zdolnosci takie jak Baron?

Będą ale narazie nie muszę później zobaczyc czy to nie za mocne, jak narazie to w sklepie można kupować itemy i one dają buffy

Pamiętajcie narazie hamak jak ktoś zahostuje lub wyśle ktos kase To jedziemy z dedykiem

Opublikowano

Szukacie sponsora?

Ile ma byc slotow?

Ile ma byc mb na gracza?

Pozdro

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Szukacie sponsora?

Ile ma byc slotow?

Ile ma byc mb na gracza?

Pozdro

Tak szukamy, i to od dawna! slotów ma być gdzieś 20-25 a mb na graca około 70-80

Opublikowano

@UP

mogbys podac hamachi oraz ip serwera??

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

@UP

mogbys podac hamachi oraz ip serwera??

nie będzie hamaka tylko dedyk

ORAZ BARDZO SMUTNA WIADOMOŚĆ!!!

Z powodu braku pluginów na automatyczny reset mapy (żaden nie działa) Ja będę resetował mapę ręcznie tzn jeżeli skończy się mecz

musicie poczekać aż ja zresetuje i inni grają :/ niestety żaden plugin na reset mapy nie działa więc ja muszę :/

Wiadomość 2

- można tworzyć klasy własne np łucznik-assasyn czyli połączenie łucznika i assasyna (łuk i zatruty miecz)

- Szukam kogoś kto napisze plugin na reset mapy tzn(że mapa powraca do początkowego stanu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...