Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]League Of Craft SERWER MOBA 2 Drużyny PVP Serwer na podstawie gry League of legends Oraz DOTA2 Sklep z przedmiotami Jungla 3 Lany

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może podałbyś kiedy start ?

No dokładnie niewiem to zależy czy wreszcie mi mój Hoster napisze :)

A kiedy można by zagrać?

napisałem wtedy kiedy Hoster odpisze Lub nowy się znajdzie

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

;

Zagram na pewno, jeżeli będzie no premium :D

Na pewno będzie No premium

Szczerze to nigdy nie zrobiłem serwera premium i nigdy nie zrobię :)

Opublikowano

Moim zdaniem niewiele będzie to miało wspólnego z grą LOL, bez skilli i 3 klasami z serwerów PVP, jedynie tryb rozgrywki. Okropna prezentacja, jedynie logo dobrze wygląda... Nie polecam serwera!

Skille są już dodane, Prezentacja zmieniona

Opublikowano

Naprawde szacun.. tylko na start czekam .. jak nie wypali na hamaka go odpal wielu zagra!! pozbierasz na dedyka i... naprawde.. dostalem bana for ever na lolu juz niewroce.. ale na to wejde !!!! oby ci sie udalo :)

Dziękuje no tylko na hosta czekać

i na aktualizacje pluginów :P bo nie wszystkie aktualne.

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością a tak dokładnie czego ci brakuje plluginów modów hostingu ?

Brakuję mi tylko hosta Nie odpowiada od 2 miesięcy w ogóle na gg nie wchodzi :(

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać! :D

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Dodaj plugin bending. Dzięki niemu można władać nad żywiołami i dodałbyś postacie mag wody, ognia, ziemii i powietrza. Tam chyba po 9 skilli jest ale można zredukować. pzdr, jbc, to pisz na pw.

Dobrze kombinujesz dodam to, dzięki jeżeli jeszcze macie jakieś pomysły to smiało pisać w komentarzach!

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajebiście na pewno zagram a tak btw:

Nick w lolu: Zpupy

LvL: 28

Doświadczenie: to trudno powiedzieć czasami się gra dobrze a czasami gorzej.

i mam pytanie do ciebie looken jak np. będę kupował itemy na sam damage jak adc to mogę mieć na hita np. wrogiego maga i czy tank będzie padal na pare hitów czy będzie tak jak w prawdziwym lolu że trzeba go tłuc bardzo długo?

Witam na pewno zagram na serwerze ponieważ bardzo lubię lol'a

Mam pytanie czy jak będę miał bardzo duży damage to jest szansa ze na 3 hity zdejme wrogiego maga? i czy jak będę full tankiem to będą musieli mnie tłuc bardzo długo czy szybciutko?

jest możliwość zostania adminem lub moderatorem?

może i mam 14 lat ale ogarniam

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajebiście na pewno zagram a tak btw:

Nick w lolu: Zpupy

LvL: 28

Doświadczenie: to trudno powiedzieć czasami się gra dobrze a czasami gorzej.

i mam pytanie do ciebie looken jak np. będę kupował itemy na sam damage jak adc to mogę mieć na hita np. wrogiego maga i czy tank będzie padal na pare hitów czy będzie tak jak w prawdziwym lolu że trzeba go tłuc bardzo długo?

Witam na pewno zagram na serwerze ponieważ bardzo lubię lol'a

Mam pytanie czy jak będę miał bardzo duży damage to jest szansa ze na 3 hity zdejme wrogiego maga? i czy jak będę full tankiem to będą musieli mnie tłuc bardzo długo czy szybciutko?

jest możliwość zostania adminem lub moderatorem?

może i mam 14 lat ale ogarniam

Tzn to będzie tak Ma się 100 hp na początek i potem sie itemy kupuje na życie i na dmg i tyle ile dmg tyle walisz a im więcej życia tym więcej razy musisz go uderzyc

Opublikowano

mam pytanie czy w jungli będą red jaszczury i blue golemy dające buffy?

Niestety nie :( ale może dodam

narazie jest zrobione tak że są ukryte guziki i one dają buffy.

Opublikowano

Pff. dalej nie zmieniam zdania dot. "właściciela" tego tematu, podawanie reflinka ze strony, która już dawno została nazwana scamem? (Darmocraft) To gówno nie działa, pozdro.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Pff. dalej nie zmieniam zdania dot. "właściciela" tego tematu, podawanie reflinka ze strony, która już dawno została nazwana scamem? (Darmocraft) To gówno nie działa, pozdro.

Spoko Jeżeli według ciebie to nie działa to poszperam a tak wgl co masz do mnie? Bo nierozumiem Skoro ci się nie podoba to możesz iść i na to nie zwracać uwagi

btw nie nawidze ludzi takich jak ty, wchodzą na prezentacje i odrazu pisać że nie wypali i hate'ować cały czas -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...