Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]League Of Craft SERWER MOBA 2 Drużyny PVP Serwer na podstawie gry League of legends Oraz DOTA2 Sklep z przedmiotami Jungla 3 Lany

Looken

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pff, człowieku każda zła ocena nie jest HATEM, mam uzasadnione, nie ogarnięty właściciel, gdzie Ty tutaj hejt widzisz? musisz być bardzo zdolny.

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

Pff, człowieku każda zła ocena nie jest HATEM, mam uzasadnione, nie ogarnięty właściciel, gdzie Ty tutaj hejt widzisz? musisz być bardzo zdolny.

dobra miałeś rację przesadziłem

postanawiam się poprawić

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

server zapowiada sie ciekawie jak wystartuje napewno wbije i oblukam to i owo a i mam taki pomysl na guziki by byl timer ktory bedzie zamykal do nich dostep i dawal co jakis czas

Opublikowano

server zapowiada sie ciekawie jak wystartuje napewno wbije i oblukam to i owo a i mam taki pomysl na guziki by byl timer ktory bedzie zamykal do nich dostep i dawal co jakis czas

fajny pomysł tylko żeby było tak że guziki pojawiają się w losowych miejscach bo jakby ciągle były w tym samym miejscu to :/ i żeby zabierały życie tak jakby to był czerwony jaszcur

Opublikowano

ostatnio u mnie wiele się wydarzyło i jestem po prostu ze stresowany :/ przepraszam że się wszystkiego czepiam ale mnie też zrozumcie :(

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Udało się zrobiłem 1 moda dodaje on nowy boomerang zadaje on 5hp na początek ma się 100 hp więc to duzo

teraz planuje dodać NexusBlock żeby ten Nexus ładnie wyglądał

w planach mam jeszcze kilka nowych broni a także dodać nowe moby czyli dodam golema, jaszczura,barona nashora, smoka

i wiele więcej :) z każdego będzie buff z nashora będzie szybsza regeneracja many i zdrowia + kasa

z smoka kasa

golemy jaszczury dodają buffy golem - szybciej sie poruszasz + skaczesz wyżej

jaszczur - twoje ataki są silniejsze + spowalniasz

Opublikowano

cześć Looken do dobry stary szelu jest miejsce dla mnie w administracji? napisz na pw Tak/Nie

siema daj Like jeśli mnie popierasz w Jakiś np Komentarzu Itp

Mam serwer Minecraft Start już nie długo .....wejdz na profil i wejdz w Temat: SerwerZ Magią :D znajdziesz mnie na steam itp masz problemik zapytaj się mnie Postaram się pomóc piszcie na pw jeśli szukasz kogoś na serwer jest szansa że się zgodzę :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

CZemu tak dlugo juz startuje ten serwer:(( Zapowiadal sie bardzo wczesnie a tu juz wrzesien i nadal nie ma:( cczesto gram w lola i w minecrafta a chcialbym zagrac w LolCrafta

xDD Gdy sie cos zapowiada to raczej gdy sie jest bliski konca projektu a nie bo tak to tylko odechciewa sie czekac:( Ale jesszcze poczekam:)

Pomoglem??? Daj Like:)

Niedlugo Tworze Serwer:)

Opublikowano

CZemu tak dlugo juz startuje ten serwer:(( Zapowiadal sie bardzo wczesnie a tu juz wrzesien i nadal nie ma:( cczesto gram w lola i w minecrafta a chcialbym zagrac w LolCrafta

xDD Gdy sie cos zapowiada to raczej gdy sie jest bliski konca projektu a nie bo tak to tylko odechciewa sie czekac:( Ale jesszcze poczekam:)

Wiem. wiem mój błąd ale wiadomość taka Pluginy mapa i wszystko Gotowe! Teraz tylko pisze do hosta i serwer rusza za 10-5 dni będzie on :)

Opublikowano

Wątpie że to wypali po 1 nie ma odpowiednich modow aby zombie poruszaly sie po linii prostej a nie rozpraszaly sie po calej mapie po 2 ciezko jest zrobic aby co minute pojawialy sie zombie a po 3 jak zamierzasz zrobić aby wieża strzelała a gdy się zniszczy wieże to aby przestała

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Wątpie że to wypali po 1 nie ma odpowiednich modow aby zombie poruszaly sie po linii prostej a nie rozpraszaly sie po calej mapie po 2 ciezko jest zrobic aby co minute pojawialy sie zombie a po 3 jak zamierzasz zrobić aby wieża strzelała a gdy się zniszczy wieże to aby przestała

po 1 wieże mam plugin na to po 2 miniony też plugin i wreszcie mam mod na itemy na regeneracje zdrowia many na szybkość ataku i szybkość ruchu ... to tyle :)

Opublikowano

Obym w to uwierzyl :D a masz cos na te mobki co sa po jungli porozsadzane i zeby dawaly zdolnosci takie jak Baron?

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

To kiedy serwer wystartuje??

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...