Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna a pilka

ShaarawY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Związki zaczynają się psuć w momencie, gdy któraś ze stron stawia drugiej tego typu ultimatum. Po wątpliwej dojrzałości jaką wykazała Twoja (była?) dziewczyna wnioskuję, że jesteś jeszcze młody, więc masz duuużo czasu na znalezienie odpowiedniej baby, która nie będzie hamowała rozwoju Twoich pasji.

#don't care

Opublikowano

Dzieki za pomoc naprawde dużo mi pomogliście :))) Wybieram Piłkę a z nią się żegnam:)

I dobra decyzja, bo nie powinna Ci stawiać warunku. Nawet powinna była zrozumieć, że masz swoją pasję. A pewnie jak z nią zerwiesz to pójdzie do swoich koleżanek, że została rzucona dla piłki nożnej ^_^ Nic no.. Tyle grasz w piłkę, kontynuuj to, a w przyszłości spokojnie znajdziesz drugą.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Zostaw tego pojeba, jak Ci każę wybierać pomiędzy tymi dwoma rzeczami. Jakby miała trochę oleju w bani, to by zrozumiała o co chodzi.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Może dlatego, że więcej czasu poświęcasz grając w gałę?

Niektóre dziewczyny są wredne, jak nie zdążysz odebrać telefonu to potrafią się obrazić i chuj ;d

Opublikowano

Związki zaczynają się psuć w momencie, gdy któraś ze stron stawia drugiej tego typu ultimatum. Po wątpliwej dojrzałości jaką wykazała Twoja (była?) dziewczyna wnioskuję, że jesteś jeszcze młody, więc masz duuużo czasu na znalezienie odpowiedniej baby, która nie będzie hamowała rozwoju Twoich pasji.

co do mego wieku lat mam 16 ;P

Jak powiedziałem jej że z nią zrywam to sie rozpłakała i powiedziała żebym jej wybaczył i że więcej nie bedzie stawiała mi takiego ultimatum ^.^ haha

Opublikowano

co do mego wieku lat mam 16 ;P

Jak powiedziałem jej że z nią zrywam to sie rozpłakała i powiedziała żebym jej wybaczył i że więcej nie bedzie stawiała mi takiego ultimatum ^.^ haha

po zrobieniu tego tematu s*ka straciła już zaufanie w twoich oczach

ty jestes panem i władcą

ty decyduj

są inne baby które jeszcze będą się pchały do Ciebie

­

Opublikowano

Ból dupy nastoletniej dziewczyny, przypuszczam ze jesteś w gimnazjum, twoja dziewczyna też ...

Zaczekaj aż dorośnie, bo dziewczyny dorosłe i inteligentne jeżeli kochają to zrozumieją .

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Piłka - " Jesteś pantoflem, spisz fiuta na straty

Moszna niech ci służy za parzydło do herbaty

Znajdą cię w szafie wiszącego na krawacie

Spuszczone gacie, jęzor na brodzie, pała w łapie... "

Opublikowano

Moim zdaniem, ta dziewczyna no nie wiem, dla zabawy jest z Tobą etc.

Masz 16 lat, takie związki najczęściej nie są długie, a ten wiek to jeszcze do " najmądrzejszych " nie należy :)

Gdyby mi kobieta postawiła warunek, albo ona albo motoryzacja to oznaczało by, że mnie nie kocha i nie chce żyć dalej ze mną a takie związki sensu nie mają.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Podziel ja.. Powiedz jej, ze bedziesz spedzac z nia 3/4 czasu a na pilke 1/4.. powiedz ze jest Twoim zyciem, nie chcesz jej staracic, a w pilke chcesz pokopac, bo moze cos z tego osiagniesz.. a jak Cie zostawi, pojdziesz grac do jakiegos wiekszego klubu, to bedzie zalowac ze Cie zostawila.. no bo jak wiecie leca tez na kase.

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...