Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna a pilka

ShaarawY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem ;/

dziewczyna postawiła mi takie coś

Wybieraj Albo ja Albo Piłka Nożna ...

nie wiem co wybrać .. pomozcie

nie moge od tak przestać grać w piłke bo ją kocham gram 8 lat bez przerwy wiec jest sporo ... ;/

ehh ale mi postawiła co mam wybrac .. ;/

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twoja dziewczyna jest za przeproszeniem troszkę nienormalna. Nie powinna Ci stawiać warunku między nią, a Twoją pasją. Spróbuj z nią porozmawiać na ten temat. Powiedz jej, że kochasz ją i chcesz też grać. Ustal, że będziesz mniej grać lub coś w tym stylu. Jeżeli Cię kocha to powinna to zrozumieć.

Opublikowano

Ach te wasze życiówki, normalnie tragedia.

Poświęć więcej czasu dziewczynie, mniej piłce.

To jest normalne, że jakiś sport się uprawia, no kurde.

Powiedz jej, że będziesz grał czy to jej się podoba czy nie, a jak nie podoba to nie jest Ciebie warta.

Pis.

1374233458-U949229.png

Opublikowano

Wiesz każdy by tu powiedział żebyś wybrał dziewczynę ale ja ci powiem żebyś wybrał piłkę nożną dlaczego? to nie jest jedyna dziewczyna na całym świecie zawsze możesz sobie znaleźć dziewczynę lepszą od niej i która ci pozwoli ci grać w nogę.

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Dziewczyn jest na pęczki.

Kocha to zrozumie... Nie kocha... Well będziesz miał tylko zawód miłosny i tyle...

Opublikowano

Powiedz jej, że piłka to twój żywioł i wiesz że piłka nigdy cie nie zdradzi, a ona może

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

To może zaproś ją na jakąś wspólną grę w piłkę? Może poświęcasz jej za mało czasu?

Opublikowano

Jeżeli dziewczyna stawia ci ultimatum pomiędzy twoją pasją a nią (osobą którą kochasz), to nie jest ciebie warta. Nie potrafi zrozumieć, że ty też masz swoje pasje i chcesz je rozwijać. Pogadaj z nią o tym albo postaw jej ultimatum pomiędzy tobą a czymś co kocha i spytaj czy jest to łatwa decyzja i czy jest jej miło.

Opublikowano

chuj jej w dupe, wybierz piłkę. jak stawia ci taki warunek to szkoda na nią czasu.

Opublikowano

Jak każe Ci wybierać to jest jakaś pokurwiona. Prawdziwa dziewczyna zaakceptowałą by to ze chłopak ma jakąś pasje. Wybierz piłke. Na pewno nie będzie Ci kazała wybierac.

Opublikowano

powiedz jej, że postawiła ci trudne ultimatum.

Ja na twoim miejscu wybrałbym piłkę, bo jeżeli dziewczyna mi robi takie coś to od razu powiem jej, że nie może mi kazać wybierać między nią ani hobby.

Opublikowano

Pier___l ją xD Graj w golfa.

Po chu_ piszesz swoje sprawy prywatne na forum ? Sam pomysl.

Dziewczyna. :huh:

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Jak by mi tak dziewczyna powiedziała to bym jej wygarnął co myślę , czy nie myślisz że to jest troche chore? To tak jak albo ja albo komputer..

Rzuć ją i szukaj innej;-)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Troche przesadza ta twoja dziewczyna bo jeśli to twoja pasja nie powinna ci kazać wybierać.Porozmawiaj z nią o tym może zmieni zdanie.Jeśli nie zmieni i ją kochasz to wybierz ją.

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Postawiła Ci ultimatum ? Odradzam Ci jaki kolwiek związek z taką dziewczyną, jak można przestać robić to co sie kocha, rozumiem jakby powiedziała, że chce Cie mieć troche więcej i, abyś chociaż trochę ograniczył grę, ale jeśli postawiła Ci ultimatum, to zakończ związek, bo będą ciągłe kłótnie, a związek i tak się rozpadnie.

Opublikowano

Wybieraj noge, bo w przyszłości będą lecieć takie ultimatum jak koledzy albo ja. Nie pozwól aby dziewczyna nad Tobą panowała, a jak Cię kocha to pogodzisz sport z nią.

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Nie no, to jest jakaś paranoja... By wymagać od kogoś wyboru... Tak jak tu Albo piłka albo ja... Widać że dziewczyna ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, i ego wybujałe.

Ja bym wybrał nogę, bo temu kwiatu co pół światu.

Opublikowano

Tego kwiatu to pół światu, jak to mówią.

Pogadaj z Nią, a jak nie zrozumie, no to over..

Albo na złość powiedz Jej "Albo ja, albo Twoje przyjaciółki", czy coś w ten deseń.

Opublikowano

Lepiej zrobić karięrę i mieć naprawdę to jedną jedyną a nie dziewczynę która Ci mówi co masz robić a co nie !

Jeśli kocha to zrozumie że wybrałeś piłkę :)

Albo spróbuj postawić ją w takiej sytuacji jakie teraz jesteś ty :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...