Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Algoria.pl

Sensual

Algoria - Wieża Demonów  

1 265 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za wprowadzeniem Prywatnego DT?

• Tak!
      1141
    • Nie..
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapowiada się zajebiście tylko dlaczego strona nie działa?

Opublikowano

Bardzo ciekawe macie pomysły oby nie było jak z Balantią. Jak narazie jestem neutralnie nastawiony do serwera ale na 100% wbiję zobaczyć co i jak.

Opublikowano

napwno zagram ale gdzie jest system kosciumow jest bardziej rozbudowany przecierz a system energi i system petow malo troche tego

Shizer dobra beka na tsie triadora była :D

Opublikowano

napwno zagram ale gdzie jest system kosciumow jest bardziej rozbudowany przecierz a system energi i system petow malo troche tego

Shizer dobra beka na tsie triadora była :D

Na filmach :).

Opublikowano

Bardzo ciekawe macie pomysły oby nie było jak z Balantią. Jak narazie jestem neutralnie nastawiony do serwera ale na 100% wbiję zobaczyć co i jak.

Fakt, na Balantii popełniliśmy wiele błędów(na początku).. ale przez to jesteśmy o niebo bogatsi w doświadczenie.

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Serwer mega, pytanie do administracji: Będzie możliwość zmieny czcionki taka jak bała na Balantii.pl?

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

Mam nadzieję, że po tych początkowych problemach na Balanti, panowie wyciągnęli pewne wnioski i tutaj takowe problemy się nie pojawią.

Jako iż nie ma teraz nic ciekawego na 'rynku' nowych serwerów metin2, polecam zajrzeć.

Powodzenia ze startem i obyście nie mieli żadnych większych problemów :-)

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Jestem trochę zdziwiony że administracja takiego servera, opisała go na odje***się czemu tak sadzę?

• Można zauważyć że prezentacja nie jest za wielka i mało w niej zawartych jest szczegółów.
  • Mało opisanych systemów
  • Nie treściwe informację.

Moglibyście dłużej z tym posiedzieć i wtedy napisać, bardziej informujący temat i ciekawy który można by było czytać całymi dniami, a tak szczerze nic się nie dowiadujemy.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Mam nadzieję, że po tych początkowych problemach na Balanti, panowie wyciągnęli pewne wnioski i tutaj takowe problemy się nie pojawią.

Jako iż nie ma teraz nic ciekawego na 'rynku' nowych serwerów metin2, polecam zajrzeć.

Powodzenia ze startem i obyście nie mieli żadnych większych problemów :-)

Szkoda że tak a nie inaczej się potoczyły sprawy z Balantią, ale dzięki jesteśmy o niebo bogatsi w doświadczenie. :)

Jestem trochę zdziwiony że administracja takiego servera, opisała go na odje***się czemu tak sadzę?

• Można zauważyć że prezentacja nie jest za wielka i mało w niej zawartych jest szczegółów.
  • Mało opisanych systemów
  • Nie treściwe informację.

Moglibyście dłużej z tym posiedzieć i wtedy napisać, bardziej informujący temat i ciekawy który można by było czytać całymi dniami, a tak szczerze nic się nie dowiadujemy.

Tyle że jest jeden szczegół.. zapowiedź to nie wikipedia.

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...