Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] PlayPoke.pl - Pokemon MMORPG 2D w przeglądarce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak kilka razy klinkę zapamiętaj mnie to zaznacza się : Zapamiętaj mnie oraz Przypomnij hasło

EDIT: Przy akceptuję regulamin też. Nie wiem czy tak ma być ale piszę :P

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No więc chciałbym się zgłosić na testera tej gry.

Oczekuje od niej tego,że na początku mamy do wyboru 3 standardowe pokemony 1 generacji.

Możemy wiadoma rzecz expić je aby ewoluowały i miały lepsze staty.

Wymieniać się pokemonami z innymi trenerami.

Przechodzenie gymów.

Ogólne explorowanie świata przechodzenie jaskiń itd.

Ewentualnie jakaś fabuła poboczna.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Rejestracja (a raczej zajmowanie loginow) powinno zostac niedługo udostępnione, muszę tylko załatwić wszelkie sprawy z cdn. Także keep calm and play poke. ;)

Opublikowano

Cześć,

nie mogę edytować postu, więc aktualizacja w kolejnym.

Rezerwacja nicków jest już włączona. W ramach zachęty jeden z koncept artów [1 gen]

Pnvu0Ar.jpg

Opublikowano

Cześć,

nie mogę edytować postu, więc aktualizacja w kolejnym.

Rezerwacja nicków jest już włączona. W ramach zachęty jeden z koncept artów [1 gen]

Pnvu0Ar.jpg

Fajny czym to robiłeś ?

Opublikowano

Delikatny problem na iPadzie (w pionie)

image.jpg

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Killau, po co ten fragment kodu jeśli wystarczy wrzucić na serwer obrazek o nazwie favicon z rozszerzeniem *.ico, tzn favicon.ico ? :)

Poza tym uwierz mi, Scolari wie jak to zrobić :D

Opublikowano

Edytowana wersja pokebitwy.pl

Ciekaw w czym Pokelife podobne jest w pokebitwy.pl chyba tylko tematyką ;D

Opublikowano

Scolari kupił silnik pokebitwy.pl - przerobił trochę grafikę tylko ...

Ogarnij tylko,że pokebitwy.pl ma całkiem inną rozgrywkę.

Opublikowano

Wyjaśnianie robienia z siebie głupka jako trolling.. Meh, pan Kawus to się akurat regularnie ośmiesza zarówno tutaj jak i na innych forach pseudohejtując PlayPoke.pl i jednocześnie reklamując swoją "grę" a po chwili kasując całe wypowiedzi. Generalnie, szkoda słów. ;)

m5nV4Dp.jpg

Opublikowano

Akurat to moja pierwsza wypowiedź odnośnie jakiejkolwiek gry pokemon :D Nie interesuje się tym, ale wiem, że zakupiłeś silnik za 1000 zł od pewnego Pana :) Oprawiłeś w grafikę i tyle, po za tym do mnie też pisałeś, aby Ci stworzył silnik, raczej przerobił mój własny w realia pokemon :) Mogę udostępnić całą historię rozmowy :)

Opublikowano

Nie interesuje się tym, ale wiem, że zakupiłeś silnik za 1000 zł od pewnego Pana :)

Oczywiście, że tak "xD".

Poziom EXP i wykresy skopiowałem z vallheru, ekonomię z xnova a trening z gryviawww.

Generalnie nie chcę używać tutaj epitetów określających głupotę, ale lepiej będzie dla Ciebie jeśli skończysz pisać w tym temacie zanim ośmieszysz się kolejny raz. Rzucania oskarżeniami i bredniami nie toleruję niezależnie od tego czy jest to forum "twórców gier" w internecie czy oficjalne pismo.

Pan PokeGra.pl już zdecydowanie przegina, zarówno tutaj jak i na innych forach. Rozumiem, że jedyną linią obrony wtórnej gry jest oskarżanie twórców konkurencyjnych?

Opublikowano

Scolari - "PO PIERWSZE" nie jestem twórcą żadnej gry pokemon, mówię to po raz drugi...

"PO DRUGIE" Sam kupiłeś grę pokebitwy od Ardena, nie wypieraj się bo przytłoczę zaraz niezbite dowody, a tego byś nie chciał.

'PO TRZECIE" Mam multum screenów jeszcze z tego czasu jak szukałeś naiwniaka, który wykona Ci grę pokemon ja Ci powiedziałem 3 k a Ty, że za 1k już sobie kupiłeś :)

"PO CZWARTE" Nic nie mam do twojego projektu, jedynie nie mam szacunku do osób, które nie są szczere.

"PO PIĄTE" Pokemony jak sama nazwa wskazuje "Licencja" Moment Ci to zamknie Nintendo, chyba, że nie będziesz pobierał więcej niż 300 zł mc :D

Opublikowano

Sam kupiłeś grę pokebitwy od Ardena, nie wypieraj się bo przytłoczę zaraz niezbite dowody, a tego byś nie chciał.

Czekam.

Nie masz pojęcia o zarówno tym, jak wygląda kod jak i o licencjonowaniu gier home-made indie przez Nintendo Europe. Czekam, aż znów zaczniesz zamieniać swoje posty na ".". ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...