Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamizacja Europy

Kossik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hrabson jesteś głupi czy udajesz?Masa filmików na YT jest, razem ze statystykami.Za koło 30lat nie będzie czegoś takiego jak Francja z Francuzów, będą kozojebcy.Dlaczego wszyscy tolerują tatarów którzy nie robią nic złego?Ja mega rasita nawet do nich nic nie mam.Żyją se niekomu nie przeszkadzają.Ale kurwa nie pozwole żeby moja żona/dziewczyna/chłopak czy kurwa ktokolwiek mi bliski miał być poniżony/zabity/zgwałcony czy cokolwiek bo tak im nakazuje popierdolony dżihad czy inne gówno.Bieda i syf u nich powstał właśnie przez tą ich jebaną religie, którą chcą wprowadzić u nas, mają wyjebane na nasze prawo, a z racji tolerancji religijnej(np. jak Ty) mogą wszystko bo jak im zabronimy to dyskryminacja czy inny chuj.

Wystarczy poczytać co się dzieje w Anglii, Francji, Belgi, Luxemburgu.Mój ojciec tam pracował, opowiadał mi że wiecej ich tam lata jak np. beligjczyków.

Bronisz ich jakby to było nie wiem co..jakby to była nie prawda.Myśl jak chcesz, ale później nie zapłacz jak ci zgwałcą 9 letnią siostre(może jej nie masz, może masz, przykład z dupy a jest ich wiele) bo ich religia pozwala a w prawo mają wbitego chuja.

p.s w Japonii, nie mają żadnych praw i co?Źle im?Nie sondze.Dopóki będą dostawać cokolwiek od krajów Europejskich będą tu przyjeżdżać i z czasem wprowadzać swój syf.

Ło kurwa. Powoływanie się na filmy z YT jako dowód. Dyskusja się jebła, szkoda :(

1374788544-U921656.png

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze panistawa
Krucjaty czas wznowic!!!
Nie ma sie co opierdalac trzeba bic arabów....

Seiran95.jpg

Opublikowano

Ło kurwa. Powoływanie się na filmy z YT jako dowód. Dyskusja się jebła, szkoda :(

No to czekam na cos od ciebie.Chyba kolejna nasza dyskusja zakończy sie tym że ty tak twierdzisz i chuj.

Opublikowano

No to czekam na cos od ciebie.Chyba kolejna nasza dyskusja zakończy sie tym że ty tak twierdzisz i chuj.

Człowieku, dyskusja z tobą nie ma sensu. Jesteś radykałem, który nie przyjmuje do świadomości niczego co wykraczałoby poza jego wąski zakres pojęcia. Czego ty oczekiwałeś?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Nie mam nic do nich. Jestem tylko ciekaw po co przyjeżdżają do Polski. Do roboty? Jak w Polsce nie ma żadnej roboty.

btw o co chodzi z tą maczetą i żołnierzem :D ?

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Polsce to póki co na razie nie grozi, ale Niemcy czy Francja, pomału zamienia się w kalifat ma własne życzenie przez swoja ułomną, lewicowa i wielokulturową politykę, a Ty Hrabson, ciekawe czy będziesz tak liberalnie nastawiony do muzułmanów, gdy nie daj Boże, przeprowadzą jakiś zamach np. w Warszawie i nie obrażaj Polaków nazywając ich "polaczkami".

Opublikowano

Mam w rodzinie turka (mąż mojej kuzynki).. I muszę wam powiedzieć że tylko na takim wypizdowie jak Irak i inne syfy są szaleńcy zdolni się wysadzić za książkę.. Dało się z nim normalnie pogadać bez problemu ogarnięty człowiek modliic modli się tam do swojego boga ale mi to zwisa puki nie krzyczy allah akbar jak coś wybucha :D

Opublikowano

Po co oni to robią się pytasz ?

Każda religia się szerzy i przyjmuje kolejnych wiernych, ale islam robi to z przymusu i agresji oraz przemocy.

Będą mordować ateistów, katolików, żydów i innych - czyli wszystkich którzy nie należą do Islamu.

Mylisz Islam z Jihadem, ale ok.

Opublikowano

Człowieku, dyskusja z tobą nie ma sensu. Jesteś radykałem, który nie przyjmuje do świadomości niczego co wykraczałoby poza jego wąski zakres pojęcia. Czego ty oczekiwałeś?

To chyba dyskusja z tobą nie ma sensu.Lecisz na pierdoloną mode na wszystko.Moda na tolerancje- hrabunia jest tolerancyjny, moda na apple-hrabunia ma apple, chciałbym zobaczyć jak wyglądasz.

Nie potrafisz powiedzieć nic prócz tego że jesteśmy nietolerancyjni i że nie wszyscy arabowie są tacy.Tymczasem oni chodzą gwałcić i zabijać.Pozdrawiam pana kretyna.

P.s skoro ty się tak bardzo na wszystkim znasz że wykraczasz poza wąski zakres pojęcia, to może czas uczyć takich debili jak ja?Czekam na to co masz do powiedzenia bo jak na razie to jedyne co mówisz to wszystko na opak zdrowemu rozsądkowi

Opublikowano

Pamiętam pewien kawał :

Podchodzi chłop do Jezusa i mówi : "Jezusie, przyszedł ktoś do Ciebie - mówi, że jest w sprawie wiary"

Idzie Jezus porozmawiać z tym człowiekiem i wraca śmiejąc się. Chłop pyta : "Co Cie tak ubawiło?

Wiecie co odpowiedział Jezus? "Bo to kolejny baran z mojego kółka rybackiego, które założyłem 2000 lat temu!

MORAŁ? Pomyślcie sami^^

1372794467-U137250.jpg

Opublikowano

To że reszta Europy jest bardziej od Polski cywilizowana względem tolerancji, ma też swoje minusy. Patrząc pod tym punktem właśnie, Polska jest na lepszej pozycji.

Z drugiej strony... Takie Niemcy czy Francja, nie umieją powiedzieć. "Nie! Nie będzie tu żadnych meczetów! Nasze kraje od zarania dziejów, były katolickie i tak pozostanie"

Tolerancja jest dobra, ale w ostatnim czasie zaczyna ona działać na drugą stronę...

I przy okazji... Co jak u nas zacznie najazd Islamistów to co? Będziemy mieli jakikolwiek wybór? Nie, bo to rząd podejmuje decyzje i w tym wypadku, zrobi to też za naszymi plecami.

Nie potępiam Islamistów, bo są normalni ludzie z tą wiarą. Ale mówienie o nich jak o terrorystach, jest błędne. Jihad anyone? To święta wojna właśnie dla Islamistów, i to głównie radykałów.

Zresztą, w kościele katolickim też radykałów nie brakuje... Jak dla mnie, można było by w Polsce buddyzm wyznawać i było by lepiej...

Opublikowano

Ostatnio czytając newsy na Gadu Gadu ( ^^ ), przeczytałem że jest właśnie budowany meczet w Warszawie.

Jeżeli ktoś chce sobie przeczytać to tutaj ---> click

YLzOXFh.png

Opublikowano

Jak dla mnie do 2030 roku spokojnie Francja będzie muzułmańska, a Niemcy do 2050 roku.

Ogólnie o temacie, to uważam, że powinni oni wracać do siebie gdyż nie ma tu dla nich miejsca. W Polsce mamy pierwszy stopień jihadu więc możemy jeszcze czuć się spokojnie, ale z czasem jeżeli nie zaczną działać odpowiednie osoby zacznie się u nas to co w Wielkiej Brytanii.

Ścinanie głów etc.

"Nie wszyscy arabowie są tacy sami"

http://bham.pl/wiadomosci/aktualnosci/3078-plaga-muzulmanskich-gangow-gwalcicieli

Opublikowano

Endymion, racja fejs jest już islamski. Ciągle mam w proponowanych islamskie grupy, fanpage i w ogóle. To się dzieję naprawdę.

Opublikowano

Nono na pewno. Mam naprawdę grubą bekę z wielkich fajterów internetowych typu avki fb/gg "WALKA Z ISLAMEM, ISLAM WON Z POLSKI" którzy muczą dużo a mało mleka dają. Gdyby rzeczywiście coś się działo, ciekawe ilu by naprawdę wyszło na ulicę i coś by działało... =)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Nono na pewno. Mam naprawdę grubą bekę z wielkich fajterów internetowych typu avki fb/gg "WALKA Z ISLAMEM, ISLAM WON Z POLSKI" którzy muczą dużo a mało mleka dają. Gdyby rzeczywiście coś się działo, ciekawe ilu by naprawdę wyszło na ulicę i coś by działało... =)

Gdybym mieszkał w większym mieście to oczywiście, że bym wyszedł.

Jednak jak znam mój kochany Sandomierz to na ulice wyszłyby zwierzęta(czyt. kibice) zaczęli by robić syf i burdel i tak by się przemarsz skończył

Opublikowano

Jednak jak znam mój kochany Sandomierz to na ulice wyszłyby zwierzęta(czyt. kibice) zaczęli by robić syf i burdel i tak by się przemarsz skończył

Bo to norma w tym kraju? Co młodzi zaczynają protestować, to miejscowe bydło się zlatuje.

Opublikowano

Nie mówię że nie. Jednak ustawianie sobie avków na GG "Walka z islamem" i wielkie bojówkowanie w necie (no to w sumie coś pokroju antify xD) zdaje się tyle co... działanie antify właśnie. Przypadek? Nie sądzę.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Bezsens. Czyste mordowanie, do tego nie narodowość, lecz religia. Wierzą w tą swoją głupią religie.

@down

Matko Boska. Oglądnęłam całe, czy Oni są normalni ? Jak można ściąć tak głowe ? W 5 minucie chyba, tną na żywca, i jeszcze sie cieszą. Powiesiłabym wszystkich nawet tych którzy nic nie zrobili, bo drą za przeproszeniem mordy i mają uśmiechy na twarz, bo zabijają człowieka który nic im nie zrobił. A nawet jeśli.. jak kur** można zrobić takie coś ?
*przepraszam za przekleństwo, ale już nie wytrzymałam.

Opublikowano

No i co zrobisz tym 'zasięgiem' jak to nazwałeś? Pokazujesz jedynie że ów religia jest be, fuj - własne zdanie. No ale co poza tym?

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Opublikowano

Jak przez tyle lat Europa (z Polską włącznie) prowadziła tak chujową politykę ds. imigrantów to niech się teraz wszyscy nie dziwią...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ogólnie Unia Europejska do drugie ZSRR to nie ma co tutaj mówić o chujowej polityce - chęć zebrania zjednoczonej europy i wymieszania worka z gównem z... normalnymi ludźmi? Inaczej się tego nazwać nie da.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...