Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamizacja Europy

Kossik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co o tym sądzicie ? Jesteście dla nich tolerancyjni ?

Wypowiedzcie się na ten temat, chciałbym znać waszą opinię ;)

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A chcesz mieć łeb ścięty maczetą jak żołnierz z GB?

Ściąć to oni sobie mogę maczetą napleta ;)

Opublikowano

Ściąć to oni sobie mogę maczetą napleta ;)

Ciekawe czy byłbyś taki wygadany jakby Ci Abdul zasrany podleciał z AK-47 hehe :D

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Ciekawe czy byłbyś taki wygadany jakby Ci Abdul zasrany podleciał z AK-47 hehe :D

Nie podleciałby bo mieszkam na takim zadupiu w Polsce, że nie opłaca mu się tutaj przyjeżdżać :)

Jestem PEWNY, że za 10-12 lat, będę musiał PRZYMUSOWO wstąpić do wojska, bo te kurwy będą wyniszczać i mordować nasz lud i kraj. :)

Zero tolerancji dla nich, gwałcą bezbronne i niewinne kobiety, mordują kogo chcą, WSZYSTKO im można, ja za zamordowanie bym wylądował w więzieniu, a im nic sie nie dzieje. Zmieniają naszą kulturę, prawo, wszystko na ich korzyść. W końcu będzie już za późno na ratunek, zostanie walka.

Opublikowano

Nie podleciałby bo mieszkam na takim zadupiu w Polsce, że nie opłaca mu się tutaj przyjeżdżać :)

Jestem PEWNY, że za 10-12 lat, będę musiał PRZYMUSOWO wstąpić do wojska, bo te kurwy będą wyniszczać i mordować nasz lud i kraj. :)

Zero tolerancji dla nich, gwałcą bezbronne i niewinne kobiety, mordują kogo chcą, WSZYSTKO im można, ja za zamordowanie bym wylądował w więzieniu, a im nic sie nie dzieje. Zmieniają naszą kulturę, prawo, wszystko na ich korzyść. W końcu będzie już za późno na ratunek, zostanie walka.

100% poparcia z mojej strony.

Ale nasz rząd jest tak głupi, że na wszystko się zgodzi, mają w dupie swój kraj tylko żeby dupe im limuzynami wozić :)

Dzisiaj w Faktach widziałem, że rząd chce wprowadzić podatki na napiwki np. kelnerów no do chu** pana czy to jest normalne? Dosyć, że kradną na każdym kroku to jeszcze takie coś. Rzygać mi się chce, trzeba się uczyć języka i wyjeżdżać stąd jak najszybciej. Najgorsze jest to, że nie widzę szans na poprawę, 0 przyszłości w naszym kraju. Bolesne ale prawdziwe.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Podobno, za około 50 lat w Europie w większości będą ludzie z islamu i religia ta będzie dominującą? Polecam oglądać filmy Pana Max Kolonko - Mówi jak jest, bardzo mądry człowiek opowiada o różnych problemach ze świata ;)

Opublikowano

w Polsce jest chrześcijaństwo w większości i puki tak bedzie to my bedziemy bezpieczni.

Nie mam nic do muzułmanów, ale się ich obawiam. Szczególnie pod kątem terroryzmu jaki sieją. Ich dżihad stanowi zagrożenie...

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Coraz więcej pieniędzy ciągną ale nic w zamian nie dostajemy. Gdzie kurwa nasze pieniądze idą, powie ktoś ?

Coś sie poprawiło ? Może oni tworzą super-żołnierzy na walke z Islamem xD. <hahaha>

Popieram Ciebie w 100%, przynajmniej języka i wolności <póki co> nam nie zabiorą.

Jedyny plus jaki w naszym kraju od dłuższego czasu jest to, odrzucenie ustawy od Islamistów :)

Chodziło o ubój krów :)

Jedyny raz coś się im udało.

Za 25 lat, w europie ma być około 150 mln. islamistów.

WYPĘDZIĆ TE BYDŁO Z NASZEJ EUROPY ! NIECH WRACAJĄ DO SWOJEGO SYFU !

EMIGRUJĄ DO NAS -> SPROWADZAJĄ SWOJĄ KULTURĘ I PRAWA -> ROBIĄ SYF Z NASZEGO <NIBY> DOBRA -> JAK ZROBIĄ SYF TO IDĄ DALEJ.

PLAGA.

@edit

Jedyne co nas ratuje to, że Polska jest w chuj biedna i ich tak do nas nie ciągnie bo nie mają czego zabrać ;)

Opublikowano

Pierdolą o tych "niewinnych", "dobrych" muzułmanach, jacy to oni nieszkodliwi... A jak przyjdzie do dżihadu, to ten "dobry" muzułmanin stanie na równi z tymi "złymi".

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Pierdolą o tych "niewinnych", "dobrych" muzułmanach, jacy to oni nieszkodliwi... A jak przyjdzie do dżihadu, to ten "dobry" muzułmanin stanie na równi z tymi "złymi".

I obetną głowę kolejnemu księdzu...

Jestem praktykującym katolikiem i moja postawa w tym momencie jest sprzeczna z moim wierzeniem ( przecież religia miłości ).

Opublikowano

Zależy, nie każdy wyznający tą religie się tak zachowuje, nie jestem jednak tolerancyjny jeżeli stosuje przemoc wobec niewinnych ludzi.

2d6tno4.png

BANNED :(( na 15 dni

Opublikowano

A jego religia nakazuje/pozwala mu na zabijanie niewiernych ehe, takie błędne koło powstaje.

Katolicyzm to religia miłości i wybaczania etc.

Islam to religia mordu i ciągłej wojny.

My nic nie możemy zrobić i o oni ładnie to wykorzystują i są cwani.

Jakby taki ciapaty przyszedł do mojej szkoły to by życia już nie miał. I znów sprzeczność z moim wierzeniem ;)

Opublikowano

NIECH ONI KURWA WYPIERDALAJĄ Z POLSKI KRADNĄ ZUSY NIE ZUSY JA PIERDOLE JAK ZBUDUJĄ U MNIE MECZET TO KURDE ZBURZE ŚRUBOKRĘTEM.

@topic Kraje zachodu są już przesądzone, ale my jeszcze możemy walczyć! For Motherland!!!

Opublikowano

Macie coś do mnie panowie i do mojej religii ? A tak serio to nie mam nic przeciwko niech sobie Araby żyją tylko niech nie tykają naszych kobiet >.< No i nie budować meczetów !

1373794396-U336505.png

Opublikowano

Macie coś do mnie panowie i do mojej religii ? A tak serio to nie mam nic przeciwko niech sobie Araby żyją tylko niech nie tykają naszych kobiet >.< No i nie budować meczetów !

I wypad z Europy.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Niestety , takie zycie.W polsce cie dadza do wiezienia na 5 lat za morderstwo a tam gowno...

Chyba byś musiał kota zamordować... 25 lat jest za zabicie człowieka.

Zajrzyj na bloga -> Click

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...