Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Islamizacja Europy

Kossik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorąc pod uwagę fakt, że jesteśmy jednym z najbardziej nietolerancyjnych i jednocześnie najbiedniejszych państw, dzięki czemu muslimy nie będą miały tu łatwo. Na zachodzie wystarczy, ze ma trójke dzieci i może sobie żyć jak pan nic nie robiąc. U nas tak nie przejdzie, za niskie zasiłki.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba byś musiał kota zamordować... 25 lat jest za zabicie człowieka.

Za dużo serialików w telewizji, 25 lat to jest najwyższy wymiar kary, a jeśli już się tyle dostanie, to można wyjść wcześniej za dobre sprawowanie.

Opublikowano

Może macie racje, za to kocham nasz kraj. Ciapaci tutaj nie przeżyją bo nie będą mieli za co / z czego ;)

Opublikowano

Tak, bo w końcu każdy islamista to żądne krwi zwierzę. Dokładnie tak samo jak każdy katol to radykał latający na pielgrzymki.

Kurwa, oczywiście, że dżihadu się nie toleruję bo jeśli tolerujecie wojnę to jesteście zdrowo popierdoleni. Ale żeby wrzucać wszystkich do jednego worka to trzeba mieć zdrowo nasrane w głowie.

W końcu terrorysta niczym nie różni się od arabskiej rodziny, przyjeżdżającej do Europy w poszukiwaniu lepszego życia, co nie?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tak, bo w końcu każdy islamista to żądne krwi zwierzę. Dokładnie tak samo jak każdy katol to radykał latający na pielgrzymki.

Kurwa, oczywiście, że dżihadu się nie toleruję bo jeśli tolerujecie wojnę to jesteście zdrowo popierdoleni. Ale żeby wrzucać wszystkich do jednego worka to trzeba mieć zdrowo nasrane w głowie.

W końcu terrorysta niczym nie różni się od arabskiej rodziny, przyjeżdżającej do Europy w poszukiwaniu lepszego życia, co nie?

Jeśli próbują żyć za frajer bo chore prawo im na to pozwala to tak

Opublikowano

Jeśli próbują żyć za frajer bo chore prawo im na to pozwala to tak

Bo polacy to nie kantują z użyciem chorego prawa na każdym kroku...

Nie popadajmy w hipokryzję...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Bo polacy to nie kantują z użyciem chorego prawa na każdym kroku...

Nie popadajmy w hipokryzję...

Kantują, ja takich ludzi nie szanuje i nie ważne czy polak czy rusek czy muzułmanin, jebać go.

Tyle, że te araby i inne dziadostwa, sieją gnój, kradną, opierdalają się i jeszcze żądają i płaczą że im źle.Sami sobie wyrobili zdanie na ich temat, więc dlaczego ich bronisz?Proste.Jesteś chujem=ktoś się w końcu do ciebie przypierdoli, jesteś muzułmaninem, który kradnie, gwałci, zabija i się opierdala to na co liczysz?Że Polacy i cała europa będzie ich przyjmować i patrzeć każdemu jednemu na ręcę czy pracuje czy nie?Po co?Nie lepiej ich wyjebać i pozbyć się jakiegokolwiek ryzyka?

Opublikowano

jak kiedyś hitlerowcy tępili żydów, tak teraz islam będzie tępić chrześcijan.

Opublikowano

Kantują, ja takich ludzi nie szanuje i nie ważne czy polak czy rusek czy muzułmanin, jebać go.

Tyle, że te araby i inne dziadostwa, sieją gnój, kradną, opierdalają się i jeszcze żądają i płaczą że im źle.Sami sobie wyrobili zdanie na ich temat, więc dlaczego ich bronisz?Proste.Jesteś chujem=ktoś się w końcu do ciebie przypierdoli, jesteś muzułmaninem, który kradnie, gwałci, zabija i się opierdala to na co liczysz?Że Polacy i cała europa będzie ich przyjmować i patrzeć każdemu jednemu na ręcę czy pracuje czy nie?Po co?Nie lepiej ich wyjebać i pozbyć się jakiegokolwiek ryzyka?

Nie, nie lepiej. Każdy zasługuje na szanse a polityka likwidacji to ksenofobia/rasizm.

Podobnie jak ty kiedyś mówili o czarnych i hitler o Żydach, mieli racje?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Moim zdaniem to jest po prostu chore nie wiem po co chcą "islamiwać Europę" co im to da ? ja jestem totalnie na nie jak widziałem to tam kobiety chodzą ubrane w jakąś "Szatę" i twarz zakryte no chyba nie o.O

1374104818-U732898.png

Użytkownik MPCforum

Opublikowano

Nie, nie lepiej. Każdy zasługuje na szanse a polityka likwidacji to ksenofobia/rasizm.

Podobnie jak ty kiedyś mówili o czarnych i hitler o Żydach, mieli racje?

Miej jakie chcesz zdanie, szanuje je.Żebyś się nie obudził jak twoja dziewczyna albo żona będzie musiała chodzić w worku czarnym

Opublikowano

Moim zdaniem to jest po prostu chore nie wiem po co chcą "islamiwać Europę" co im to da ? ja jestem totalnie na nie jak widziałem to tam kobiety chodzą ubrane w jakąś "Szatę" i twarz zakryte no chyba nie o.O

Po co oni to robią się pytasz ?

Każda religia się szerzy i przyjmuje kolejnych wiernych, ale islam robi to z przymusu i agresji oraz przemocy.

Będą mordować ateistów, katolików, żydów i innych - czyli wszystkich którzy nie należą do Islamu.

Opublikowano

Po co oni to robią się pytasz ?

Każda religia się szerzy i przyjmuje kolejnych wiernych, ale islam robi to z przymusu i agresji oraz przemocy.

Będą mordować ateistów, katolików, żydów i innych - czyli wszystkich którzy nie należą do Islamu.

Mniej więcej to samo co chrześcijanie 600 lat temu

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Troche nas chuj obchodzi co było 600lat temu, ale tylko troche

Ja wiem, że pamięć selektywna to specjalność polaczków ale co tam...(zwycięstwa to do dzisiaj świętują chociaż teraz gówno znaczą, to co złe to do zapomnienia...)

Jedna, wielka, pierdolona hipokryzja. Nie wiecie jak sobie radzić z zagrożeniem więc wybieracie najprostsze rozwiązanie - wypierdolić/nie wpuścić.

Nieudolność rządów i obywateli w tym, a nawet szczególnie polaczków jest porażająca.

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ja wiem, że pamięć selektywna to specjalność polaczków ale co tam...(zwycięstwa to do dzisiaj świętują chociaż teraz gówno znaczą, to co złe to do zapomnienia...)

Jedna, wielka, pierdolona hipokryzja. Nie wiecie jak sobie radzić z zagrożeniem więc wybieracie najprostsze rozwiązanie - wypierdolić/nie wpuścić.

Nieudolność rządów i obywateli w tym, a nawet szczególnie polaczków jest porażająca.

A co mam stać na granicy z AK-47 i w imie zasad i obrony narodu przed islamem rozpierdolic się w raz z innymi ?

600 lat temu - nie dzisiaj, jestesmy mocno rozwinięci.

Radzę poczytać o początkach islamu - gdyż pewnie 50% z was nie wie, że islam to była sekta która się rozrosła, a co najgorsze przerosła nas.

Europa wymiera, nasz przyrost naturalny jest ciągle ujemny, islamiści w końcu przejmą naszą wolną <póki co> Europe ;)

Opublikowano

A co mam stać na granicy z AK-47 i w imie zasad i obrony narodu przed islamem rozpierdolic się w raz z innymi ?

600 lat temu - nie dzisiaj, jestesmy mocno rozwinięci.

Radzę poczytać o początkach islamu - gdyż pewnie 50% z was nie wie, że islam to była sekta która się rozrosła, a co najgorsze przerosła nas.

Europa wymiera, nasz przyrost naturalny jest ciągle ujemny, islamiści w końcu przejmą naszą wolną <póki co> Europe ;)

Próbowałeś pracować jako wróż? Bo widzę, że potrafisz przewidywać przyszłość ;)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Próbowałeś pracować jako wróż? Bo widzę, że potrafisz przewidywać przyszłość ;)

Gdybam sobie, wszystko możliwe, ale idąc dalej takim śladem jakim idzie cała Europa, przyszłość mogę Ci przewidzieć ;)

Opublikowano

Ja także jestem przeciw islamizacji w Polsce/Europie.Ich zasady, normy nie równają się naszym. Na pewno nie tolerowałbym tego jak by zaczęli wprowadzać swoje prawa i zasady do naszej Polski m.in noszenie przez kobiety tych szat, chust.

Opublikowano

Polska, kraj katolicki i nietolerancyjny do tego w porównaniu do innych krajów jest ciężko żyć. Dalej widzicie szansę na ich przetrwanie w Polsce?

Za
dużo serialików w telewizji, 25 lat to jest najwyższy wymiar kary, a
jeśli już się tyle dostanie, to można wyjść wcześniej za dobre
sprawowanie.

Chyba z krzesła spadłeś...

A dożywocie się dostaje za co? Owszem karę za zabicie można dostać niższą niż 25 ale to w innych sytuacjach, a jeśli ktoś zabił bo tak to 25 masz minimum.

Tyle,
że te araby i inne dziadostwa, sieją gnój, kradną, opierdalają się i
jeszcze żądają i płaczą że im źle.Sami sobie wyrobili zdanie na ich
temat, więc dlaczego ich bronisz?Proste.Jesteś chujem=ktoś się w końcu
do ciebie przypierdoli, jesteś muzułmaninem, który kradnie, gwałci,
zabija i się opierdala to na co liczysz?Że Polacy i cała europa będzie
ich przyjmować i patrzeć każdemu jednemu na ręcę czy pracuje czy nie?Po
co?Nie lepiej ich wyjebać i pozbyć się jakiegokolwiek ryzyka?

Jeśli wrzucamy arabów do jednego worka to może zróbmy to z wszystkimi innymi narodami? W końcu w każdym narodzie jest ktoś kto oszukuje, więc po chuj to szufladkować.

Opublikowano

Hrabson jesteś głupi czy udajesz?Masa filmików na YT jest, razem ze statystykami.Za koło 30lat nie będzie czegoś takiego jak Francja z Francuzów, będą kozojebcy.Dlaczego wszyscy tolerują tatarów którzy nie robią nic złego?Ja mega rasita nawet do nich nic nie mam.Żyją se niekomu nie przeszkadzają.Ale kurwa nie pozwole żeby moja żona/dziewczyna/chłopak czy kurwa ktokolwiek mi bliski miał być poniżony/zabity/zgwałcony czy cokolwiek bo tak im nakazuje popierdolony dżihad czy inne gówno.Bieda i syf u nich powstał właśnie przez tą ich jebaną religie, którą chcą wprowadzić u nas, mają wyjebane na nasze prawo, a z racji tolerancji religijnej(np. jak Ty) mogą wszystko bo jak im zabronimy to dyskryminacja czy inny chuj.

Wystarczy poczytać co się dzieje w Anglii, Francji, Belgi, Luxemburgu.Mój ojciec tam pracował, opowiadał mi że wiecej ich tam lata jak np. beligjczyków.

Bronisz ich jakby to było nie wiem co..jakby to była nie prawda.Myśl jak chcesz, ale później nie zapłacz jak ci zgwałcą 9 letnią siostre(może jej nie masz, może masz, przykład z dupy a jest ich wiele) bo ich religia pozwala a w prawo mają wbitego chuja.

p.s w Japonii, nie mają żadnych praw i co?Źle im?Nie sondze.Dopóki będą dostawać cokolwiek od krajów Europejskich będą tu przyjeżdżać i z czasem wprowadzać swój syf.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...