Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego ta gra się robi coraz gorsza ?

BonBox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

up ironi nie ogarniasz -.-

Top : gra jest taka że brak tu jakiej kolwiek analizy umiejętności poza win \lose które w całej grze jest 1 do 1 bo jak niby inaczej co nie ? xD , potem jakieś dewize które przykrywają elo i teraz jest flame bo ja mam srebro a on diament , a ukryte elo to samo . Riot tym czymś zniszczył sobie trochę tą społeczność .

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gra wam się znudziła i tyle...

Wg. mnie to dobrze że riot interesuje się grą i ją ciągle zmienia. Mam nadzieje że w następnym sezonie też zajdzie wiele zmian, tak żeby wyszła nowa meta, aby gracze od nowa mogli poznawać tajniki np. tak jak w tym sezonie jungli.

League of Legends

Opublikowano

Kazda gra robi sie coraz gorsza, poniewaz jest taki okres, w ktorym dzieciaczki dostaja internecik a razem z nim dostep do LoL`a, wiec atmosfera psuje ta gre, a nie patche (czy to grosze czy tez lepsze). I nie mowcie ze przez updaty gra jest gorsza, bo jezeli gra bylaby od kilku lat taka sama, i nic by sie w niej nie zmienilo to graloby w nia nie wiecej niz tysiac osob, wiec pomyslcie.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Gra cały czas jest taka sama tylko dzieli sie na 2 typy ;

~rankedy soloque : tutaj sie nie patrzy na ludzi tylko na siebie, nie ma co patrzec jak ludzie sie wyzywaja na zmiane, piszecie ze zjebane community to nie grajcie solo rankedow.

~5 premades ; tutaj gra nabiera sensu polega sie na ludziach ktorych zaprosimy i czerpiemy zabawe z gry.

Opublikowano

widocznie masz szczescie, takie sytuacje maja miejsce bardzo czesto.

jestem spokojnym graczem i nawet jak ktos padnie to nie flamuje.

jakby wszyscy byli tak wzorowi jak dordo, gra była by lepsza.

yao-ming-face-bitch-please-fuck-that-mem

Opublikowano

A mi się po prostu wydaje że to nie wina żadnych upgradów , tylko po prostu gra Ci się nudzi jak każda inna po czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...