Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boty zostały zbanowane popołudniu jeśli się nie mylę, może kto się zaloguje w tych i w tych godzinach dostanie jakiś bonusik ? Wkońcu zapowiadano że osoby które nie zostały przyłapane na bocie nie będą stratne a wręcz przeciwnie, zyskają :P

A możesz udowodnić ? Nie słyszałem tego a chciałbym być pewny bo mi się upiekło od bana :)

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A możesz udowodnić ? Nie słyszałem tego a chciałbym być pewny bo mi się upiekło od bana :)

A co mam Ci udowadniać ? Gdzieś był taki wpis na forum BP więc mówię jak jest :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

FENIKS napisał pewnie to od tak a zapewne nic nie będzie :P Jeśli to było podczas piłki to jemu i Ba_Diablo się nudziło piłeczkę EIC odbijali , ubijali się itp. :P na severze PL1

@EDIT

Chyba że niespodzianka to podwójne części do Kronosa

Opublikowano

Wczoraj wszedlem sobię na mapę (ja bana nie mam :D) i na czacie pisał FENIKS. Pisał coś o sobotniej niespodziance. Nie chciał powiedzieć co to będzie. Co o tym sądzicie ?

FENIKS zapewne pisał o niespodziance dla bociarzy a nie dla uczciwych graczy.

Uczeń
Opublikowano

Skad wiesz ? sprawdzales z kolegami kto kiedy ? co do minuty moze nie ale do godziny bym sie tu zastanawial

wie bo sam banowal;d

Opublikowano

mi również dużo nam zabrali większość pewnie odejdzie i koniec bedzie dark

No ja przed chwilą się zalogowałem na swoje konto i zero PP, zero ulepszeń LF4 i itp. Masakra, ja tam kończę grę w to.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No ja przed chwilą się zalogowałem na swoje konto i zero PP, zero ulepszeń LF4 i itp. Masakra, ja tam kończę grę w to.

na jakim to serwerze ? przecież o 17 dopiero jest możliwość wejścia na konto

gfgdf

Opublikowano

na jakim to serwerze ? przecież o 17 dopiero jest możliwość wejścia na konto

Ja o 15 moglem wejsc na pl1

Ja już przed 14:00 wbiłem.

b_560x95.png

Opublikowano

Ciekaw jestem kto będzie teraz bocił :D Gdyby KOS/OS był teraz za darmo to może bym się skusił ale KBota przez ten czas nie tykam :D

jp8p35.png
Opublikowano

Ciekaw jestem kto będzie teraz bocił :D Gdyby KOS/OS był teraz za darmo to może bym się skusił ale KBota przez ten czas nie tykam :D

Po takiej akcji która miała teraz miejsce ? Żadnego bota już nie spotkasz, no chyba że jakiś desperatów którym na koncie nie zależy :P

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Po takiej akcji która miała teraz miejsce ? Żadnego bota już nie spotkasz, no chyba że jakiś desperatów którym na koncie nie zależy :P

już latają i jeszcze się rzucają że oni nie bocą

Opublikowano

już latają i jeszcze się rzucają że oni nie bocą

Ich konta, ich sprawa i jeśli dostaną po permie to będzie ich strata ;) Nie ma się czym przejmować prawda ?

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...