Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dzień długi, jeszcze pełno bedzie takich jak my, ciekawe jak TOP'ki dadzą sobie teraz rade :D ?

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurka wodna , a niech to diabli.Ban na pl1 poleciał a miałem wykupioną premke w tym miesiącu na pół roku.Ban dostałem na 72 godziny Os używałem kilka godzin dziennie 4 godziny maks dziennie .Dzisiaj mnie coś pokusiło by odpalić k bota po raz pierwszy go odpaliłem od roku chyba i ban po 3 godzinach bocenia k botem (:

Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 68 godzin(y). Nie wydam już na tą grę ani złamanego grosza !

Opublikowano

Za nie dlugo przyjdzie nam na email wiadomosc od BP "Twoja firma Cie poczebuje, dolacz do nas a dostaniesz za darmo: konto premium na 5 miesiecy,.. i inne duperele".

oiph.png

Opublikowano

Sprzedajecie konta z powodu warna? xDxDxD

Zobaczycie, jakiś czas i ten system wyłączą z powodu ,,technicznych* ''

* = Zmniejszenie wpływów na konto.

A ja dalej mam konto :) ostatni raz bociłem na ostatniej aktualizacji PBDO-BOTA

EDIT:

Użytkownicy przeglądający ten temat: 29
Opublikowano

Ja też mam dalej konto a ostanio bociłem 4h temu

Opublikowano

Dokładnie a PBDO-Bot znów wróci i boty też. :) Historia kołem się toczy :D

jp8p35.png
Opublikowano

Tak wam kont nie potrzeba to pasy mi na priv hahahahah :D zbanowane biore też :D

Opublikowano

A jeśli ktoś bocił miesiąc temu to jest duża szansa, że bana dostanie?

Ja bociłem 1,5 miecha temu i dostałem więc noł problemo xD

EDIT: Chyba , że ktoś nie gra i ma fe to może dać nawet zbanowane jak kolega wyżej :D

Opublikowano

interesuje was co się dzieje aktualnie na mapach?

2r71.png

więcej lordaki niż graczy na 1 gali

@DOWN: jak widać się trzymam :)

Opublikowano

interesuje was co się dzieje aktualnie na mapach?

2r71.png

więcej lordaki niż graczy na 1 gali

Hahahahha xD A poza tym cb nie zbanowali xD?

Opublikowano

chyba wszyscy tak maja :) mysle ze to koniec bocenia i w sumie to dobrze bo juz przesada byla z botami ;)

Opublikowano

chyba wszyscy tak maja :) mysle ze to koniec bocenia i w sumie to dobrze bo juz przesada byla z botami ;)

Pewno zaraz coś powstanie nowego pixel boty jedynie pozostaja *.*

koniec bocenia ? topki nie beda placic dużo graczy stracili wiec kto bedzie bocił z obawą o konto ? nikt to samo gracze kto bedzie grac bez bota ? sami top lecz po chwili im się to znudzi bo kogo beda bić ?

mca.png
Opublikowano

Szkoda mi DO fajnie sie gralo :c jakby zrobili jakis serwer typu old do czyli to samo ale bez apisa zeusa lf4 ulepszania i designy do dronow :) to by ludzie wrocili :D

Opublikowano

Pewno zaraz coś powstanie nowego pixel boty jedynie pozostaja *.*

koniec bocenia ? topki nie beda placic dużo graczy stracili wiec kto bedzie bocił z obawą o konto ? nikt to samo gracze kto bedzie grac bez bota ? sami top lecz po chwili im się to znudzi bo kogo beda bić ?

mysle ze po tych ostrzeżeniach pełno ludzi wystawi swoje konta na sprzedaż i bedzie mozna za niską cene dobre konto ustrzelic. Czy zamierzacie jeszcze bocić po ostrzeżeniu? :)

Hehe, wszędzie teraz podnoszą się głosy, że to koniec z tą grą na innych forach (Niemcy, Rosjanie) :D

no bo to moze byc prawda :) sorry za podwojny post

Opublikowano

Też oberwałem ale to nie problem... ciekawi mnie bardziej czy coś zabiorą i ile bo normalnie to traciło się doświadczenie, poważanie, kredki, darmową energię (na szczęście wypstrykałem wczoraj). Komunikat jest że za używanie bota a więc czy za merkavę/os ktoś oberwał ? bo jeśli nie to pozostanie zbieranie palki

Opublikowano

Też oberwałem ale to nie problem... ciekawi mnie bardziej czy coś zabiorą i ile bo normalnie to traciło się doświadczenie, poważanie, kredki, darmową energię (na szczęście wypstrykałem wczoraj). Komunikat jest że za używanie bota a więc czy za merkavę/os ktoś oberwał ? bo jeśli nie to pozostanie zbieranie palki

Pewnie powazke wezme i tak fajnie bedzie wygladac 3/4 DO to BANICI hahahahah xD

Opublikowano

Pewnie powazke wezme i tak fajnie bedzie wygladac 3/4 DO to BANICI hahahahah xD

Banici ? Przecież nie będą zabierać poważania aż tak, żeby gracze mieli je na minus.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Haha dzisiaj 90% pl3 poszło pozostało zrobić tylko wylot pożegnalny i sprzedać konto...

Pewnie powazke wezme i tak fajnie bedzie wygladac 3/4 DO to BANICI hahahaha

teraz nawet za palke banują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...