Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Ban?

DexQ13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to teraz mi pd spadnie i powazanie?

Nic Ci nie spadnie, na forum nie jest napisane nic o żadnych konsekwencjach warna.

UP był szybszy ;)

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Ivan tego tak nie zostawi aktualizacja następna już nie bedzie wykrywalna ;)

Ivan nic nie ma wspólnego z wykrywalnością botów, on tylko przerabia IBota na KBota ... całą robotę odwala ekipa profibot ( ibot ) ale i oni też nic nie wskórają aby boty nie były wykrywalne. Każdy bot jest do wykrycia i tego się niestety nie da zapobiec :(

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja bociłem ostatni raz jakoś 3 tygodnie temu i nic nie dostałem :) Ale teraz to i tak mi wszystko jedno. Wg. mnie to jest początek końca botów, a wiadomo że teraz koniec botów=koniec darkorbit. :)

Opublikowano

Ja bociłem ostatni raz jakoś 3 tygodnie temu i nic nie dostałem :) Ale teraz to i tak mi wszystko jedno. Wg. mnie to jest początek końca botów, a wiadomo że teraz koniec botów=koniec darkorbit. :)

Boshe koniec botów = koniec darkorbit? BOSHE

teraz się zacznie dopiero dark orbit -.-

jeśli dla Ciebie bot to całe darkorbit to pozdro

Opublikowano

Boshe koniec botów = koniec darkorbit? BOSHE

teraz się zacznie dopiero dark orbit -.-

jeśli dla Ciebie bot to całe darkorbit to pozdro

Ty nie zrozumiałeś mnie i zapewne nie zrozumiesz. Większość graczy obecnie lata na botach. Liczba ta jest bardzo duża. Komu będzie się chciało zapierdzielać kilkanaście godzin na dobę żeby coś osiągnąć ?? To już chyba nie te czasy żeby ''ręcznie'' wbijać rangę czy cokolwiek innego. Poza tym to jest moja opinia i wiadomo że nie każdy ma takie same zdanie na ten temat. Więc zanim coś napiszesz zastanów się i potem pisz.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Koniec botów nie znaczy koniec DO. Do gry wrócą osoby, które skończyły grać właśnie przez boty.

Ale nie spodziewałem się, że BP obmyślij coś tak hardcorowego, że poszło full osób, które bociły.

Opublikowano

2 sfe zbanowane na 72 ;/... A totalny flax który jechał non stop na bocie nie dlaczego ?

Załorzyłem konto 5 dni temu jechałem non stop na kbocie i dostałem bana a jestem flaxem.

Opublikowano

I bardzo dobrze, że tak zrobili w końcu będzie sprawiedliwa gra. I nawet będzie łatwiej Mordona znaleźć. :)

Edit : Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 57 godzin(y). --> Też dostałem bana tylko niewiem za co? Za używanie botów? Ha ha ha to już jest jakaś kpina. Nigdy nie używałem botów i nie będe.

Opublikowano

I bardzo dobrze, że tak zrobili w końcu będzie sprawiedliwa gra. I nawet będzie łatwiej Mordona znaleźć. :)

Edit : Zostałeś zidentyfikowany jako użytkownik korzystający z botów. Będziesz zablokowany jeszcze przez 57 godzin(y). --> Też dostałem bana tylko niewiem za co? Za używanie botów? Ha ha ha to już jest jakaś kpina. Nigdy nie używałem botów i nie będe.

:D system ich to kpina gra upadnie bo jak bany podostawaliśmy to już nikt żadnego pakietu nie kupi a ci co mieli bocić bd dalej bocić

Opublikowano

Bedzie trzeba znow odpalic boty wszystkie na jednej mapie asz serwer padnie.

oiph.png

Opublikowano

ja dostałem na 72 godziny a bociłem w grudniu 2010 roku a teraz dostałem bana na 72 to ban raczej za free czy mogli sprawdzic tak daleko??

Opublikowano

Moja teoria : Ban był 1 tylko po to żeby zastraszyć że mają boty w garści że potrafią coś z tym zrobić żeby zbanowac 50mil na całym DarkOrbit ,,Masowe Zbanowanie '' po prostu Jak odczekacie ten ban to jest szansza 49.9 że was zbanują nie są tak głupi żeby wbijać sobie nóż w plecy i tracić naprawdę dużą sume pieniędzy no bo tak jest 80mil graczy powiec my 40mil gra na botach a pozostałe 40 gra normalnie : bociarze kupują premki i inne ulepszenia a normalni kupują uri Jak botów nie będzie normalni nie będą mogli kogo tłuc i im sie to znudzi i odejdą wiec moja teoria po banie wracam na bota jak mnie zbanują podziękuje za to że zarobili na mnie koło 1000zł mam premke prosił bym o zwrot kasy za wydanie niewykorzystanych bonusów ;) itp

Opublikowano

Wszedłem na stare kont które ma dobre pół roku a na nim tylko na początku był puszczony kbot na 24h co z tego wykorzystałem tylko 4h. Z ciekawości wchodzę a tu komunikat który każdy już zna.

oiph.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...